Boyunuz Kaç ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• Kullanılan toplam oy
    48
20 yaşındayım. Boyum 1.74 kilom 78. Babamın boyu 1.64, annemin boyu 1.55 olunca sonuç kaçınılmaz oldu benim için. :(

Facebook'unu göstermiştin bence çok kısa degilsin biraz fazlalğın var kilo bakımından. :X
Evet metabolizmam yavaş çalışır benim. Yemek yemeyi severim tabii. :D Bazıları yer yer kilo almaz. Ben alırım mesela. Sürekli spora gidiyorum. Ağırlık falan basıyorum. Daha da kısalmam inşallah. :D Ergenlik döneminde sıkıntı yapıyordum boyumu da şimdi yapmıyorum. Tipik Türk erkeği zaten 1.70 civarında olur napalım. İnsan kendiyle barışık olmalı. :X

Evet metabolizmam yavaş çalışır benim. Yemek yemeyi severim tabii. :D Bazıları yer yer kilo almaz. Ben alırım mesela. Sürekli spora gidiyorum. Ağırlık falan basıyorum. Daha da kısalmam inşallah. :D Ergenlik döneminde sıkıntı yapıyordum boyumu da şimdi yapmıyorum. Tipik Türk erkeği zaten 1.70 civarında olur napalım. İnsan kendiyle barışık olmalı. :X
1.74 şuana göre kısa değil gayet norma Türklere gore az yemegi dene? :F Ağırlığı yap bence zaten daha uzasan ne 1 artarsın. :X

1.68 maalesef :(

Annem babam benden kisa.. dayilarima cekseydim keske, onlar 1.80 üstü :A