Keith Long
Favori Üye
Bugünkü kazığı da unutmayacağım arkanı kollaBeni sonlara bırakmana sevindim hacim olarak patlatılması gereken daha büyük balonlar var
Hepsi taktik. Biraz acidigimiz icinde bonkör davrandik belki @batuhankaralarHer hafta elendim bana haksızlık yapıyorlar diye diye çeyrek finale çıktın. Cidden şüphelenmeye başladım artık. .ss
Bana gösterdiğin kolaylıkları unutmam merak etmeBugünkü kazığı da unutmayacağım arkanı kolla
Biz buna kısaca milli irade diyelimHer hafta elendim bana haksızlık yapıyorlar diye diye çeyrek finale çıktın. Cidden şüphelenmeye başladım artık. .ss
Belki de öyle ama ben hep düzenli olarak düşük verdim. 😛Gelenek bozulmasin. Bari kapanis sarkimizi bunla yapalim
Hepsi taktik. Biraz acidigimiz icinde bonkör davrandik belki @batuhankaralar
Neyse ki kin duygum pek yoktur çabuk sönerim unuturum her şeyiBana gösterdiğin kolaylıkları unutmam merak etme
Biz buna kısaca milli irade diyelim
Neyse ki kin duygum pek yoktur çabuk sönerim unuturum her şeyi
Neyse ki kin duygum pek yoktur çabuk sönerim unuturum her şeyi
Önümüzdeki bölümlerde çift başlı ejderha olacağım herkes dikkatli olsun hepinize ayrı oyunlarAl bir Sıla dinle unutursun
Gideyim azıcık Kınalı Kar dinleyeyim
Önümüzdeki bölümlerde çift başlı ejderha olacağım herkes dikkatli olsun hepinize ayrı oyunlar
Ne cevabı istiyorsunBana cevap verirmisin artık bak gerçekten çok canım sıkılıyor he
Ne cevabı istiyorsun
Bak bak Sıla paylaşıyoruz hiç harika atmıyor Sen git rakibimiz Ziynet'i dinle pis marulGideyim azıcık Kınalı Kar dinleyeyim
Önümüzdeki bölümlerde çift başlı ejderha olacağım herkes dikkatli olsun hepinize ayrı oyunlar
Tamam.tmm deniz birşey demiyorum beniki saattir yazıyorum sana ya sustum tmm
Tamam sus çok yüz göz oldum senle de haddini aştın .ssBak bak Sıla paylaşıyoruz hiç harika atmıyor Sen git rakibimiz Ziynet'i dinle pis marul
Tamam.
Tamam sus çok yüz göz oldum senle de haddini aştın .ss
Tamam öylemi peki öyle olsun
Rahat birak kendisiyle basbasa 😉
Hemen surat asma. böyle zamanlarda yanliz birakmak daha iyi. Kenimden biliyorum 😉tmm sustum son kez yazdım ama bende iyi dğeilim şuan yani
Hemen surat asma. böyle zamanlarda yanliz birakmak daha iyi. Kenimden biliyorum 😉
Konuşmuyorsa zorlamayacaksin. yoksa kirilan sen olursun.