Şaka mı buBu arada Huell'e ne olduğunu merak edenler için son durum:
@cevaa @HeisenBerg @legolas9900 @Forumdash
Rİri sonradan takipbe başlamişti acaba hangi bölümleri izlediRihanna'da bayağı etkilenmiş bir sürü fotoğraf paylaşmış Instagram'da.![]()
Şaka mı buBu arada Huell'e ne olduğunu merak edenler için son durum:
Rİri sonradan takipbe başlamişti acaba hangi bölümleri izlediRihanna'da bayağı etkilenmiş bir sürü fotoğraf paylaşmış Instagram'da.![]()
Şaka tabii ki. Hep aynı şeyi gösteriyor.Şaka mı bu1 saat öyle oturmuş mu yoksa montajda ileri geri yapıp sardirmişler mi
Ne yapmişlarsa oha dedirttip güldürdü
![]()
Şaka mı bu1 saat öyle oturmuş mu yoksa montajda ileri geri yapıp sardirmişler mi
Ne yapmişlarsa oha dedirttip güldürdü
Rİri sonradan takipbe başlamişti acaba hangi bölümleri izledi![]()
Bu arada Huell'e ne olduğunu merak edenler için son durum:
Montajlayanın eline ve sabrına sağlıkŞaka tabii ki. Hep aynı şeyi gösteriyor.![]()
Dur bakim acba benimde etkilendiğim bölüm mü3 bölüm gerideydi yetişmiştir.![]()
Niye ki![]()
Albuquergue kentinde bir gazeteye ilan verilmiş WW'nin ölümü için.
"White, Walter (Heisenberg), 52 yaşında akciğer kanseriyle uzun savaşının ardından, silahla vurularak Pazar günü hayatını kaybetti. Onu çok özleyeceğiz" denilmiş.
@Forumdash @cevaa @legolas9900 @HeisenBerg![]()
Çakır terk.Albuquergue kentinde bir gazeteye ilan verilmiş WW'nin ölümü için.
"White, Walter (Heisenberg), 52 yaşında akciğer kanseriyle uzun savaşının ardından, silahla vurularak Pazar günü hayatını kaybetti. Onu çok özleyeceğiz" denilmiş.
@Forumdash @cevaa @legolas9900 @HeisenBerg![]()
Dexter - Breaking Bad - Game of Thrones - Homeland - İsmail AbiSize bi fragman gösterecem bakalım :fragman size neyi çağriştiracakhaftaya bomba gibi bi bölüm olacak
@OzaN @cevaa @legolas9900 @HeisenBerg
Naylon ile Dexter, adamı eritmesiyle BB olmuş resmenDexter - Breaking Bad - Game of Thrones - Homeland - İsmail Abi
Hepsini çağrıştırdı bana.![]()
Olabilir sen izle bir önce.Naylon ile Dexter, adamı eritmesiyle BB olmuş resmenDiziye başlamasan bile o bölümü kesinlikle izlemelisin
![]()
Ben hala devam ediyorum diziye sanırım şu an başlayan dram dizileri içinde en iyisi, komedi de TOCOlabilir sen izle bir önce.![]()
Jimmy Fallon diziyi skeç yapmişAltyazısız ama olay şu adam kendi şakalarini el altından satiyor
Dizideki karakterlerde ufak rol almiş
@OzaN @cevaa @HeisenBerg @legolas9900
Sonunda diziyi tamamladım.Biriktirerek bir anda 3-4 bölüm izledim.Çok iyi oldu.
Harika bir finaldi.
Spoiler nerede ekleniyor bilmediğimden yorum yapamıyorum.![]()
[spoiler] YORUMUNU YAZ [/spoiler]