Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Congrats to Bryan Cranston, Aaron Paul and Anna Gunn for crystalizing their Emmy nominations! ‪#‎BreakingBad‬
10447534_10152273853556931_8756119802882586107_n.jpg

Emmy kampanyaları başlamış, umarım üçüde kazanır :)

@OzaN @berkann @gundix123 @yatutarsa

Son düzenleme:
4x6
yeter skyler yeter! o dudakların büzsün artık :q hikaye hikaye deyip duruyor. adam varlık içinde yokluk çekiyor resmen :S garibim jr walter da üzülecek araba gidince. bu ne mahalle korkusu böyle.

ekleme:
illa soran olursa paşa dedemizden miras kaldı dersin :F

4x6

Dizinin şu ana kadar yayınlanan en iyi bölümüydü. 4. sezonun da diğer sezonlar gibi olacağı düşüncesi kırıldı gibi.

"Tehlikede değilim, ben tehlikeyim." repliği çok da havalı gelmedi bana. :D

Mike ve Jesse'nin birlikte çalışması hoştu.

9.5/10 -biraz bol verelim hadi. :A-
hürrem in my deki "ateş beni yakmaz zira ben ateşin ta kendisiyim" sözü daha iyiydi :F

Son düzenleme:
4x6
yeter skyler yeter! o dudakların büzsün artık :q hikaye hikaye deyip duruyor. adam varlık içinde yokluk çekiyor resmen :S garibim jr walter da üzülecek araba gidince. bu ne mahalle korkusu böyle.

ekleme:
illa soran olursa paşa dedemizden miras kaldı dersin :F

hürrem in my deki "ateş beni yakmaz zira ben ateşin ta kendisiyim" sözü daha iyiydi :F
Aynen o daha güzel sözmüş. :D

4x8
Hector'un hikayesi resmen Stv'nin ibretlik filmlerinden alınmış gibi. :D "Gençliğinde Masum Kimyageri Öldüren Adamın Hazin Sonu" :F
Gus'ın sorgu sahnesi çok iyiydi, güzel bahaneler buldu ama flashback sahnelerinde sıkıldım. o kadar uzun flashback mi olurmuş? :D

Walter, öncekinden daha iyi bir söz etti: "Her hayat yanında bir ölüm cezasıyla gelir."