Biraz komiğimdir evetÇok komiksin.Müslüm Gürses de seslendirmişti şarkıyı.
Yukarıda ekleme yaptım. Beğendim
Biraz komiğimdir evetÇok komiksin.Müslüm Gürses de seslendirmişti şarkıyı.
Bende geçen paylaştım bir tane ama açmadığına göre beğenmemiş
Bu zevksizliğinle jüri olmuşsun zatenTVen'de miymiş bu? Ben yokum
Efsanegeldimm şarkımla karar verdimmAleyna Tilki ile geliyorumm
@Dosi @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Yiğitt @Aserat
MUH-TE-ŞEMİlk haftaya efsane girişimizi yapıyoruz, büyük usta Barış Manço ile başlıyoruz. Hepimizin bildiği ve sevdiği bir şarkıdır diye düşünüyorum.
@sokak sanati @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @Ahmed @batuhankaralar @DarkLegenD @Forumdash @pompy @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @Billy Kane @mrt-06 @Aserat
Bütün camia gördü haberi. Bırak tabii ki de bana
Juri mi olmuşum ben? 😱 @gözlemciBu zevksizliğinle jüri olmuşsun zaten
Çok sağol beni düşünüp uğraştırmadığın içinBenimkini direk attığım videoyu al cnm sezon boyunca kıendi recabımı kendim yaparım videomu alıp koy
Kafalar kendi kendine karışmış bizlik birşey yokBu senin için tüm şarkılardan en iyi şarkı mı?
Bu hafta gelebilecek en iyi şarkıyla geleceksiniz. Sonraki haftalarda 2017 şarkıları ile gelin denince MFÖ ile gelemiyeceksin.
@vadikızı @mrt-06 size en iyi şarkılarlamı geldiniz? Atacan dinlemedim seninkini daha ama.
@serhatt seninkini dinlemedim henüz ama sende iyice düşün. En iyi şarkılar yarışacak.
@ozmoturk ve @dreamy seçtiğiniz sanatçıların en iyi şarkılarınımı seçtiniz?
@DarkLegenD senin ilk haftada elendiğin sanatçı değilmi? Nerde Ferdi Tayfur 😱
@gözlemci kafaları karıştırmışsın baya@batuhankaralar madem kaldın katıl yarışmaya
Shakira şimdilik favorim. Diğerlerini recapta dinlerim
@dreamy @ozmoturk @serhatt @mrt-06 @batuhankaralar @DarkLegenD @mrt-06
Ankete sunacağım oylama da aldığı takdirde olabilir, bu tür zorluklara kolaylıkla direnebilmen lazım ve diğerlerini elemen lazım 🙂
Acele olmadı ama bu konularda cahil olduğum doğrudurYa o etiketlediklerimin çoğu benden kapar puanda ama isim vermek istemiyorum dönmeyeceğim şarkılar varDiğer haftalar rayına oturur yarışma.
@gözlemci bence acele etti. Biraz süreyi uzatmalıydı. Çok oldu bittiye gelmiş gibi
a yok o sadece örnekti. Öyle bir konsept gelmez bence. Hem gelirsede top10 listemizde yeni şarkılar mevcut. Sen eskilerden en güzel şarkı ile gelAma kendi şarkına güveniyorsan değişme.
Mesela illerdeki haftalarda en iyi grup, en iyi düet, pop, arabesk tarzı konseptler gelebilir
Aynen yarışmada görmek isterdik ama olsunErkin Koray
Sezen Aksu
Tarkan
Ahmet Kaya
ve daha bir sürü sevilen sanatçılar var. Seç güzel bir şarkı
ilk haftadan elenmezsin ama
@gözlemci vakit sıkıntım olmasaydı ilkkez müzik yarışmasında yarışabiliridm. Saç baş yolduruyor bazıları
Yani şuan en sevdiğin şarkı?
Bize oynamalısınama daha dinlemedim tabi. Güzeldir kesin. Senle müzik zevkimiz pek uzak değil birbirinden
Daha net açıklamayı sonuçların açıklandığı gün yapacağımBindik bir alamete gidiyoruz kıyamete, @gözlemci dışında formatı çözebilen yok, Da Vinci Şifresi gibi mübarek
Çook teşekkür ediyorum cidden destek önemlidir ama büyük ölçüde destek oldun sağolasın
Evet ben azğından kelime çıkanı kapıyorum
Evet dediysem evettirEvet ben azğından kelime çıkanı kapıyorumBöyle bir ima geçtiyse almışızdırNe yapalım şimdi sen karar ver , okey de bitirelim bu işi
Neyse 1 kişi 1 kişidirp
Evet dediysem evettir
Bu alana da sıçradım ve yabancıyımProgramı şu bölüme açarsan daha iyi olur, burası senaryo bölümü.@gözlemci
https://fav10.net/forum/forums/fav10-yarışma-ve-program-etkinlikleri.825/
Daha fazla aktif ol. Milletin sorularına yetişemez oldumÇok sağol beni düşünüp uğraştırmadığın içinBaşarılar diliyorum yarışma daelenirsen jüri olarak aramızda devam etmeni isteriz
Kafalar kendi kendine karışmış bizlik birşey yokYarışma ile ilgili daha iyi açıklamayı yetkililer yapacaktır
Ankete sunacağım oylama da aldığı takdirde olabilir, bu tür zorluklara kolaylıkla direnebilmen lazım ve diğerlerini elemen lazım 🙂
Acele olmadı ama bu konularda cahil olduğum doğrudur
Aynen yarışmada görmek isterdik ama olsunBaşka zamana inşallah saç baş yolarsın
Daha net açıklamayı sonuçların açıklandığı gün yapacağımFormat kolay ama ben anlatamadım sanırımŞifreleri ifşa edeceğiz zamanla
Çook teşekkür ediyorum cidden destek önemlidir ama büyük ölçüde destek oldun sağolasın
Evet ben azğından kelime çıkanı kapıyorumBöyle bir ima geçtiyse almışızdırNe yapalım şimdi sen karar ver , okey de bitirelim bu işi
Programı şu bölüme açarsan daha iyi olur, burası senaryo bölümü.@gözlemci
https://fav10.net/forum/forums/fav10-yarışma-ve-program-etkinlikleri.825/
Atacan, sunucunuzu bir eğitimden geçirmeniz gerekirdi. Çok acemiBu alana da sıçradım ve yabancıyımYönlendirdiğin için teşekkür ederimSonuçlardan itibaren oraya açarım
Rica ederim. 😳Bu alana da sıçradım ve yabancıyımYönlendirdiğin için teşekkür ederimSonuçlardan itibaren oraya açarım
Zamanla ustalaşacak.Daha fazla aktif ol. Milletin sorularına yetişemez oldum
Atacan, sunucunuzu bir eğitimden geçirmeniz gerekirdi. Çok acemi
Cevap verirsen bana gerek kalmaz tabiDaha fazla aktif ol. Milletin sorularına yetişemez oldum
Atacan, sunucunuzu bir eğitimden geçirmeniz gerekirdi. Çok acemi
Benim yarışmanı tam anladığım sayılmaz ama galiba şuana kadar doğru anlattımCevap verirsen bana gerek kalmaz tabiAma sen olabildiğince cevaplarsın ben hastayım bu aralar
Ayrıca konuyu başka yere açmakla acemi sayılmam sanırımSonuçta geri kalan içeriğe hakimim
Yarışma zamanımı alsın eğlenmek için giriyorum burayaBenim yarışmanı tam anladığım sayılmaz ama galiba şuana kadar doğru anlattım
Aklımda soru işaretleri var fakat onlarda başlattığın zaman cevaplanacaktır kesin.
Ben uyarımı yaptım yarışmacılara ama herkes memnunmuş seçiminden. Artık dönmediğim zaman söylenmesinler.
Rengimi belli ettim ve yakın arkadaşmış kusura kalmasınlar. Beğenmediğime bye bye diyecem
Ve geçmiş olsun. Yarışma baya zamanını alacaktır.
Ben bir ara sundum "En iyi ben seçerim" isminde ve sonuç gecelerimiz 3 saat sürüyorduyemeğe bile vakit ayırmadığım zamanlar oluyordu.
Sen hele şu işi bitir belki senle ortak sunarız illerdeEskisi gibi vakit ayıramıyorum foruma.
Bi girmesem günler sürüyor ama girincede bugun ki gibi çıkmak bilmiyorum
Deniz dönmeden rafdan indirmeyeceğim yarışmamı
Ne yazmışım be
Çünkü Döniss benim reyting ve enerji kaynağımYarışma zamanımı alsın eğlenmek için giriyorum buraya
Birlikte de sunarız kader kısmet bu işler
Döniss dönmeden niye inmiyormuş raftanindir gitsin
Teşekkür ederim 🙂iyileşene dek bana birşey sormayın
Bu senin için tüm şarkılardan en iyi şarkı mı?
Bu hafta gelebilecek en iyi şarkıyla geleceksiniz. Sonraki haftalarda 2017 şarkıları ile gelin denince MFÖ ile gelemiyeceksin.
@vadikızı @mrt-06 size en iyi şarkılarlamı geldiniz? Atacan dinlemedim seninkini daha ama.
@serhatt seninkini dinlemedim henüz ama sende iyice düşün. En iyi şarkılar yarışacak.
@ozmoturk ve @dreamy seçtiğiniz sanatçıların en iyi şarkılarınımı seçtiniz?
@DarkLegenD senin ilk haftada elendiğin sanatçı değilmi? Nerde Ferdi Tayfur 😱
@gözlemci kafaları karıştırmışsın baya@batuhankaralar madem kaldın katıl yarışmaya
Shakira şimdilik favorim. Diğerlerini recapta dinlerim
@dreamy @ozmoturk @serhatt @mrt-06 @batuhankaralar @DarkLegenD @mrt-06
Favorim
@gözlemci hayırlı olsun. Herzamanki gibi kişiye değil şarkıya oylarımı vereceğim. Adil olmaktan hiç şaşmadım bu konuda yoksa @vadikızı zamanında az 1 lerimi kapmazdı
Yalnız bu ne kimse anlamamış galiba konsepti 😱 En iyi şarkılarını seçeceksiniz ama baya hoşuma gitmeyen şarkı varüstelik 2 jüri dönmezse elenme olacak.
@destere işimiz kolay gibi sanki
Bir sürü efsane sanatcılar şarkılar varken riske girmek 😱
Gülpempe şarkısıda doğru seçim.
Diğerlerini dinlemem gerekiyor.
@vadikızı Aleyna?
Ve unutmayın bundan sonra konsept seçimi olacağı için aklınızdaki en iyi şarkılarla hiç yarışamayabilirsiniz
Amann sevsinler DönissiÇünkü Döniss benim reyting ve enerji kaynağımo olmadan olmaz.
Çenemin 4 katı çalışması onun eseriŞuan 19. bin civarı mesaj sayım varsa bunun en az 12 bini @denizz19 sayesindedir
Ilk yarışmamda finale çıkamadı ama desteğini hiç esirgemedi
Bendeki yoğunluk bitmezse devrederim belki birilerine
Salı günü sonuçlar açıklanacakSonuçlar ne zaman açıklanacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?