Şaka mı buBu arada Huell'e ne olduğunu merak edenler için son durum:
@cevaa @HeisenBerg @legolas9900 @Forumdash
Rİri sonradan takipbe başlamişti acaba hangi bölümleri izlediRihanna'da bayağı etkilenmiş bir sürü fotoğraf paylaşmış Instagram'da.
Şaka mı buBu arada Huell'e ne olduğunu merak edenler için son durum:
Rİri sonradan takipbe başlamişti acaba hangi bölümleri izlediRihanna'da bayağı etkilenmiş bir sürü fotoğraf paylaşmış Instagram'da.
Şaka tabii ki. Hep aynı şeyi gösteriyor.Şaka mı bu1 saat öyle oturmuş mu yoksa montajda ileri geri yapıp sardirmişler miNe yapmişlarsa oha dedirttip güldürdü
Şaka mı bu1 saat öyle oturmuş mu yoksa montajda ileri geri yapıp sardirmişler miNe yapmişlarsa oha dedirttip güldürdü
Rİri sonradan takipbe başlamişti acaba hangi bölümleri izledi
Bu arada Huell'e ne olduğunu merak edenler için son durum:
Montajlayanın eline ve sabrına sağlıkŞaka tabii ki. Hep aynı şeyi gösteriyor.
Dur bakim acba benimde etkilendiğim bölüm mü3 bölüm gerideydi yetişmiştir.
Niye ki
Albuquergue kentinde bir gazeteye ilan verilmiş WW'nin ölümü için.
"White, Walter (Heisenberg), 52 yaşında akciğer kanseriyle uzun savaşının ardından, silahla vurularak Pazar günü hayatını kaybetti. Onu çok özleyeceğiz" denilmiş.
@Forumdash @cevaa @legolas9900 @HeisenBerg
Çakır terk.Albuquergue kentinde bir gazeteye ilan verilmiş WW'nin ölümü için.
"White, Walter (Heisenberg), 52 yaşında akciğer kanseriyle uzun savaşının ardından, silahla vurularak Pazar günü hayatını kaybetti. Onu çok özleyeceğiz" denilmiş.
@Forumdash @cevaa @legolas9900 @HeisenBerg
Dexter - Breaking Bad - Game of Thrones - Homeland - İsmail AbiSize bi fragman gösterecem bakalım :fragman size neyi çağriştiracakhaftaya bomba gibi bi bölüm olacak
@OzaN @cevaa @legolas9900 @HeisenBerg
Naylon ile Dexter, adamı eritmesiyle BB olmuş resmenDexter - Breaking Bad - Game of Thrones - Homeland - İsmail Abi
Hepsini çağrıştırdı bana.
Olabilir sen izle bir önce.Naylon ile Dexter, adamı eritmesiyle BB olmuş resmenDiziye başlamasan bile o bölümü kesinlikle izlemelisin
Ben hala devam ediyorum diziye sanırım şu an başlayan dram dizileri içinde en iyisi, komedi de TOCOlabilir sen izle bir önce.
Jimmy Fallon diziyi skeç yapmişAltyazısız ama olay şu adam kendi şakalarini el altından satiyorDizideki karakterlerde ufak rol almiş
@OzaN @cevaa @HeisenBerg @legolas9900
Sonunda diziyi tamamladım.Biriktirerek bir anda 3-4 bölüm izledim.Çok iyi oldu.
Harika bir finaldi.
Spoiler nerede ekleniyor bilmediğimden yorum yapamıyorum.
[spoiler] YORUMUNU YAZ [/spoiler]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?