Boyunuz Kaç ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• Kullanılan toplam oy
    48
160-169 arasını işaretlemişim. Keşke belirtseymişim konuda. :( Hala aynı aralıktayım. :T

Neyse bulamadım metreyi, sonra ölçerim. :D

1.75. :T: Tipik Türk erkeği standartlarındayım. Baya ağırlık da kaldırıyorum kısalmam inşallah. :A

Ben boya çok önem veririm. O yüzden üniv 3. Sınıfta sınıfta başladım spora boyuma bi set oluşturmasın diye. :A zaten sporu da öyle çok yapamadım.:d

1.75. :T: Tipik Türk erkeği standartlarındayım. Baya ağırlık da kaldırıyorum kısalmam inşallah. :A

Ben boya çok önem veririm. O yüzden üniv 3. Sınıfta sınıfta başladım spora boyuma bi set oluşturmasın diye. :A zaten sporu da öyle çok yapamadım.:D
Ben de çok önem verirdim, sıkıntı yapardım bir aralar ama sonraları kendimle barışık olmayı öğrendim. Sonuçta 1.60 falan da olabilirdim ideal bir boyum var şu an. :A Tabii genetik faktörlerin de önüne geçemiyorsun babam 1.64, annem de 1.54 olunca fazla uzamam beklenemezdi. :A Sporu da 1 senedir yapıyorum ben de. Baktım uzamıyorum gecikmeden vücut yapayım dedim. :D

Ben de çok önem verirdim, sıkıntı yapardım bir aralar ama sonraları kendimle barışık olmayı öğrendim. Sonuçta 1.60 falan da olabilirdim ideal bir boyum var şu an. :A Tabii genetik faktörlerin de önüne geçemiyorsun babam 1.64, annem de 1.54 olunca fazla uzamam beklenemezdi. :A Sporu da 1 senedir yapıyorum ben de. Baktım uzamıyorum gecikmeden vücut yapayım dedim. :D

O zaman senin boyun gene iyi aile standartlarına göre. :d iyi yapmışsın vücut çalışması iyidir de bana göre çok değildir. Aşırı halsiz oluyodum ben yaptığım da, feleğim şaşıyodu. :A hafif biraz kas yaptım bıraktım. :d senin ne alemde ? :d

Boyum sabit durmuyor bir türlü :( bir ara 175 cm idim sonra 168 e indim şuanda ise 173 cm :D şaka gibi ama gerçek

200 olmak isterdim boyumu kısa buluyorum :(

O zaman senin boyun gene iyi aile standartlarına göre. :D iyi yapmışsın vücut çalışması iyidir de bana göre çok değildir. Aşırı halsiz oluyodum ben yaptığım da, feleğim şaşıyodu. :A hafif biraz kas yaptım bıraktım. :D senin ne alemde ? :D
Göğüs sağlam da karın için biraz daha kardiyoya yoğunlaşmam lazım yemeyi çok seven bi kişiliğim. :A Haftanın 4 günü spordayım zaten baya da ağır çalışıyorum fite yakın bir vücudum var işte. :) Ama kol kası istediğim gibi çıkmıyor. Ne kadar bassam da kol büyümüyor yani genetik herhalde. :D