tam puan verirsem rahmetli sevmediği ortamda eziyet çekmeye devam eder oysa ben onu erkenden bu kaostan kurtarma niyetindeyimSen böyle açık açık söyle, Barış'a tam puan ver ben sana neler yapacağım.
tam puan verirsem rahmetli sevmediği ortamda eziyet çekmeye devam eder oysa ben onu erkenden bu kaostan kurtarma niyetindeyimSen böyle açık açık söyle, Barış'a tam puan ver ben sana neler yapacağım.
Sen tam puan ver de haftaya başka şarkıcıyla geleceğim zaten, kaosta olmayacak.tam puan verirsem rahmetli sevmediği ortamda eziyet çekmeye devam eder oysa ben onu erkenden bu kaostan kurtarma niyetindeyim
böyle dedin şimdi diğer yarışmacılar aramızda anlaştık falan zanneder olaya şike karıştı diye ciyaklamaya başlarlar en iyisi ben sona atayım barış amcayı ki şike dedikoduları ortadan kalksınSen tam puan ver de haftaya başka şarkıcıyla geleceğim zaten, kaosta olmayacak.
Dedikodu çıkaranları yarışmadan çıkarırız biz, sen rahat ol. Tam puan vermezsen @Çiğdem- i kendim kaçırırım, ortada @DarkLegenD e kalırsın.böyle dedin şimdi diğer yarışmacılar aramızda anlaştık falan zanneder olaya şike karıştı diye ciyaklamaya başlarlar en iyisi ben sona atayım barış amcayı ki şike dedikoduları ortadan kalksın
Kereste'nin olduğu konulara beni karıştırma.Dedikodu çıkaranları yarışmadan çıkarırız biz, sen rahat ol. Tam puan vermezsen @Çiğdem- i kendim kaçırırım, ortada @DarkLegenD e kalırsın.
Çok yakışırdınız, bir sevimsiz bir kereste falan.Kereste'nin olduğu konulara beni karıştırma.
Ben sevimsiz isem sen nesin? Kereste'nin ruhu içine mi girdi, o avatar ne?Çok yakışırdınız, bir sevimsiz bir kereste falan.
hele bir dur şu recebi bir yayınlasın gözlemeci o zaman şöyle bir şarkıları ayrıntısıyla kurcalayayım kimbilir belki barış amcayada güzel üç beş puan düşerDedikodu çıkaranları yarışmadan çıkarırız biz, sen rahat ol. Tam puan vermezsen @Çiğdem- i kendim kaçırırım, ortada @DarkLegenD e kalırsın.
Avatarım ülkemizin en çok izlenen dizisi, gelmiş geçmiş en kaliteli dizisi AŞK-I MEMNUBen sevimsiz isem sen nesin? Kereste'nin ruhu içine mi girdi, o avatar ne?
Ben daha tatlıyım.Avatarım ülkemizin en çok izlenen dizisi, gelmiş geçmiş en kaliteli dizisi AŞK-I MEMNU
Çok tatlışlar demi?
Niye şarkıma olmamış attın? @sokak sanati
Biz yinede rakipleri görsün dedikilk hafta herkes bomba gibi gelmeye başladı işimiz zor
bir @Çiğdem- in şakirasını övelim dedik ama gelenler eskileri gölgede bırakmaya başladı
@OzaN kesin jüri olur lp yi görünce
özellikle jürileri etiketlesin yarışmacı arkadaşların kendisine faydası yok halefe hiç faydaları dokunmaz
yarışma şarkıcıların en iyi şarkısıyla gelme imkanı veriyor ama şarkıcın favorilerimden değil bakalım son değerlendirmede kaçıncı sırada yer bulacak funda recebi dinlemem lazım
Bende o o etiket listesini @Çiğdem- in Music Surivor'ından çaldımyarışmacıların kabahati yok bunda @gözlemci nin artniyetli etiketinden kopyalamışlardı
Sağolasın baya kötüyüm Bugün yine iyiyim klavyeye basmaya bile üşeniyordumBen kendi adıma yük olmam sana cnm bu arada geçmiş olsun hasta olmuşsun
Evet ama ben etiekt içinde senin olmadını fark ettim
Aynen ilk 3 hafta jüriler verecek ilk 3 hafta jürilerin vereceği 2-4-6 puanlar önemli o puanları alan 3 kişi avantajlı çıkacak Elenen olmayabilir ama 3.haftadan sonra direkt elemelere geçeceğiz sizlerinde puanlarıylaSanırım bu hafta biz yarışmacılar oy vermicez değilmi @gözlemci
Oyüzden trübüne oynadım seçimimle jurilere yani
Atarım da ilk mesajı düzenle istersen yeni yarışmacıları ekledin mi?Biz yinede rakipleri görsün dedik
Bende o o etiket listesini @Çiğdem- in Music Surivor'ından çaldım
Sağolasın baya kötüyüm Bugün yine iyiyim klavyeye basmaya bile üşeniyordum
Aynen ilk 3 hafta jüriler verecek ilk 3 hafta jürilerin vereceği 2-4-6 puanlar önemli o puanları alan 3 kişi avantajlı çıkacak Elenen olmayabilir ama 3.haftadan sonra direkt elemelere geçeceğiz sizlerinde puanlarıyla
@Billy Kane Şarkını buraya atıp jüri adaylarımızın erkenden görüp beğenmesini sağlayabilirsin
@dreamy @mrt-06 Bana özelden recap süreniz olan 60 saniyenizi belirleyip atarsanız memnun kalacağım
Atarım da ilk mesajı düzenle istersen yeni yarışmacıları ekledin mi?Biz yinede rakipleri görsün dedik
Aynen ilk 3 hafta jüriler verecek ilk 3 hafta jürilerin vereceği 2-4-6 puanlar önemli o puanları alan 3 kişi avantajlı çıkacak Elenen olmayabilir ama 3.haftadan sonra direkt elemelere geçeceğiz sizlerinde puanlarıyla
@Billy Kane Şarkını buraya atıp jüri adaylarımızın erkenden görüp beğenmesini sağlayabilirsin
@dreamy @mrt-06 Bana özelden recap süreniz olan 60 saniyenizi belirleyip atarsanız memnun kalacağım
Düzenledim 11 kişisiniz Unuttuğum yoksa tabiAtarım da ilk mesajı düzenle istersen yeni yarışmacıları ekledin mi?
Atarım da ilk mesajı düzenle istersen yeni yarışmacıları ekledin mi?
Favorim@destere @gözlemci @Dosi @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Yiğitt @Aserat
Gözlemci e ufak bir kıyağım olsun, Recabımı kendim yaptım en azından 1 kişi 1 kişidir ben zahmet vermemiş olurum , Herkese başarılar
Biz yinede rakipleri görsün dedik
Niye şarkıma olmamış attın? @sokak sanati
Dikkat et kendine cnm @gözlemciBeğenmedim
Sende onurlanıyordun olmamış atınca hoşuna gitsin dedim.
Evet @Dosi haklı gibiFavorim
@gözlemci hayırlı olsun. Herzamanki gibi kişiye değil şarkıya oylarımı vereceğim. Adil olmaktan hiç şaşmadım bu konuda yoksa @vadikızı zamanında az 1 lerimi kapmazdı
Yalnız bu ne kimse anlamamış galiba konsepti 😱 En iyi şarkılarını seçeceksiniz ama baya hoşuma gitmeyen şarkı var üstelik 2 jüri dönmezse elenme olacak.
@destere işimiz kolay gibi sanki
Bir sürü efsane sanatcılar şarkılar varken riske girmek 😱
Gülpempe şarkısıda doğru seçim.
Diğerlerini dinlemem gerekiyor.
@vadikızı Aleyna?
Ve unutmayın bundan sonra konsept seçimi olacağı için aklınızdaki en iyi şarkılarla hiç yarışamayabilirsiniz
Benimkini direk attığım videoyu al cnm sezon boyunca kıendi recabımı kendim yaparım videomu alıp koy
Dikkat et kendine cnm @gözlemci
@sokak sanati son bölümde yer almadığı için fena gönül koymuş sana @mrt-06