2004'ün en efsane şarkısını elemezler heraldeBiz oy veremiyoruz hakkın da hayırlısı
2004'ün en efsane şarkısını elemezler heraldeBiz oy veremiyoruz hakkın da hayırlısı
Sanırım elemede yokmuş tam formatı anlayamadım ama yarışmacılar oy vermicekmiş2004'ün en efsane şarkısını elemezler heralde
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete, @gözlemci dışında formatı çözebilen yok, Da Vinci Şifresi gibi mübarekSanırım elemede yokmuş tam formatı anlayamadım ama yarışmacılar oy vermicekmiş
Hande'yi ilk ben seçtim üzgünüm dostum.Şarkıdan ve Fundacığımdan eminim aslında ama forumun müzik zevkinden emin olamadığım için değiştiriyorum
@destere @gözlemci @Dosi @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06
@Dosi nin etiketlemelerini aldım, herkesi etiketlemiş sanırım
Hande Yener denince şu şarkıyı tek geçerimŞarkıdan ve Fundacığımdan eminim aslında ama forumun müzik zevkinden emin olamadığım için değiştiriyorum
@destere @gözlemci @Dosi @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06
@Dosi nin etiketlemelerini aldım, herkesi etiketlemiş sanırım
Hhaahah amaç @gözlemci e destek olalım ayoll gerisi önemli değilBindik bir alamete gidiyoruz kıyamete, @gözlemci dışında formatı çözebilen yok, Da Vinci Şifresi gibi mübarek
Şarkıcı seçmiyorsun istediğin bir şarkıcının herhangi bir şarkısını seçiyorsun her hafta öyle değieşcek aktegoriye göre yani @ozmoturk de Hande şarkısı seçebiliyorHande'yi ilk ben seçtim üzgünüm dostum.
Hande'yi ilk ben seçtim üzgünüm dostum.
Aynı şarkı değilse sorun yok
Eskiden slow şarkılara da ağırlık verirdi de son 3 - 4 senedir dım tıs dım tıs 2013'teki Bir Bela'dan sonra slow klibi yok sanırım.Hande Yener denince şu şarkıyı tek geçerim
Neyse fazla kafaları kurcalamayayım. sen ilk sayfadaki jürilere bak. Yarışmacılar karışmıyor oylamaya
Herkes aynı şarkıcıyı seçebilir, aynı şarkı seçilmemesi önemli.
haftaya bakalım ne konsepti gelecek
Vıyy 😵Aynı şarkı değilse sorun yok
Sonuç olarak yine Hande kazanmış olacak.
Eski şarkılarını severim Hande nin Aşkın Ateşinden sonra yaptıklarını dinlememiştim onları alamyın yeteriki Hande birbirini yiyip elenirse gör curcunayı
En bilinen ve sevilen şarkılarından biri hiç duymadın mı?Bu senin için tüm şarkılardan en iyi şarkı mı?
Bu hafta gelebilecek en iyi şarkıyla geleceksiniz. Sonraki haftalarda 2017 şarkıları ile gelin denince MFÖ ile gelemiyeceksin.
@vadikızı @mrt-06 size en iyi şarkılarlamı geldiniz? Atacan dinlemedim seninkini daha ama.
@serhatt seninkini dinlemedim henüz ama sende iyice düşün. En iyi şarkılar yarışacak.
@ozmoturk ve @dreamy seçtiğiniz sanatçıların en iyi şarkılarınımı seçtiniz?
@DarkLegenD senin ilk haftada elendiğin sanatçı değilmi? Nerde Ferdi Tayfur 😱
@gözlemci kafaları karıştırmışsın baya @batuhankaralar madem kaldın katıl yarışmaya
Shakira şimdilik favorim. Diğerlerini recapta dinlerim
@dreamy @ozmoturk @serhatt @mrt-06 @batuhankaralar @DarkLegenD @mrt-06
Günlerdir yoktum ve dağ gibi bildirim var. Gerçi sen etiketlemedin galiba beni 😱 ben öyle üstten hızlı hızlı bakındım. Şarkıları dinlemedim. Aklıma sil baştan gelir mesela ilkEn bilinen ve sevilen şarkılarından biri hiç duymadın mı?
Seversin seversin Sigara'yıGünlerdir yoktum ve dağ gibi bildirim var. Gerçi sen etiketlemedin galiba beni 😱 ben öyle üstten hızlı hızlı bakındım. Şarkıları dinlemedim. Aklıma sil baştan gelir mesela ilk
Ha birde ben belirli yıllardaki şarkıları bilmem Senelerce Türkiye ile alakasız olduğum yıllar olmuştu. Çok eskiler ve en yenilere hakimim genelde ama yavaş yavaş keşfediyorum arada kaynayanlarıda
Hahahahhahahha bir kelime ne kadar değiştiriyor manayıhay tepsi kadar kafana taş düşsün Ben ne yapayım kızlara oy gelmediyse
Sigara ve içki, sorma bayılırımSeversin seversin Sigara'yı
Çok komiksin. Müslüm Gürses de seslendirmişti şarkıyı.Hahahahhahahha bir kelime ne kadar değiştiriyor manayı
@destere nasıl farketmemiş ve rezil etmemiş seni :O
Neyse sustum
Sigara ve içki, sorma bayılırım