Sen hala uzuyor musun? 😱Geçen senelerde 1.83 şimdi 1.84 yada 1.85 olmuştur.
Sen hala uzuyor musun? 😱Geçen senelerde 1.83 şimdi 1.84 yada 1.85 olmuştur.
1.66 çokmu kısayım 17 yaş için
Facebook'unu göstermiştin bence çok kısa degilsin biraz fazlalğın var kilo bakımından.20 yaşındayım. Boyum 1.74 kilom 78. Babamın boyu 1.64, annemin boyu 1.55 olunca sonuç kaçınılmaz oldu benim için.
23-25 yaşa kadar boy artma şansımız var 1.70 olalım yeterBende hemen hemen o kadarım ve aynı yaştayız. Genlerden kaynaklanıyordur. Aile kısaysa, sende kısa oluyorsun. Aslında geç uzama da olabiliyor. İleride bende boy atabilirim, sende.
Evet metabolizmam yavaş çalışır benim. Yemek yemeyi severim tabii. Bazıları yer yer kilo almaz. Ben alırım mesela. Sürekli spora gidiyorum. Ağırlık falan basıyorum. Daha da kısalmam inşallah. Ergenlik döneminde sıkıntı yapıyordum boyumu da şimdi yapmıyorum. Tipik Türk erkeği zaten 1.70 civarında olur napalım. İnsan kendiyle barışık olmalı.Facebook'unu göstermiştin bence çok kısa degilsin biraz fazlalğın var kilo bakımından.
Sen hala uzuyor musun? 😱
20 yaşından sonra ben uzadım diyeni görmedim.Daha 21 yaşındayım. Yaşlı mı görünüyorum ordan ?
1.74 şuana göre kısa değil gayet norma Türklere gore az yemegi dene? Ağırlığı yap bence zaten daha uzasan ne 1 artarsın.Evet metabolizmam yavaş çalışır benim. Yemek yemeyi severim tabii. Bazıları yer yer kilo almaz. Ben alırım mesela. Sürekli spora gidiyorum. Ağırlık falan basıyorum. Daha da kısalmam inşallah. Ergenlik döneminde sıkıntı yapıyordum boyumu da şimdi yapmıyorum. Tipik Türk erkeği zaten 1.70 civarında olur napalım. İnsan kendiyle barışık olmalı.
20 yaşından sonra ben uzadım diyeni görmedim.
23-25 yaşa kadar boy artma şansımız var 1.70 olalım yeter
İyi iyi yeter uzamışsın.Kaldı ki 1.83'üm diye mesaj attığımda 19 yaşındaymışım.
İyi iyi yeter uzamışsın.
1.78 mi gerçekten ?
yok o ilk burda senin bir resmin vardı orda kısa görünüyodun o yüzden sordum bende 1.66Evet neden inanmadın olamaz mı, sen kaçsın ki?