Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

5x12

Önceki bölümden biraz daha iyi bir bölümdü.
Jesse her şeyi itiraf etti, telefonunda Walt'ın mesajı var. Yeteri kadar kanıt var soruguya çekmek için. Ondan sonrası da çorap söküğü gibi gelecektir zaten?
9.5/10

Ben olsam 6 bölüm izleyip bitiririm. :D Çünkü ne kadar güzel olduğunu biliyorum o son bölümlerin. :A

5x13

Müthiş bir bölümdü tek kelimeyle. Özellikle son 15-20 dakikayı soluksuz izledim. :D

Todd ve tayfasının geri vazgeçmeyeceği tahmin edilebilir bir şeydi. Onların To'hajiilee'ye gelmesiyle ortalık şenlendi bir anda. :D

Walt'a açgözlü diyorlar ama kimin o kadar parası olsa ve hepsinin yok olma tehlikesi olsa herkes Walt'un düştüğü hataya düşerdi bence. :D

Aslında bundan daha iyi bölümlerin geleceğini düşünüyorum 10 puanı onlara saklamak isterdim ama bu bölüm de 10 puanı hak ediyor.

Puanım: 10/10

5x14

Sonunda IMDb'de 10 üzerinden 10 puan alan bölümü izleyebildik. Başları çok iyiydi, ortaları durgun, sonları duygusaldı.

Hank reyis. :( Ölümü ve son sözleri duygusaldı ya. Öldükten 2 dakika kadar falan kendime gelemedim. Walt gibiydim aynı. :( Her ne kadar ölmeden önce Walt'tan nefret etse de Walt kurtarmak için çabaladı en azından. Ama bu çabayı kimsenin bilmeyecek olması da ayrı kötü.

Walt'un ailevi durumu da ayrı üzücü. Sen o kadar çalış, uğraş sonra böyle bir karşılık bul. :(

Jesse ölmeyi hak etmişti, bütün bunlar hep onun yüzünden oldu ama ölmeyecek anlaşılan.

Breaking Bad'in en iyi 1-2 bölümünden birisiydi ama bence en iyi bölümü değildi. Yine de oldukça etkileyici bir bölümdü.

Son düzenleme:
5x13

Çok iyi bölümdü gerçekten.
Walt'un bu kadar fevri davranmasına alışık değiliz ama herkes böyle bir şeyler yapabilirdi.

Gelecek bölüm Walt'u kurtaracaklardır ama Hank'in öleceğini sanmıyorum. En azından bir yerini sakatlarlar yine.
10/10

3x12
İlk defa Walt'ın doğru düzgün bir reyizliğini gördük. Tebrikler yo :D
Nedense son bir iki dakikaya girerken tam ekrandan çıkıp aşağıdaki yorumlara bakasım geldi ve Walter'a methiyeler düzüldüğünü gördüm tam neden diye düşünürken geldi ezdi adamları. :D Olayı Gus'a açtığında çok kızmıştım kendisine toparladı. :X
aslında 8 ama son sahneden dolayı 8.5/10

5x14

Sonunda IMDb'de 10 üzerinden 10 puan alan bölümü izleyebildik. Başları çok iyiydi, ortaları durgun, sonları duygusaldı.

Hank reyis. :( Ölümü ve son sözleri duygusaldı ya. Öldükten 2 dakika kadar falan kendime gelemedim. Walt gibiydim aynı. :( Her ne kadar ölmeden önce Walt'tan nefret etse de Walt kurtarmak için çabaladı en azından. Ama bu çabayı kimsenin bilmeyecek olması da ayrı kötü.

Walt'un ailevi durumu da ayrı üzücü. Sen o kadar çalış, uğraş sonra böyle bir karşılık bul. :(

Jesse ölmeyi hak etmişti, bütün bunlar hep onun yüzünden oldu ama ölmeyecek anlaşılan.

Breaking Bad'in en iyi 1-2 bölümünden birisiydi ama bence en iyi bölümü değildi. Yine de oldukça etkileyici bir bölümdü.

beyler yavaş :D

bu arada gençler, better call saul'u izleyecek misiniz? @berkann @gundix123
Evet. :D

5x14
Meşhur 10/10'luk bölümü de geride bıraktık. Hak ediyor mu evet ama 5x13 daha iyiydi bence de. Bu bölüm onun sonuçları gibiydi.
Hank'in kuruya kuruya ölmesi üzdü. :( Ama sağ çıkması da mümkün değildi zaten.
Walt kayıplara karışacak. Son 2 bölümde aksiyon olmayacağı kesin, belki Jesse'nin durumunda bir şeyler olabilir ama orasını çok da merak etmiyorum gerçi.
10/10

@OzaN BB yaz dizisi miydi? :D

Son düzenleme:
5x15

Finale bir kala yine çok iyi bir bölüm izledik. Bölüm boyunca pek olay olmadı ama gözlerimi ekrandan ayıramadım.
Walter White yeni ismiyle Lambert'ın neler yapacağından emin olamıyorum hala. Şirlket kurucularına bağlanacağını düşünmezdim olayın.

Anlamadığım şey bu methin bir tarifi falan yok mudur? Sihirli ellerle mi yapılıyor? Alın tarifi, sonrada öldürün Jesse'yi ne uzatıyorsunuz?

Aslında Walt'un yaptıkları dışarıdan bakılınca kötü ama Hank dışında bir masumun ölümüne sebebiyet verdiğini hatırlamıyorum? Hank da kendisi ölüme gitti zaten. Ben Walt'a hak veriyorum. Ailesine bir şeyler bırakmak istedi, sonra da gözünü para hırsı bürüdü ki böyle olmaması çok uzak bir ihtimaldi.
10/10
Finali çok merak ediyorum.

Bu kadar aceleniz neydi ya biraz sindirseydiniz 5x13'ü 5x14'ü. :D

Neyse 5x14'e sizden de tam puan gelmiş, harika bölümlerden biriydi. :)

@OzaN BB yaz dizisi miydi? :D
İlk sezon kışın yayınlanmış, ikinci ve üçüncü sezon ilkbaharda. Geri kalanı ise yazın. :):)

5x14 10/10 ama 1055 kişi de 1 vermiş :D (bardağın boş tarafından bakmak :F)
10 tam puan alışını çekemeyen arkadaşların çabası. Bir kısmı diziyi izlemiyordur bile. :):)

Bu kadar aceleniz neydi ya biraz sindirseydiniz 5x13'ü 5x14'ü. :D

Neyse 5x14'e sizden de tam puan gelmiş, harika bölümlerden biriydi. :)

İlk sezon kışın yayınlanmış, ikinci ve üçüncü sezon ilkbaharda. Geri kalanı ise yazın. :):)

10 tam puan alışını çekemeyen arkadaşların çabası. Bir kısmı diziyi izlemiyordur bile. :):)
aa, niye öyle bir şey yapmışlar ki. :( hangi dizinin fanı oldukları falan belli mi ki :A

o zaman niye böye bir çaba içine girsinler ki hem başka dizi fanı değiller hem bb bile izlemiyorlar. :D başka sorunları varmış demek ki :X
İzlemiyorlar derken izlemişlerdir birkaç bölüm beğenmemişlerdir sonra da her tarafta abartılmasından rahatsız olmuşlardır. Var böyle insanlar. :D

5x15

Yine harika bir bölümdü.

Bölümün sonu müthişti. İlk defa başlangıçta çalan müzik sonda çaldı ve bölümün havası bambaşka oldu bir anda. :D İşlerin eski ortaklara varcağını sanırım kimse tahmin etmezdi. Şimdi Walt reyis ne yapacak onu da tahmin etmek çok zor.

Ve gelsin final. :D

5x16 (Final)

Ve sonunda finale geldik. Muhteşem bir bölümdü.
Walt. :( Öleceğini biliyordum en başından beri. Ölüm sahnesi, çalan şarkı çok duygusaldı. :(
O silah olayı çok zekiceydi. En çok Lydia'nın ölmesine sevindim.
10/10

5x16(Final)

Diziye yakışan bir final oldu. Gerçekten müthiş bir bölümdü.

Walt ne kadar zeki olduğunu final bölümünde bir kez daha kanıtladı. Ölümü gerçekten etkileyiciydi. Özleyeceğiz diziyi de Walter White'ı da. :(

[HASHTAG]#GoodbyeBreakingBad [/HASHTAG]