Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

4x8
Hector'un hikayesi resmen Stv'nin ibretlik filmlerinden alınmış gibi. :D "Gençliğinde Masum Kimyageri Öldüren Adamın Hazin Sonu" :F
Gus'ın sorgu sahnesi çok iyiydi, güzel bahaneler buldu ama flashback sahnelerinde sıkıldım. o kadar uzun flashback mi olurmuş? :D

Walter, öncekinden daha iyi bir söz etti: "Her hayat yanında bir ölüm cezasıyla gelir."
Bence genel olarak da bir STV filmi hikayelerinden esinlenmeler var. :D

Puan versene. .ss

4x9
Bu bölümle birlikte nasıl vergi kaçırılacağını da öğrenmiş olduk. Çok teşekkürler Breaking Bad! :D
8/10

4x11
OMG! 😱
Walt'ın son gülüşü neydi öyle. :O Çok fena bir sezon finali gelecek gibi hatta gibi fazla öyle olacak :D
Ted'in ayağı ilk takıldığında anlamıştım öleceğini, şaşırtmadı.
Sky alsaydın keşke çeki. :(
-12 ve 13 ün daha iyi olacağını umduğumdan- 9.5/10

4x12,13
Walt 😱 Nasıl kıydın küçücuk çocuğa :bağır: Yine de en azından Gus'dan kurtulduk. :Z
Hector'un DEA macerası çok gereksiz ve bir o kadar da sıkıcıydı, küfür edip gitti :F
Mike'a ne oldu acaba (b) Gelecek sezon daha fazla olacak gibi.
Gus'ın arabaya niye binmediğini açıklarlar diyordum ama açıklamadılar çok havada kaldı yakıştıramadım BB'ye :T: Malum mu oldu adama :D
Anna sanırım bu sezon da Emmy almıştı. Rakiplerini bilmiyorum ama bana pek Emmy'lik oyunculuk yok gibi geldi. :) :)
12: 9.5/10
13: 10/10

Gus'ın o geri dönüşü son sezonda da açıklanmayacak. Ben de çok takılmıştım ona. Çok saçmaydı. :(
@yatutarsa

Gus'ın o geri dönüşü son sezonda da açıklanmayacak. Ben de çok takılmıştım ona. Çok saçmaydı. :(
@yatutarsa
madem açıklamayacaksınız niye öyle bir sahne yapıyorsunuz :D yorumlara baktım walter ın gözlükleri kafasındaydı ışıma olmuştur onu farketmiştir dediler de çok uçuk geldi bana? :X

madem açıklamayacaksınız niye öyle bir sahne yapıyorsunuz :D yorumlara baktım walter ın gözlükleri kafasındaydı ışıma olmuştur onu farketmiştir dediler de çok uçuk geldi bana? :X
Oha uydurmuşlar. :D
Skyler uydursun bir şeyler, belki inandırıcı olur. :A

5x1
Walter iki adam öldürünce hemen kötü adam triplerine girmiş :F Sky baya korktu bu bölüm hiç ses etmedi yaptıklarına :D
8.5/10

4x12,13
Walt 😱 Nasıl kıydın küçücuk çocuğa :bağır: Yine de en azından Gus'dan kurtulduk. :Z
Hector'un DEA macerası çok gereksiz ve bir o kadar da sıkıcıydı, küfür edip gitti :F
Mike'a ne oldu acaba (b) Gelecek sezon daha fazla olacak gibi.
Gus'ın arabaya niye binmediğini açıklarlar diyordum ama açıklamadılar çok havada kaldı yakıştıramadım BB'ye :T: Malum mu oldu adama :D
Anna sanırım bu sezon da Emmy almıştı. Rakiplerini bilmiyorum ama bana pek Emmy'lik oyunculuk yok gibi geldi. :) :)
12: 9.5/10
13: 10/10
Anna Gunn o sezon adaydı ama alamadı bir tane yaşlı teyze ye ödül verdiler o yıl :D
Anna Gunn 5.sezonun ilk yarısında ve ikinci yarısında ödül aldı :)

5x3
Bu Walt denen zat-ı muhterem üçüncü sezon bir sinek çıktı diye koca labaratuvarı birbirine katmamış mıydı? şimdi o ka böceğin arasında yapıyor :D insan gerçekten hayret ediyor :X
o eski skyler dan eser yok şimdi :A nerede walt ı eve bile almayan skyler :D artık walt dan baya korkuyor.
8/10

Başharfi "t" olan ve adı 4 harfli olan birisi girebilir diye tahmin ediyorum. :D Girmez belki de. :D
malum mu oldu sana :F :F

şu caps çok iyi :F
BxSJsMhCEAAlCnA.jpg:large

5x3
Bu Walt denen zat-ı muhterem üçüncü sezon bir sinek çıktı diye koca labaratuvarı birbirine katmamış mıydı? şimdi o ka böceğin arasında yapıyor :D insan gerçekten hayret ediyor :X
o eski skyler dan eser yok şimdi :A nerede walt ı eve bile almayan skyler :D artık walt dan baya korkuyor.
8/10

malum mu oldu sana :F :F
Google amcadan spoiler yemiştim. :D

5x5
o çaldığınız metilaminin içinde boğulun lan :( çocuk naptı size belki daha yeni geldi ortada mal mal gülen üç beş adam gördü el sallamak istedi. öyle olmasa bile kim inanır küçücük çocuğa. hangi mantıkla öldürdün todd :bağır: jesse nin çocuğun ölmesine verdiği tepki > fatma giriğin çocuğunu kartala kaptırdığında verdiği tepki.
9/10

5x6
şu walter ı alın yayından. 737k dolar için yola çıktı 5 milyon doları beğenmiyo haspam

5x7
balıkesir in çılgın eşeklerine havale ediyorum seni walter. mike ı öldürmek ne demek lan :S
bu todd dan ne köy olur ne kasaba.
jesse de atarını yaptı ve gitti. kirli parayı da istemiyor artık
az skyler çok huzur :D
7/10