Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

[HASHTAG]#goodbyebreakingbad[/HASHTAG]

Vay be siz bitirince ben duygulandım yine. Şu ana kadar izlediğim diziler arasında açık ara en iyi finale sahip dizidir.

Bir ara korkmuştum son bölümleri de o kadar çok beğenmeyeceğinizden ama demek ki ilk sezonları çok sevmeyenleri de rahatlıkla ikna edebiliyor son sezonlar.

Bir insanın hayatta yapması gerekenlerden birini yaptığınız Breaking Bad'i bitirerek.
Çok etkileyici ve inanılmaz gerçekçi bir dizi. İzlemeyenler çok şey kaçırır.

Breaking Bad <3

Bir insanın hayatta yapması gerekenlerden birini yaptığınız Breaking Bad'i bitirerek.

Breaking Bad <3
Eleştireceğimiz yer neresiydi?

Bir de ben "BB izlemek pişmanlıktır, çünkü izledikten sonra başka hiçbir diziyi beğenmeyeceksiniz." klişesine katılmıyorum.

Eleştireceğimiz yer neresiydi?

Bir de ben "BB izlemek pişmanlıktır, çünkü izledikten sonra başka hiçbir diziyi beğenmeyeceksiniz." klişesine katılmıyorum.
Mike'ın çok kolay öldürüldüğünü düşünüp eleştirirsiniz diye düşünmüştüm.

Breaking Bad <3
evet görevlerden birini breaking bad i izleyerek tamamadınız şimdi sırada dexter var
her şeyi dexter a bağlayan adam

3x13
Forumdakiler de beğenmiş bölümü baya. Artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım.

Bence öyle çok da iyi denebilecek bir sezon finali değildi.
Gale'i pek sevmezdim ama böyle ölmesi üzdü.
7.5/10

1.Sezon 4.Bölüm :

Çok sıkıldım izlerken ya. Uzun zaman izlemeyince bağlantı da kuramadım zaten.
En son Walter o zengin adamın arabasını yakınca çok sevindim ama.

Insan Bu kadar mı yorum yapar
az biraz daha yazın

Dizinin neyini sevmediğimi buldum!

Aslında konusu gerçekten çok güzel ama işlenişini sevmiyorum ben. Yani böyle uzuuuun uzuun ikili konuşmalarda çok sıkılıyorum, dikkatim dağılıyor hemen. Daha fazla sahne olmalı farklı yerlerde.

Karakterleri pek sevmiyorsun demek ki konuşma sahnelerinde sıkılıyorsan.