Boyunuz Kaç ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• Kullanılan toplam oy
    48
Vay vay zorlasanız 2'ye vuracakmış. :F

Neyse ki erkeğim hala uzayabilirim bu yaz bisiklet ve yüzmeyi iki katına çıkarıcam bakalım bir yararı olacak mı. :))​
Erkekler daha mı kolay uyuyormuş?
Sanmam.:D

bende 1 49 um memnunum boyumdan az uzun olsaydım iyiydim
ama bunada şükür
barışık olman önemli cnm ama 1,49 boy yetiştin bir insanda ilk defa duyuyorum en kısa 1.57 duymuştum ama 1.57 altında yetişkin bir insanda ilk defa senden duyuyorum 1.49 kesinlikle normal değil
ilk okula giden 10-11 yaşındakı kız çocukların boyları 1.50 civarı zaten yani 10 yaşındakı çocuktan daha kısasın 12 yaşındakı kız çocuk 1.55 civarı oluyor sen birde 31 yaşındasın 31 yasında yetişkin birisinin 1.49 boyu eğer cüce değilse olması mümkün değil kesinlikle tedavi görmelisin 16-17 yaşlarında olsaydın yine normal değildi ama olabilir derdim çünkü 20 yaşına kadar 1.57 olursun oda yetişkin bazı bayanlrda görünür birşey derdim gerçi 16-17 yaş için bile 1.49 normal olmazdı 10 yaşındakı çocuk 1.50 oluyor 12 yasındakı çocuk 1.55 civarı ama 16-17 yasında olsan boyunun sonradan uzayacağını düşünerek hadi olabilir 3-4 yıl sonra 1.57 olursun derdim ama 31 yaşındakı artık genc kız değilsin olgun bir kadınsın cüce değilsen 1.49 boy mümkün değil tatlım bayanlar kısa olabilirde 31 yaşındakı yetiştin bir kadının boyunun 1.49 olması ya cücedir yada çocukluktan başlayan büyüme gelişme sorunları vardır seni düşündüğüm için söylüyorum bir tedavi olmanda fayda var geç bile kalmışsın 😵😵😵

Vay vay zorlasanız 2'ye vuracakmış. :F

Neyse ki erkeğim hala uzayabilirim bu yaz bisiklet ve yüzmeyi iki katına çıkarıcam bakalım bir yararı olacak mı. :))
Erkekler daha mı kolay uyuyormuş?
Sanmam.:D
Erkekler kızlara göre daha avantajlıymış, sanırım 23 yaşına kadar uzayabiliyoruz ama kızlarda daha düşük bu yaş sınırı. :)

Niye şevkimi kırıyorsun. :D

Erkekler kızlara göre daha avantajlıymış, sanırım 23 yaşına kadar uzayabiliyoruz ama kızlarda daha düşük bu yaş sınırı. :)
benim dayımın oğlu 23 yaşında şuan ve 20 yaşından sonra bir boy artmış yani görmen lazım tam 2 metre çocuğun boyu cnm:F:F:F
annesi şey diyor mağazalarda uygun kıyafet bulamıyoruz özel diktiriyoruz terzilere diyor hahahah :F:F:F

barışık olman önemli cnm ama 1,49 boy yetiştin bir insanda ilk defa duyuyorum en kısa 1.57 duymuştum ama 1.57 altında yetişkin bir insanda ilk defa senden duyuyorum 1.49 kesinlikle normal değil
ilk okula giden 10-11 yaşındakı kız çocukların boyları 1.50 civarı zaten yani 10 yaşındakı çocuktan daha kısasın 12 yaşındakı kız çocuk 1.55 civarı oluyor sen birde 31 yaşındasın 31 yasında yetişkin birisinin 1.49 boyu eğer cüce değilse olması mümkün değil kesinlikle tedavi görmelisin 16-17 yaşlarında olsaydın yine normal değildi ama olabilir derdim çünkü 20 yaşına kadar 1.57 olursun oda yetişkin bazı bayanlrda görünür birşey derdim gerçi 16-17 yaş için bile 1.49 normal olmazdı 10 yaşındakı çocuk 1.50 oluyor 12 yasındakı çocuk 1.55 civarı ama 16-17 yasında olsan boyunun sonradan uzayacağını düşünerek hadi olabilir 3-4 yıl sonra 1.57 olursun derdim ama 31 yaşındakı artık genc kız değilsin olgun bir kadınsın cüce değilsen 1.49 boy mümkün değil tatlım bayanlar kısa olabilirde 31 yaşındakı yetiştin bir kadının boyunun 1.49 olması ya cücedir yada çocukluktan başlayan büyüme gelişme sorunları vardır seni düşündüğüm için söylüyorum bir tedavi olmanda fayda var geç bile kalmışsın 😵😵😵
ben boyumla barışığım canım ya kilolu olduğum iri gösteriyorum
memnunum boyumdan gayette barışığımdır boyumla biraz uzun
olmak isterdim ama böylede problem değil benim için 🙂
yoo tedavilik bir durum yok bence ya memnunum kilolu olduğum içim
kısa görünmüyorum ben iyim böyle valla gerek duymuyorum doktoru
bu boyuda bayağı zaman oldu ölçtüreli şu an 1 55 falanım sanırım
31 yaşında insanım ne tedavisi görcem buna baktırdığım çok zaman oldu
10 sene falan oldu son boyumu demeyi unutmuşum 1 55 1 60 sanırım
yine baktırmadım ama iyiyim bir sorunum yok cüce değilim cnm:D

ben boyumla barışığım canım ya kilolu olduğum iri gösteriyorum
memnunum boyumdan gayette barışığımdır boyumla biraz uzun
olmak isterdim ama böylede problem değil benim için 🙂
yoo tedavilik bir durum yok bence ya memnunum kilolu olduğum içim
kısa görünmüyorum ben iyim böyle valla gerek duymuyorum doktoru
bu boyuda bayağı zaman oldu ölçtüreli şu an 1 55 falanım sanırım
31 yaşında insanım ne tedavisi görcem buna baktırdığım çok zaman oldu
10 sene falan oldu son boyumu demeyi unutmuşum 1 55 1 60 sanırım
yine baktırmadım ama iyiyim bir sorunum yok cüce değilim cnm:D
kesinlikle normal değil 10 yasındakı çocuktan kısasın tatlım tedavinin yaşımı olur ne saçmalık :F:F:F
ama memnunsan kisme birşey diyemez tabikide sen bilirsin cnm ama hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum yinede barışık olman güzel 🙂

kesinlikle normal değil 10 yasındakı çocuktan kısasın tatlım tedavinin yaşımı olur ne saçmalık :F:F:F
ama memnunsan kisme birşey diyemez tabikide sen bilirsin cnm ama hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum yinede barışık olman güzel 🙂
:F:F:Fbir sorun olsa anlardım ama bu boy ölçüme 10 sene oldu
yanlışlıkla 10 sene öncekini demişim ben bu yaşta derken 31 yaşına
gelmişim bu yaşta gelişirmiym sence tedavi olarak:F:F:F
sorun olsa hissederdim ama bir sorunum yok yani

:F:F:Fbir sorun olsa anlardım ama bu boy ölçüme 10 sene oldu
yanlışlıkla 10 sene öncekini demişim ben bu yaşta derken 31 yaşına
gelmişim bu yaşta gelişirmiym sence tedavi olarak:F:F:F
sorun olsa hissederdim ama bir sorunum yok yani
cüce değilsen tedaviyle gelişirsin çünkü kemiklerinde büyüme ve gelişiminde çocukluktan kalma bir sorunun var başka sebep ortaya çıkmıyor bunuda tedavi olucaksın tabikide kulaından tutup uzatacak halim yok seni :F:F:F

cüce değilsen tedaviyle gelişirsin çünkü kemiklerinde büyüme ve gelişiminde çocukluktan kalma bir sorunun var başka sebep ortaya çıkmıyor bunuda tedavi olucaksın tabikide kulaından tutup uzatacak halim yok seni :F:F:F
:F:F:Fvalla canım bilmiyorum bir sorunum yok
şu an doktora gitmiştim ayağım ağrında sorun yok kilo
vermen lazım dedi boyumun kiloma eşit olması lazımmış
tabi ben veremedim kiloyu o zaman sorun olsaydı doktor
bana derdi sanırım