Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

5x1

İyi bir başlangıç yaptı dizi. Kaldığı yerden devam edecek gibi.

Mıknatıs olayı gerçekten ilginçti. Fikrin Jesse'den çıkması güldürdü. :D

Bir keresinde bizim televizyona da mıknatıs koymuştum. Rengi bozulmuştu. Sonra açıp kapadık düzeldi. :D

Walt'un ne zaman saçlarının uzayacağını merak ediyorum ayrıca.

9/10

3x7

Tek kelimeyle mükemmel bir bölümdü efenim. :D
Kel abilerin sahneleri sıkıcı olurdu normalde ama flashback sahnesi de son sahne de çok iyiydi. Hank öldürdü de kurtulduk sonunda.
Walter ne triplere girdi adamcağız 75 yapmış diye. Jesse'ye de böyle yapıyordu çok katı biri. Çekilmez valla bu Walter, Allah Jesse'ye sabır versin. :D
Jesse ne coştu öyle hastanedeki sahede. Hank'e neler yapacağmış bak sen :F
Hank in karısıyla diyalogları güldürdü :X
10/10 (9.5'tan)

5x2

Önceki bölüme oranla heyecanı düşüktü ama yine de iyiydi.

Gus'ın arkasından kimler çıktı kimler. Bu kadar yayılmış olabileceğini sanmıyordum.

Walt, Jesse ve Mike ortak oldular. Açıkçası Walt'tan böyle bir şey beklenirdi zaten, Jesse desen çok saf, ama Mike'ın yapacağını düşünmemiştim. Şaşırttı beni.

8.5 ile 9 arasında kaldım ama 9/10

3x8
Jesse güldürdü. :D Labaratuvarda takılırkenki halleri çok iyiydi, şarkı da süperdi :X Özellikle kıyafetine hava doldurduğu sahede sesli güldüm :F

Sonunda meksika belasından topyekün kurtulduk gibi. :Z gustavo reyiz halletti olayı. :)

mike da sessiz sedasız işini yapıp gitti. :))
8.5/10

@berkann ile aynı anda farklı bölümler izliyoruz 🙄

5x1

Güzel ve ilginç bir başlangıç bölümü oldu.

Mıknatıs olayı gerçekten iyiydi. Kamyonu orada bırakmaları kötü oldu ama bir iz bırakmamışlardır inşallah. Gerçi resmin arkasında numara gibi bir şey çıktı neyin nesi merak ettim.

Bu arada Ted'i sevmezdim ama hastanedeki haline üzüldüm.

Puanım: 9/10

5. sezon özellikle son bölümleriyle inanılmaz bir noktaya ulaşıyor. Ama eleştirebileceğiniz birkaç nokta olacak ve hatta hangi konuları eleştirebileceğinizi şimdiden tahmin edebiliyorum. :D

5x2

Yine güzel bir bölümdü.

Walt, Jesse ve Mike üçlüsünün bir araya gelmesi şimdilik iyi oldu gibi duruyor.

Kendini öldüren adam gerçekten ilginç bir karakterdi. :D Niye böyle bir şey yaptı orayı tam anlamadım.

Puanım: 9/10

En muhteşem bölümlerden 4x13'ü de atlamışsınız. :) (@yatutarsa hariç. :D)

5x1 - 5x7 arası bence 4. sezona göre biraz daha düşük bölümler ama içlerinde yine çok iyi bölümler var. Özellikle bölümlerden bir tanesi film niteliğinde. Sonrasında 5x8'ten itibaren ise zaten aşıyor kendini iyice. Hemen hemen her bölüm harika. :)

Bu arada son bölümde walter yeşil ışık olayından bahsetti çok dokundu valla yazmadan geçemeyeceğim. :(

hatırlamayanlar için:
walter hastaneye ameliyat olmaya gidecekken yolda hep yeşil ışık yanıyormuş ve o da "niye kırmızı yanmıyor ki ailemle birkaç dakika daha fazla vakit geçiremiyorum" diye düşünmüş. :(

5x3

Diğer 2 bölüme oranla düşük tempodaydı.
Mike'ı önceleri iyiydi de, "iş benim işim" tavırları çok saçmaydı. Ben Walt'ın yerinde olsam vermezdim parayı.
Jesse tam iyi bir kız bulmuştu, ayrılması kötü oldu. :( Yakında depresyon partileri vermesin de. :(
Bölümü izledikten sonra oku. :D @gundix123
Karakter tahminim doğru çıktı. :A
Scarface spoiler yedim ayrıca. :T:

8/10

3x9
yalancılıkta çığır açtın resmen sky 😱 bir ara ben bile inandım anlattıklarına :F
7.5 tan 8/10

5x4

Durgun bir bölümdü ama enteresan gelişmeler oldu.
Enteresan dediğim şey Skyler'ın delirmesiydi de numaraymış. :D Valla tam olarak tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bir çiftsiniz sayın White ailesi ebeveynleri. :D

Paranoyak kadını zaten pek sevmemiştim. Ama kızına yazık diye ölmesini istemezdim. :(
8.5/10

5x3

Bölümün başları iyiydi de sonraları tempo epey düştü. Güzel bölümdü genel olarak ama ilk 2 bölüme göre biraz zayıftı bence de.

Bu bölüm Mike'ın tavırları hoşuma gitmedi ama Walt'un tavırları daha gıcıktı bence. Jesse'yi bu sezon sevmeye başladım. :D

Sen zaten biliyordun öyle bir şey olacağını. :D @berkann Ayrıca;

O oğlan daha pek ortalara çıkmadan figuran gibi dolanırken senin yeni bir karakter olduğunu söylemen seni ele verdi, tahmin değildi yani seninki kısacası. :D

Puanım: 8.5/10

5x3

Bölümün başları iyiydi de sonraları tempo epey düştü. Güzel bölümdü genel olarak ama ilk 2 bölüme göre biraz zayıftı bence de.

Bu bölüm Mike'ın tavırları hoşuma gitmedi ama Walt'un tavırları daha gıcıktı bence. Jesse'yi bu sezon sevmeye başladım. :D

Sen zaten biliyordun öyle bir şey olacağını. :D @berkann Ayrıca;

O oğlan daha pek ortalara çıkmadan figuran gibi dolanırken senin yeni bir karakter olduğunu söylemen seni ele verdi, tahmin değildi yani seninki kısacası. :D

Puanım: 8.5/10
Sanırım spoiler yemiştim. :T
Figuran olsun olmasın. Bir anda hop diye diziye giremez ya. :D

5x4

Durgun bir bölümdü.

Diziyi izleyenlerin Skyler'ı neden sevmediğini bu bölüm anladım. Ben daha önce de fazla sevmiyordum ama bu bölüm nefret ettim neredeyse. :D

O kadını öldürmekten vazgeçmediler mi? 😱 @berkann Ayrıca numara yaptığına dair de bu bölüm bir şey yok gibiydi.

@berkann sen 5x4'ü izlediğine emin misin? :(

Puanım: 8/10

5x4

Durgun bir bölümdü.

Diziyi izleyenlerin Skyler'ı neden sevmediğini bu bölüm anladım. Ben daha önce de fazla sevmiyordum ama bu bölüm nefret ettim neredeyse. :D

O kadını öldürmekten vazgeçmediler mi? 😱 @berkann Ayrıca numara yaptığına dair de bu bölüm bir şey yok gibiydi.

@berkann sen 5x4'ü izlediğine emin misin? :(

Puanım: 8/10
Evet eminim. :(

Varilin altında bir takip cihazı buldular. Mike da bunu polisin değil o paranoyak kadının koyduğunu söyledi. Ve onu öldürmeye gitti?

Sen emin misin? :(