Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

[HASHTAG]#goodbyebreakingbad[/HASHTAG]

Vay be siz bitirince ben duygulandım yine. Şu ana kadar izlediğim diziler arasında açık ara en iyi finale sahip dizidir. :)

Bir ara korkmuştum son bölümleri de o kadar çok beğenmeyeceğinizden ama demek ki ilk sezonları çok sevmeyenleri de rahatlıkla ikna edebiliyor son sezonlar. :):)

Bir insanın hayatta yapması gerekenlerden birini yaptığınız Breaking Bad'i bitirerek. :pala: Çok etkileyici ve inanılmaz gerçekçi bir dizi. İzlemeyenler çok şey kaçırır.

Breaking Bad <3

Bir insanın hayatta yapması gerekenlerden birini yaptığınız Breaking Bad'i bitirerek. :pala: Çok etkileyici ve inanılmaz gerçekçi bir dizi. İzlemeyenler çok şey kaçırır.

Breaking Bad <3
Eleştireceğimiz yer neresiydi? :D

Bir de ben "BB izlemek pişmanlıktır, çünkü izledikten sonra başka hiçbir diziyi beğenmeyeceksiniz." klişesine katılmıyorum. :D

Breaking Bad <3
evet görevlerden birini breaking bad i izleyerek tamamadınız şimdi sırada dexter var :D her şeyi dexter a bağlayan adam :F

3x13
Forumdakiler de beğenmiş bölümü baya. Artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım. :D
Bence öyle çok da iyi denebilecek bir sezon finali değildi.
Gale'i pek sevmezdim ama böyle ölmesi üzdü. :(
7.5/10

1.Sezon 4.Bölüm :

Çok sıkıldım izlerken ya. Uzun zaman izlemeyince bağlantı da kuramadım zaten.
En son Walter o zengin adamın arabasını yakınca çok sevindim ama.:Z

5x16(Final)

Diziye yakışan bir final oldu. Gerçekten müthiş bir bölümdü.

Walt ne kadar zeki olduğunu final bölümünde bir kez daha kanıtladı. Ölümü gerçekten etkileyiciydi. Özleyeceğiz diziyi de Walter White'ı da. :(

Puanım: 10/10

[HASHTAG]#GoodbyeBreakingBad [/HASHTAG]

5x16 (Final)

Ve sonunda finale geldik. Muhteşem bir bölümdü.
Walt. :( Öleceğini biliyordum en başından beri. Ölüm sahnesi, çalan şarkı çok duygusaldı. :(
O silah olayı çok zekiceydi. En çok Lydia'nın ölmesine sevindim.
10/10
Insan Bu kadar mı yorum yapar :( az biraz daha yazın :)

Dizinin neyini sevmediğimi buldum! :D
Aslında konusu gerçekten çok güzel ama işlenişini sevmiyorum ben. Yani böyle uzuuuun uzuun ikili konuşmalarda çok sıkılıyorum, dikkatim dağılıyor hemen. Daha fazla sahne olmalı farklı yerlerde. :X

Dizinin neyini sevmediğimi buldum! :D
Aslında konusu gerçekten çok güzel ama işlenişini sevmiyorum ben. Yani böyle uzuuuun uzuun ikili konuşmalarda çok sıkılıyorum, dikkatim dağılıyor hemen. Daha fazla sahne olmalı farklı yerlerde. :X
Karakterleri pek sevmiyorsun demek ki konuşma sahnelerinde sıkılıyorsan. :):)