Ben elenmediğini düşünüyorum bonişYüksek oy çok göremedik ama iyi oy verenlere teşekkür ederim öncelikle. Elendiğime üzüldüm ama dünyanın sonu değil tabi. Sadece birkaç şey söylemek istiyorum. Kınalı Kar harbi türküdür yani öyle şarkı görünümlü türkü değildir has Anadolu türküsüdür. Ama kendi benliğimize o kadar yabancılaşmışız ki türkünün Ne demek olduğunu bilmediğimizden otomatik olarak popüler olan kişiler oy almışlar. Kalan kişilere başarılar.
Elenmişimdir elenmemişsem bile sözlerimin arkasındayımBen elenmediğini düşünüyorum boniş
yok ben yarismanin oldugunu bilmiyordum gec geldim.Yorum yazardın sende bilerekmi az yazdın
yok ben yarismanin oldugunu bilmiyordum gec geldim.
Ama bilerek foruma girmedim bugun hic. Artik bundan böyle dizilerim ve bu yarisma icin gelecegim. Bundan sonra böyle, tabi buda bu yarismanin bitimine kadar. sonra gidiyorum artik. Dönusum hakkinda hic bir fikrim yok, ya agustosa kadar gelmem yada 1 ay yok olurum. Durumlara bakacagim
@denizz19 @mrt-06 @Bully
Git artık forumun betini bereketini kaçırdınyok ben yarismanin oldugunu bilmiyordum gec geldim.
Ama bilerek foruma girmedim bugun hic. Artik bundan böyle dizilerim ve bu yarisma icin gelecegim. Bundan sonra böyle, tabi buda bu yarismanin bitimine kadar. sonra gidiyorum artik. Dönusum hakkinda hic bir fikrim yok, ya agustosa kadar gelmem yada 1 ay yok olurum. Durumlara bakacagim
@denizz19 @mrt-06 @Bully
Git artık forumun betini bereketini kaçırdın
Dedigim gibi durumlara bagliYa ne demek ağustos kadar gelmem nisanda yanımızda ol lütfen
Sen de başıma iyice @Çiğdem- fındığı kesildin abla biriniz yetiyorbatuu terlik geliyor bakk
Avucunu yala artık haftada 300 mesaj yazıyorum buraların reyting deposu artık benimsonuçlar şok edici 😱 kara trenle çikinella elenir diyordum ama marul kafa sürpriz oldu esas sürpriz macun kılıklı @mrt-06 nın ikisinin birden elenmesine izin vermesi ayol yarışmacılar içinde çenesi düşük kimse kalmadı böylece çok beklersin artık reytingi
Dedigim gibi durumlara bagli
Sen de başıma iyice @Çiğdem- fındığı kesildin abla biriniz yetiyor
Avucunu yala artık haftada 300 mesaj yazıyorum buraların reyting deposu artık benim
Evet o açıdan düşünmemiştim olsun onlar bana yine destek olurlar.sonuçlar şok edici 😱 kara trenle çikinella elenir diyordum ama marul kafa sürpriz oldu esas sürpriz macun kılıklı @mrt-06 nın ikisinin birden elenmesine izin vermesi ayol yarışmacılar içinde çenesi düşük kimse kalmadı böylece çok beklersin artık reytingi
Haram olsun puanlarim 😉Git artık forumun betini bereketini kaçırdın
Türkü arşivin bayağı genişmiş.Yine paylasayim. Dinlemeye doyamadigim bir türkü bu aralar