TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta (Sonuçlar)

Yine paylasayim. Dinlemeye doyamadigim bir türkü bu aralar

Yüksek oy çok göremedik ama iyi oy verenlere teşekkür ederim öncelikle. Elendiğime üzüldüm ama dünyanın sonu değil tabi. Sadece birkaç şey söylemek istiyorum. Kınalı Kar harbi türküdür yani öyle şarkı görünümlü türkü değildir has Anadolu türküsüdür. Ama kendi benliğimize o kadar yabancılaşmışız ki türkünün Ne demek olduğunu bilmediğimizden otomatik olarak popüler olan kişiler oy almışlar. Kalan kişilere başarılar. :)
Ben elenmediğini düşünüyorum boniş :)

Yorum yazardın sende bilerekmi az yazdın :D
yok ben yarismanin oldugunu bilmiyordum gec geldim.
Ama bilerek foruma girmedim bugun hic. Artik bundan böyle dizilerim ve bu yarisma icin gelecegim. Bundan sonra böyle, tabi buda bu yarismanin bitimine kadar. sonra gidiyorum artik. Dönusum hakkinda hic bir fikrim yok, ya agustosa kadar gelmem yada 1 ay yok olurum. Durumlara bakacagim
@denizz19 @mrt-06 @Bully

Ama bilerek foruma girmedim bugun hic. Artik bundan böyle dizilerim ve bu yarisma icin gelecegim. Bundan sonra böyle, tabi buda bu yarismanin bitimine kadar. sonra gidiyorum artik. Dönusum hakkinda hic bir fikrim yok, ya agustosa kadar gelmem yada 1 ay yok olurum. Durumlara bakacagim
@denizz19 @mrt-06 @Bully

Ya ne demek ağustos kadar gelmem nisanda yanımızda ol lütfen:(

@denizz19 @mrt-06 @Bully
Git artık forumun betini bereketini kaçırdın :A

SONUÇLAR İLK MESAJA EKLENDİ....

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @destere @xemrexxx

sonuçlar şok edici 😱 kara trenle çikinella elenir diyordum ama marul kafa sürpriz oldu esas sürpriz macun kılıklı @mrt-06 nın ikisinin birden elenmesine izin vermesi ayol yarışmacılar içinde çenesi düşük kimse kalmadı böylece çok beklersin artık reytingi :A

batuu terlik geliyor bakk:bağır:
Sen de başıma iyice @Çiğdem- fındığı kesildin abla biriniz yetiyor :A

sonuçlar şok edici 😱 kara trenle çikinella elenir diyordum ama marul kafa sürpriz oldu esas sürpriz macun kılıklı @mrt-06 nın ikisinin birden elenmesine izin vermesi ayol yarışmacılar içinde çenesi düşük kimse kalmadı böylece çok beklersin artık reytingi :A
Avucunu yala artık haftada 300 mesaj yazıyorum buraların reyting deposu artık benim :A

Dedigim gibi durumlara bagli

İnşallah nisanda burda olabilirsin cnm ne güzel tam kendime yakın bir arkadaş edindim onuda
kaybetmek istemiyorum kendine çok iyi bak olurmu

Sen de başıma iyice @Çiğdem- fındığı kesildin abla biriniz yetiyor :A

Avucunu yala artık haftada 300 mesaj yazıyorum buraların reyting deposu artık benim :A

:Fsende şakana dikkat valla terlik geliyor totona haa:F

Evet o açıdan düşünmemiştim olsun onlar bana yine destek olurlar. :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961