Boyunuz Kaç ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç ?

• Kullanılan toplam oy
    48
Diyorum ki şimdi idealde ilerde ne olabileceğini biliyorsun, ben hergün basket oynarım mesela, sende voleybol oyna mesela, ne oynamayı seviyorsun.:F:F:F
üni 1.sınıfta voleybol takımındaydım ben son senemde brakmıştım derslere yoğunlaştığım için yani boyuma göre gayet başarılıyım voleybolda:A:A:A

üni 1.sınıfta voleybol takımındaydım ben son senemde brakmıştım derslere yoğunlaştığım için yani boyuma göre gayet başarılıyım voleybolda:A:A:A
Pasör olarak oynadıysan boyunun bir önemi yok zaten :)

Kızlarda genelde voleybol sever zaten, iyiymiş ben küçükken futbol oynamayı çok severdim şimdi hiç oynamıyorum.:D :F:F
Bende küçükken futbol,şu sıralar basketbol.Aslında küçükkende oynardım basketbol ama şu an merkez oldu :D

Basketbol oynamayı çok seviyorum şimdi hergün oynuyorum.:D
Bu sene okulda turnuvaya girdik.3'erli takımlardan tek pota sokak basketbolu.Büyük rezil olduk :D Gerçi benim çok hatam yok bizim takımda iş yoktu :D Aynı anda 3 kişiyi birden savunuyorum,kimse adamını tutmuyordu :D

hhah evet aynen öyle oyun kurucuydum ben reflesklerim gayet iyidir:A
Voleybolda refleksin çok önemli bir yeri olduğunu düşünmüyorum :D

Bu sene okulda turnuvaya girdik.3'erli takımlardan tek pota sokak basketbolu.Büyük rezil olduk :D Gerçi benim çok hatam yok bizim takımda iş yoktu :D Aynı anda 3 kişiyi birden savunuyorum,kimse adamını tutmuyordu :D

iyi bir pasörün refksleri iyi olucak sen oynamadığın için bilmiyorsundur
:F:F:F

hhah evet aynen öyle oyun kurucuydum ben reflesklerim gayet iyidir:A
Tahmin etmiştim, ben daha pas atamıyorum voleybolda.:D :F:F:F

Zaten adamını tutmassan yenilmeye mahkumsun, onlara oynamayı öğret o zaman, takım oyunu da olması lazım.:D

iyi bir pasörün refksleri iyi olucak sen oynamadığın için bilmiyorsundur
:F:F:F
Ne var oynamaya,gayet kolay bir oyun :D Geçenlerde oynuyoruz derste birde sınav yapıyor hoca.Sayı attıktan sonra servise ben geçtim.Aşağı yukarı 5 tane servis attım arka arkasına hep sayı oluyor.Baktım elimde acıdı,sıkıldım bilerek dışarı attım topu :D

Ne var oynamaya,gayet kolay bir oyun :D Geçenlerde oynuyoruz derste birde sınav yapıyor hoca.Sayı attıktan sonra servise ben geçtim.Aşağı yukarı 5 tane servis attım arka arkasına hep sayı oluyor.Baktım elimde acıdı,sıkıldım bilerek dışarı attım topu :D
ayoll sizinki eğlencesine bilmeyen kişilerden olusan bir şey
bizim rakip okulun bazı takımalrının kızları canavar gibilerdi bildiğin:F