Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

4 güne 29 bölüm sıkıştırabilir miyim acaba (b)

5x8

Bu bölüm çok iyiydi.

Hapisteki cinayetler bence de biraz uçuktu ama yine de yapılması imkansız bir olay değildi.

Hank sanırım bu dizide en sevdiğim karakter. Bu bölüm anladım. :D Sonunda beklenen şey de oldu. Bundan sonraki bölümleri merakla bekliyorum.

Puanım: 9.5/10

3x10

imdat kurtarın diye bağıracaktım neredeyse. bu sezonun hatta genel olarak bb nin daha genel olarak tüm dizilerin en kötü bölümü olabilir. :D
hep atlaya atlaya izledim. imdb si 8.1 bölümün 😱
5/10

edit: Walter'dan Dexter yatışı. :D
1908413_829758947034782_5019700695946741646_n.jpg

Son düzenleme:
5x9

Zaman zaman önemli olaylar olsa da bence genel olarak çok durgun bir bölümdü.

Hank'le Walt yüzleşmesinin bu kadar erken olacağını ve bu kadar sert geçeceğini tahmin etmezdim. İki bacanağın savaşı başladı gibi. :D

Jesse ve her zamanki psikolojik sorunları. :(

Puanım: 8.5/10

5x10

Bu bölüm gayet iyiydi.

Skyler bu sefer doğru bir şey yaptı, en azından şimdilik. Walt'un paraları taşıması da iyi oldu. Bari bu sefer kaptırmasınlar parayı. :D

Jesse'nin paraları dağıtması ve sonrasında yakalanması Hank'in eline koz verdi. Damardan girip Jesse'ye konuşturmasa bari. :(

Diğer kadın da pek rahat durmayacak gibi gözüküyor.

Puanım: 9/10

5x11

Bu bölüm bu sezonun bana göre şu ana kadarki en iyi bölümüydü. Gerçekten çok iyiydi.

Walt'un Hank'e karşı attığı adım çok zekiceydi. Bir an gerçekten her şeyi itiraf etti sandım.

Jesse'nin risin olayını öğrenmesi hele de böyle bir zamanda öğrenmesi kötü oldu. Jesse'yi sezon başlarında yeniden sevmeye başlamıştım ama şimdi yeniden sevmemeye başladım. :D

Puanım: 9.5/10

5x9

Durgun olmasına rağmen, diziyi özlediğimden olsa gerek sevdim bu bölümü.
Walt'un bu durumda bile Hank'i ikna edebilmiş/edecek olması saçma gibi.
9/10

5x10
Skyler'ın böyle bir şey yapması şaşırttı ama aslında kendini korudu.

Jesse paraları dağıtırsın anlarım da neden yakalanıyorsun? Bu arada Jesse'nin bu ani değişimi çok gözüme batıyor. :(

8.5 ile 9 arasında kaldım. 8.5/10

3x11

3x10 felaketinden sonra daha iyi bir bölümdü. :D
sky şaşırttı işin içine girmek istiyor
7.5/10

5x11

Bu bölüm cidden iyiydi.
Walt'un itiraflar cd'sinde itiraf ettiklerine bi an inanacaktım neredeyse. :D Hank polise gitmeyerek daha fazla zaman harcarsa gerçek Heisenberg'in yakalanma ihtimali yok. Hatta bence bu ellerine geçerse Hank'i hapse atarlar.

Jesse'nin risin olayını öğrenmesi iyi oldu. İtiraf etme ihtimali arttı ama o gitti evi yaktı. Salaklığından hiçbir şey kaybetmemiş.
9.5/10

5x12

Önceki bölüme göre biraz zayıftı ama yine çok iyi bir bölümdü.

Walt'un Jesse'ye yaptığı onca iyilikten sonra Walt'un böyle bir karşılık alması cidden kötü. Jesse artık bir kuduz köpek. :D Ama ben ileriki bölümlerde bu durumu toparlamak için çabalayacağını düşünüyorum yine de. :)

Jesse'nin Hank tarafından durdurulduğunu tahmin etmiştim nitekim yanılmadım. Jesse'nin aklına gelen yeni fikir ne acaba. (b)

Puanım: 9/10