Keşke
totosu yere yakın olandan korkucaksın demişlerKeşkedayılarıma çekmemişim. Onlar 1.85-1.95 arası. Babam 1.65, Annem 1.68.
totosu yere yakın olandan korkucaksın demişler
Göğüs sağlam da karın için biraz daha kardiyoya yoğunlaşmam lazım yemeyi çok seven bi kişiliğim.Haftanın 4 günü spordayım zaten baya da ağır çalışıyorum fite yakın bir vücudum var işte.Ama kol kası istediğim gibi çıkmıyor. Ne kadar bassam da kol büyümüyor yani genetik herhalde.
Herşeye de genetik.şuna kendimi daha fazla yoramam demiyorda.şu okul biseydi hayırlısıyla biraz omuz ve sırt kası kasayım diyorum.ama omuz olayı epey bi zaman alıyomuş.
Keşkedayılarıma çekmemişim. Onlar 1.85-1.95 arası. Babam 1.65, Annem 1.68.
Benim annem 1.64 yada 65 olması lazım ama babam 1.79. Zaten fiziksel olarakta babama benzerim.yine iyi yırtmışım
Daha ne yorulacam haftanın 4 günü günde 2 saat gidiyor idmana olmayınca olmuyor.Göğüs sağlam da karın için biraz daha kardiyoya yoğunlaşmam lazım yemeyi çok seven bi kişiliğim.Haftanın 4 günü spordayım zaten baya da ağır çalışıyorum fite yakın bir vücudum var işte.Ama kol kası istediğim gibi çıkmıyor. Ne kadar bassam da kol büyümüyor yani genetik herhalde.
Herşeye de genetik.şuna kendimi daha fazla yoramam demiyorda.şu okul biseydi hayırlısıyla biraz omuz ve sırt kası kasayım diyorum.ama omuz olayı epey bi zaman alıyomuş.
Keşkedayılarıma çekmemişim. Onlar 1.85-1.95 arası. Babam 1.65, Annem 1.68.
Benim annem 1.64 yada 65 olması lazım ama babam 1.79. Zaten fiziksel olarakta babama benzerim.yine iyi yırtmışım
Allah daha da arttırsın.Tam bilmiyorum ama 1.80 civarıdır
1.90+ olan da varmış ben şok.Amin canım....
ben 1.66 yım mutuyum ya @Çiğdem- gibi hem bodur hem çirkin olaydım1.90+ olan da varmış ben şok.Daha hayatımda 1.90 olan insan görmedim.
bende 1.65 senin benim boylarımda olduğunu tahmin ediyordum zaten cnmben 1.66 yım mutuyum ya @Çiğdem- gibi hem bodur hem çirkin olaydım
ne varmış bunda cem yılmaz da 1.67 tom cruise de 1.69*-70 daniel redcliffe 1.68 kadınlar cüce seviyor demek kibende 1.65 senin benim boylarımda olduğunu tahmin ediyordum zaten cnm
bana göre idaal ama sana göre cüce
beren 1-64 falan bee ben çoğu ünlülerden bu boyuma rağmen uzunum
beren 1.67 dğiye biliyom benberen 1-64 falan bee ben çoğu ünlülerden bu boyuma rağmen uzunum
Benim abim +1.901.90+ olan da varmış ben şok.Daha hayatımda 1.90 olan insan görmedim.
Sulak yerde mi büyüdünüz siz?Benim abim +1.90
Herkes öyle diyor.s Biz İstanbul'un puslu sokaklarında büyüdük.........Sulak yerde mi büyüdünüz siz?İstanbul'un yalılarında büyüdüm falan. 😛
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?