Boyunuz Kaç ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• Kullanılan toplam oy
    48
Göğüs sağlam da karın için biraz daha kardiyoya yoğunlaşmam lazım yemeyi çok seven bi kişiliğim. :A Haftanın 4 günü spordayım zaten baya da ağır çalışıyorum fite yakın bir vücudum var işte. :) Ama kol kası istediğim gibi çıkmıyor. Ne kadar bassam da kol büyümüyor yani genetik herhalde. :D

Herşeye de genetik. :A şuna kendimi daha fazla yoramam demiyorda. :D şu okul biseydi hayırlısıyla biraz omuz ve sırt kası kasayım diyorum. :d ama omuz olayı epey bi zaman alıyomuş. :)

Keşke :T: dayılarıma çekmemişim. Onlar 1.85-1.95 arası. Babam 1.65, Annem 1.68.​

Benim annem 1.64 yada 65 olması lazım ama babam 1.79. Zaten fiziksel olarakta babama benzerim. :d yine iyi yırtmışım :A

totosu yere yakın olandan korkucaksın demişler:A

Güldürdü. :D

Göğüs sağlam da karın için biraz daha kardiyoya yoğunlaşmam lazım yemeyi çok seven bi kişiliğim. :A Haftanın 4 günü spordayım zaten baya da ağır çalışıyorum fite yakın bir vücudum var işte. :) Ama kol kası istediğim gibi çıkmıyor. Ne kadar bassam da kol büyümüyor yani genetik herhalde. :D

Herşeye de genetik. :A şuna kendimi daha fazla yoramam demiyorda. :D şu okul biseydi hayırlısıyla biraz omuz ve sırt kası kasayım diyorum. :d ama omuz olayı epey bi zaman alıyomuş. :)

Keşke :T: dayılarıma çekmemişim. Onlar 1.85-1.95 arası. Babam 1.65, Annem 1.68.​

Benim annem 1.64 yada 65 olması lazım ama babam 1.79. Zaten fiziksel olarakta babama benzerim. :d yine iyi yırtmışım :A

Ben de babama benzerim, görünüş olarak da. Karıştıran çok. :D

Herşeye de genetik. :A şuna kendimi daha fazla yoramam demiyorda. :D şu okul biseydi hayırlısıyla biraz omuz ve sırt kası kasayım diyorum. :D ama omuz olayı epey bi zaman alıyomuş. :)

Keşke :T: dayılarıma çekmemişim. Onlar 1.85-1.95 arası. Babam 1.65, Annem 1.68.

Benim annem 1.64 yada 65 olması lazım ama babam 1.79. Zaten fiziksel olarakta babama benzerim. :D yine iyi yırtmışım :A
Daha ne yorulacam haftanın 4 günü günde 2 saat gidiyor idmana olmayınca olmuyor. :F Supplementler de olmasa.. :A

Daha ne yorulacam haftanın 4 günü günde 2 saat gidiyor idmana olmayınca olmuyor. :F Supplementler de olmasa.. :A

Biraz organik lütfen ama :A

Güldürdü. :D

Ben de babama benzerim, görünüş olarak da. Karıştıran çok. :D

Babalar iyidir iyidir de inat yaptılar mı çekilmiyokar hiç :A

1-65 boyum en uzunu bilmemde en kısa oalbilirim forumda :kiki::kiki:
ama tabi bayan boyu olarak çok idaal bir boy memnunum :Z:Z:Z

bende 1.65 senin benim boylarımda olduğunu tahmin ediyordum zaten cnm :F:F:F
bana göre idaal ama sana göre cüce :A:A:A
ne varmış bunda cem yılmaz da 1.67 tom cruise de 1.69*-70 daniel redcliffe 1.68 kadınlar cüce seviyor demek ki :A sen kendi derdine yan o kadar rus-ukraynalı kadın varken sana kim bakar tıfıl :F ayol beren saatten bile kısasın destere de bakmaz sana anca @mrt-06 ya da @denizz19 onlar da görücü usülü olur :F

ne varmış bunda cem yılmaz da 1.67 tom cruise de 1.69*-70 daniel redcliffe 1.68 kadınlar cüce seviyor demek ki :A sen kendi derdine yan o kadar rus-ukraynalı kadın varken sana kim bakar tıfıl :F ayol beren saatten bile kısasın destere de bakmaz sana anca @mrt-06 ya da @denizz19 onlar da görücü usülü olur :F
beren 1-64 falan bee ben çoğu ünlülerden bu boyuma rağmen uzunum
:F:F:F