Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Güzel bölüme benziyor ama kaçtı bir kere. :D

2 oldu benim. It's Always'te de kaçırmıştım. :D :(
Ben olsam şimdi izlerdim, bazı şeylerin yerine oturmasına yardımcı olabilir. Bölümün içeriği nedir bilmem ama ne olursa olsun. :):)

Ben olsam şimdi izlerdim, bazı şeylerin yerine oturmasına yardımcı olabilir. Bölümün içeriği nedir bilmem ama ne olursa olsun. :):)
Şimdi isteksiz isteksiz izlersem, istekli olduğum diğer bölümlerden soğurum. :D Hem hiçbir şeye zaman bulamıyorum şu sıralar. :(

4x11

Geçen bölümle neredeyse eşdeğer bir bölümdü.

Bölümün sonunda Walt'un kahkaha attığı sahne süperdi. :D

Saul'u seviyorum ya. :D Bu arada Ted'in düşüşü çok komikti. :D Ne oldu acaba.

Ortalık baya karışacak gibi. Bir sonraki bölümü baya merak ediyorum.

Puanım: 9.5/10

4x10

Çok iyi bir bölümdü. İlk kez diziyi ara vermeden izledim.

Jesse, Gus ve Mike'ın maceraları çok iyiydi. Bu ilaç Walt'ın Tuco'ya uygulayacağı şey değil miydi? Ama o bu kaar erken etki etmiyordu?

Skyler doğru olanı yaptı. Ucu kendine değecekti o vergi işinin.

9.5/10

4x11

Hikaye bu bölümden sonra şekil değiştirecek gibi.

Son sahnede Walt'un mezarını görür gibi oldum. Herkes düşman olmuş. :(

Ted çok salaktı. :D

9.5/10

4x12

Yine harika bir bölümdü. Özellikle sonları baya iyiydi.

Dizi daha önce de dediğim gibi aşırı gerçekçi. Walt'un Gus'ın arabaya yaklaşmasını beklediği sahnede sanırım Walt'tan daha heyecanlıydım. :D Gus neden döndü onu merak ettim.

Yine 9.5 ile 10 arasında gittim geldim ama kararım yine aynı;

Puanım: 9.5/10

4x11 miydi 4x12 miydi emin değilim ama Walt'un kaçıp, eve her şeyi toplamaya gittiği sahneler dizinin zirve noktalarından biriydi bence. :)

4x12

Çok iyi bölümdü. Gerçekten inanılmaz bir değişim yaşadı dizi.

Gus döndü çünkü, Jesse'nin Walt'tan hiç şüphelenmemiş olması onu şaşırttı. Ama dönmese daha bir mantıklı olurdu bence. @gundix123

Hank 5. sezonda kendi işini kendisi yaparsa çok daha gerilimli dakikalar izleyeceğiz. Dizinin en güzel yanı bu. Gerçekçi bir gerilim sunmayı başarabiliyor.

Artık 10'u da sezon finalinde veririz. :D

9.5/10

4x13 (Sezon Finali)

Gus öldü. :D Kurtulduk sonunda. Ama ölüm sahnesinde sağ tarafından yara alması mantıksız olmuş. Çünkü bomba Salamanca ile konuşurken solundaydı.

Bir de eğer Gus çocuğu zehirlemediyse -zehirlemedi- neden arabasına binmekten vazgeçti. 6. hisin en dibi olsun öyle bir şeyi tahmin edemezdi?

Walter'a kızmıyorum çünkü eğer böyle bir oyun oynamasaydı kendisi ölecekti er ya da geç. Zaten öldürücü bir şey de değildir muhtemelen o çiçek.

Mike ne alemlerde acaba?

Bölüm 10'luk değildi ama diğer bölümlerden hak edilmiş bir 10 puanı olduğunu düşünerekten;

10/10

4x13(Sezon Finali)

Sezonun bence en iyi bölümüydü.

Gus'tan kurtulduk en sonunda. :D Bomba patladıktan sonra odadan çıkması ve kravatını düzeltmesini gördükten sonra bir oha çektim. :D Adam ölürken bile karizmaydı. :D Bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama özleyeceğim galiba Gustavo Fring'i.

Walt'un planı gerçekten çok iyiydi. Çocuk olayından patlama anına kadar her şeyiyle.

Bundan sonra dizi nasıl bir hal alacağını az buçuk tahmin edebiliyorum ama Mike reyisi bir daha görebilecek miyiz merak ediyorum. Mike gibi bir karakter kolay kolay harcanamaz gibi. Bence yine göreceğiz yeni sezonda.

10 puanı hak eden bir bölümdü bana göre.

Puanım: 10/10

4x13(Sezon Finali)

Sezonun bence en iyi bölümüydü.

Gus'tan kurtulduk en sonunda. :D Bomba patladıktan sonra odadan çıkması ve kravatını düzeltmesini gördükten sonra bir oha çektim. :D Adam ölürken bile karizmaydı. :D Bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama özleyeceğim galiba Gustavo Fring'i.

Walt'un planı gerçekten çok iyiydi. Çocuk olayından patlama anına kadar her şeyiyle.

Bundan sonra dizi nasıl bir hal alacağını az buçuk tahmin edebiliyorum ama Mike reyisi bir daha görebilecek miyiz merak ediyorum. Mike gibi bir karakter kolay kolay harcanamaz gibi. Bence yine göreceğiz yeni sezonda.

10 puanı hak eden bir bölümdü bana göre.

Puanım: 10/10
Eğer önceden spoiler yemediysen,
Nasıl bir hal alacak dizi? :D

Bir de sana da saçma gelmedi mi? Eğer çocuğu Gus zehirlemediyse, neden geçen bölüm arabaya gitmedi?

Eğer önceden spoiler yemediysen,
Nasıl bir hal alacak dizi? :D

Bir de sana da saçma gelmedi mi? Eğer çocuğu Gus zehirlemediyse, neden geçen bölüm arabaya gitmedi?
Spoiler yemedim. :D

Bence 2 hatta 3 olay var. Birincisi Hank. Hank illa ki Gus'ın nasıl öldüğünü araştıracaktır.

İkincisi Mike. Mike da Gus'ın ölümüyle ilgili ortaya çıkacak bence. Ha işin peşinden gider, gitmez orasını bilemem. :D

Üçüncüsü de Jesse. Jesse çocuğu Walt'un zehirlediğini anlayacak bence. Nasıl olacağını ben de bilmiyorum. Belki de olmaz. Saçma bir teori de olabilir.

Orası bana da mantıksız geldi. Hastane kurulunda falan ya bu. Belki onunla ilgili bir işi vardır. :D

Spoiler yemedim. :D

Bence 2 hatta 3 olay var. Birincisi Hank. Hank illa ki Gus'ın nasıl öldüğünü araştıracaktır.

İkincisi Mike. Mike da Gus'ın ölümüyle ilgili ortaya çıkacak bence. Ha işin peşinden gider, gitmez orasını bilemem. :D

Üçüncüsü de Jesse. Jesse çocuğu Walt'un zehirlediğini anlayacak bence. Nasıl olacağını ben de bilmiyorum. Belki de olmaz. Saçma bir teori de olabilir.

Orası bana da mantıksız geldi. Hastane kurulunda falan ya bu. Belki onunla ilgili bir işi vardır. :D
Ben de farklı bir şey söyleyeceksin sanmıştım. :D :/ Hank'in sahalara dönmesi gerek artık. :D

Etrafa baktı baktı sonra döndü. :D

Ben de farklı bir şey söyleyeceksin sanmıştım. :D :/ Hank'in sahalara dönmesi gerek artık. :D

Etrafa baktı baktı sonra döndü. :D
Bir de yeni bir karakter bekliyorum ben. :D Bu nasıl? :D

Bilmiyorum ya. Sanmıyorum ama belki önümüzdeki sezon falan açıklarlar olayı. :D

3x6

Zorunlu da olsa ara vermem iyi oldu. Özledim diziyi, sıkılmadan izledim. :)
[HASHTAG]#RIPKaravan[/HASHTAG] :( En son L&M'de İskender'in taksi vefat edince bu ka üzülmüştüm. Ne anılarımız vardı o karavanda, parçalandı, içimizi parçaladı.
Hank de çok saf çıktı yahu :A İnsan bir tahmin eder tam şimdi mi diye. Bir karısını arar ama napacan iq su düşük galiba biraz :F
Jesse'nin arkadaşı meth i deneyince girdiği haller güldürdü :X
8.5'tan 9/10