Aaa ne bileyim ayoll bölüm yorumunda biraz tavırlı gibiydin yapımcıyada @mrt-06Yok o paylaştığı şarkı benlik değil o yüzden olmamış attım.
Zaten Olmamış atmamı seviyor sıkıntı olacağını düşünmedim ne çok abarttınız
Aaa ne bileyim ayoll bölüm yorumunda biraz tavırlı gibiydin yapımcıyada @mrt-06Yok o paylaştığı şarkı benlik değil o yüzden olmamış attım.
Zaten Olmamış atmamı seviyor sıkıntı olacağını düşünmedim ne çok abarttınız
Aaa ne bileyim ayoll bölüm yorumunda biraz tavırlı gibiydin yapımcıyada @mrt-06
Yorum yapmadığın için diyorum zaten trip oluyor işte o2 yorum yaptım ne triplisi
Yorum yapmadığın için diyorum zaten trip oluyor işte o
Destek olmak için işteBölümde yokum niye yorum atayım.
Bu senin için tüm şarkılardan en iyi şarkı mı?Efsaneler albümümüzden İlk parçamız Türk Müzik Tarihinin en eğlenceli şarkılarından MFÖ - Ele Güne Karşı
@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @Dosi @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Yiğitt @Aserat
Konuyu biliyorum ve MFÖ'ye güveniyorum.Bu senin için tüm şarkılardan en iyi şarkı mı?
Bu hafta gelebilecek en iyi şarkıyla geleceksiniz. Sonraki haftalarda 2017 şarkıları ile gelin denince MFÖ ile gelemiyeceksin.
@vadikızı @mrt-06 size en iyi şarkılarlamı geldiniz? Atacan dinlemedim seninkini daha ama.
@serhatt seninkini dinlemedim henüz ama sende iyice düşün. En iyi şarkılar yarışacak.
@ozmoturk ve @dreamy seçtiğiniz sanatçıların en iyi şarkılarınımı seçtiniz?
@DarkLegenD senin ilk haftada elendiğin sanatçı değilmi? Nerde Ferdi Tayfur 😱
@gözlemci kafaları karıştırmışsın baya @batuhankaralar madem kaldın katıl yarışmaya
Shakira şimdilik favorim. Diğerlerini recapta dinlerim
Ya o etiketlediklerimin çoğu benden kapar puanda ama isim vermek istemiyorum dönmeyeceğim şarkılar var Diğer haftalar rayına oturur yarışma.@Dosi yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, alternatiflerim vardı ama olmadı değiştiririm
a yok o sadece örnekti. Öyle bir konsept gelmez bence. Hem gelirsede top10 listemizde yeni şarkılar mevcut. Sen eskilerden en güzel şarkı ile gel Ama kendi şarkına güveniyorsan değişme.
attığım şarkıyı bi kere dinle sen beğenmezsen değiştiricem farklı bişeyler olsun istedimYa o etiketlediklerimin çoğu benden kapar puanda ama isim vermek istemiyorum dönmeyeceğim şarkılar var Diğer haftalar rayına oturur yarışma.
@gözlemci bence acele etti. Biraz süreyi uzatmalıydı. Çok oldu bittiye gelmiş gibi
a yok o sadece örnekti. Öyle bir konsept gelmez bence. Hem gelirsede top10 listemizde yeni şarkılar mevcut. Sen eskilerden en güzel şarkı ile gel Ama kendi şarkına güveniyorsan değişme.
Mesela illerdeki haftakarda en iyi grup, en iyi düet, pop, arabesk tarzı konseptker gelebilir
Güzel fakat çok riskli bir seçim. Diğer herkes popüler isimler seçmiş. İyi düşünanlayan için güzel şarkıdır.Herkese başarılar.
@Dosi @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane@Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @denizz19@Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @Ahmed @batuhankaralar@OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy@RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE-@MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Yiğitt @Aserat
teşekkür ederim. ne yapsam bilemedimGüzel fakat çok riskli bir seçim. Diğer herkes popüler isimler seçmiş. İyi düşün
Türkü konsepti gelirse ogüne saklarsın
Ferdi Tayfur olsa kaç yazar, o da 5. hafta mı ne elenmişti.Bu senin için tüm şarkılardan en iyi şarkı mı?
Bu hafta gelebilecek en iyi şarkıyla geleceksiniz. Sonraki haftalarda 2017 şarkıları ile gelin denince MFÖ ile gelemiyeceksin.
@vadikızı @mrt-06 size en iyi şarkılarlamı geldiniz? Atacan dinlemedim seninkini daha ama.
@serhatt seninkini dinlemedim henüz ama sende iyice düşün. En iyi şarkılar yarışacak.
@gözlemci kafaları karıştırmışsın baya @batuhankaralar madem kaldın katıl yarışmaya
@dreamy @ozmoturk @serhatt @mrt-06 @batuhankaralar @DarkLegenD @mrt-06
En sevdiğim şarkılarla geleceğim.Bu senin için tüm şarkılardan en iyi şarkı mı?
@dreamy @ozmoturk @serhatt @mrt-06 @batuhankaralar @DarkLegenD @mrt-06
Erkin Korayteşekkür ederim. ne yapsam bilemedim
ilk haftadan elenmezsin amaFerdi Tayfur olsa kaç yazar, o da 5. hafta mı ne elenmişti.
Yani şuan en sevdiğin şarkı?En sevdiğim şarkılarla geleceğim.
Bu şarkıyla elenirsem, forumda, müzik adına konuşmayı,yorum yapmayı bırakırım.Erkin Koray
Sezen Aksu
Tarkan
Ahmet Kaya
ve daha bir sürü sevilen sanatçılar var. Seç güzel bir şarkı
ilk haftadan elenmezsin ama
@gözlemci vakit sıkıntım olmasaydı ilkkez müzik yarışmasında yarışabiliridm. Saç baş yolduruyor bazıları
yok ya ben kararlıyım elenirsem de elenirim artık ne diyelim hayırlısıErkin Koray
Sezen Aksu
Tarkan
Ahmet Kaya
ve daha bir sürü sevilen sanatçılar var. Seç güzel bir şarkı
ilk haftadan elenmezsin ama
@gözlemci vakit sıkıntım olmasaydı ilkkez müzik yarışmasında yarışabiliridm. Saç baş yolduruyor bazıları
Yani şuan en sevdiğin şarkı?
Bize oynamalısın ama daha dinlemedim tabi. Güzeldir kesin. Senle müzik zevkimiz pek uzak değil birbirinden
Biz oy veremiyoruz hakkın da hayırlısıŞarkıdan ve Fundacığımdan eminim aslında ama forumun müzik zevkinden emin olamadığım için değiştiriyorum
@destere @gözlemci @Dosi @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06
@Dosi nin etiketlemelerini aldım, herkesi etiketlemiş sanırım