ne boşbağazlığı yaptı hogatha anlat dak kafasına kakalımOnun bakmasını isteyen kim boş boğaz biri kendileri
ne boşbağazlığı yaptı hogatha anlat dak kafasına kakalımOnun bakmasını isteyen kim boş boğaz biri kendileri
Çok boş konuşuyor daha demin gördüm Scarlet Johanssondan kendini güzel gören biri bu ne egodurne boşbağazlığı yaptı hogatha anlat dak kafasına kakalım
Aynen biraz daha uzarsın. Uzun boy iyi de bir yerden sonra istemiyor insan ben de yeter artık uzamayayım diyordumEski zaten bu işaretlediğim 5,6 ay olmuştur 195 olurum daha fazlası olmaz inş
bostanda mı büyümüşler yani sulak yer derkene yani bunlar hıyar mı 😱 aaa yöneticiye bak hakaret ediyor üyelere size diyor @MasacRE- @EFE UYSALUygun gibi duruyor sulak yerde büyümüş bunlar.
bostanda mı büyümüşler yani sulak yer derkene yani bunlar hıyar mı 😱 aaa yöneticiye bak hakaret ediyor üyelere size diyor @MasacRE- @EFE UYSAL
Kız abla benzete benzete Beren'e mi benzettin kendini koskoca Çiğdem Sönmez, o sana benziyor asıl. @xemrexxx
Hhaha aa boy açısından dedim yoksa biz daha öndeyiz tabi cnm @sokak sanati @xemrexxxKız abla benzete benzete Beren'e mi benzettin kendini koskoca Çiğdem Sönmez, o sana benziyor asıl. @xemrexxx
Mesela kendini benzetsen The 100'deki Belamy'nin bacısına benzetebilirsin. @xemrexxxHhaha aa boy açısından dedim yoksa biz daha öndeyiz tabi cnm @sokak sanati @xemrexxx
ıyyy octavilyaı @DarkLeqenD ile birlikte sevmiyoruz biz o pis ecünnüyüMesela kendini benzetsen The 100'deki Belamy'nin bacısına benzetebilirsin. @xemrexxx
Sanki hangi dizideki bir kadın karakteri seviyorsun. .ssıyyy octavilyaı @DarkLeqenD ile birlikte sevmiyoruz biz o pis ecünnüyü
1.74 değil 1.73 çıkmıştım birkaç ay önce. :S Millet uzuyor ben kısalıyorum. Neyse ki ayakkabı ile 1.77'ye çıkıyorum o da yeterli oluyor.1.74 şuana göre kısa değil gayet norma Türklere gore az yemegi dene? Ağırlığı yap bence zaten daha uzasan ne 1 artarsın.
Aman bana göre herkes kısa zaten, ben alışkınım. Senin alışman da çok sürmez1.74 değil 1.73 çıkmıştım birkaç ay önce. :S Millet uzuyor ben kısalıyorum. Neyse ki ayakkabı ile 1.77'ye çıkıyorum o da yeterli oluyor.
@XanTier birde görünce gel diyorsun aramızda 20 cm var, cüce gibi kalırım dalga geçersin benle.
Topuklu mu giyiyosun @xemrexxx1.74 değil 1.73 çıkmıştım birkaç ay önce. :S Millet uzuyor ben kısalıyorum. Neyse ki ayakkabı ile 1.77'ye çıkıyorum o da yeterli oluyor.
@XanTier birde görünce gel diyorsun aramızda 20 cm var, cüce gibi kalırım dalga geçersin benle.
Saçlarını apaçi gibi dikiyormusun yoksa bonus muSaçım olmadan 192
Dikmiyorum ama 2 cm olsa da bi artısı ıoluyor boyuma
Ve boyu kısaldı @XanTier 😱Vay vay zorlasanız 2'ye vuracakmış.
Neyse ki erkeğim hala uzayabilirim bu yaz bisiklet ve yüzmeyi iki katına çıkarıcam bakalım bir yararı olacak mı. )