Diyorum ki şimdi idealde ilerde ne olabileceğini biliyorsun, ben hergün basket oynarım mesela, sende voleybol oyna mesela, ne oynamayı seviyorsun.benim 1.65 gayet idaal yani
Diyorum ki şimdi idealde ilerde ne olabileceğini biliyorsun, ben hergün basket oynarım mesela, sende voleybol oyna mesela, ne oynamayı seviyorsun.benim 1.65 gayet idaal yani
üni 1.sınıfta voleybol takımındaydım ben son senemde brakmıştım derslere yoğunlaştığım için yani boyuma göre gayet başarılıyım voleyboldaDiyorum ki şimdi idealde ilerde ne olabileceğini biliyorsun, ben hergün basket oynarım mesela, sende voleybol oyna mesela, ne oynamayı seviyorsun.
Kızlarda genelde voleybol sever zaten, iyiymiş ben küçükken futbol oynamayı çok severdim şimdi hiç oynamıyorum.üni 1.sınıfta voleybol takımındaydım ben son senemde brakmıştım derslere yoğunlaştığım için yani boyuma göre gayet başarılıyım voleybolda
Pasör olarak oynadıysan boyunun bir önemi yok zatenüni 1.sınıfta voleybol takımındaydım ben son senemde brakmıştım derslere yoğunlaştığım için yani boyuma göre gayet başarılıyım voleybolda
Bende küçükken futbol,şu sıralar basketbol.Aslında küçükkende oynardım basketbol ama şu an merkez olduKızlarda genelde voleybol sever zaten, iyiymiş ben küçükken futbol oynamayı çok severdim şimdi hiç oynamıyorum.
Basketbol oynamayı çok seviyorum şimdi hergün oynuyorum.Pasör olarak oynadıysan boyunun bir önemi yok zaten
Bende küçükken futbol,şu sıralar basketbol.Aslında küçükkende oynardım basketbol ama şu an merkez oldu
Pasör olarak oynadıysan boyunun bir önemi yok zaten
Bende küçükken futbol,şu sıralar basketbol.Aslında küçükkende oynardım basketbol ama şu an merkez oldu
hhah evet aynen öyle oyun kurucuydum ben reflesklerim gayet iyidirKızlarda genelde voleybol sever zaten, iyiymiş ben küçükken futbol oynamayı çok severdim şimdi hiç oynamıyorum.
Bu sene okulda turnuvaya girdik.3'erli takımlardan tek pota sokak basketbolu.Büyük rezil olduk Gerçi benim çok hatam yok bizim takımda iş yoktu Aynı anda 3 kişiyi birden savunuyorum,kimse adamını tutmuyorduBasketbol oynamayı çok seviyorum şimdi hergün oynuyorum.
Voleybolda refleksin çok önemli bir yeri olduğunu düşünmüyorumhhah evet aynen öyle oyun kurucuydum ben reflesklerim gayet iyidir
iyi bir pasörün refksleri iyi olucak sen oynamadığın için bilmiyorsundurBu sene okulda turnuvaya girdik.3'erli takımlardan tek pota sokak basketbolu.Büyük rezil olduk Gerçi benim çok hatam yok bizim takımda iş yoktu Aynı anda 3 kişiyi birden savunuyorum,kimse adamını tutmuyordu
Voleybolda refleksin çok önemli bir yeri olduğunu düşünmüyorum
Tahmin etmiştim, ben daha pas atamıyorum voleybolda.hhah evet aynen öyle oyun kurucuydum ben reflesklerim gayet iyidir
Zaten adamını tutmassan yenilmeye mahkumsun, onlara oynamayı öğret o zaman, takım oyunu da olması lazım.Bu sene okulda turnuvaya girdik.3'erli takımlardan tek pota sokak basketbolu.Büyük rezil olduk Gerçi benim çok hatam yok bizim takımda iş yoktu Aynı anda 3 kişiyi birden savunuyorum,kimse adamını tutmuyordu
Voleybolda refleksin çok önemli bir yeri olduğunu düşünmüyorum
Ne var oynamaya,gayet kolay bir oyun Geçenlerde oynuyoruz derste birde sınav yapıyor hoca.Sayı attıktan sonra servise ben geçtim.Aşağı yukarı 5 tane servis attım arka arkasına hep sayı oluyor.Baktım elimde acıdı,sıkıldım bilerek dışarı attım topuiyi bir pasörün refksleri iyi olucak sen oynamadığın için bilmiyorsundur
ayoll sizinki eğlencesine bilmeyen kişilerden olusan bir şeyNe var oynamaya,gayet kolay bir oyun Geçenlerde oynuyoruz derste birde sınav yapıyor hoca.Sayı attıktan sonra servise ben geçtim.Aşağı yukarı 5 tane servis attım arka arkasına hep sayı oluyor.Baktım elimde acıdı,sıkıldım bilerek dışarı attım topu
Karşı takımda 2 tane takımlarda oynayan kız vardıayoll sizinki eğlencesine bilmeyen kişilerden olusan bir şey
bizim rakip okulun bazı takımalrının kızları canavar gibilerdi bildiğin
İnşallah.. Hedefim 2.10 🙂Allah daha da yükseltsin inşallah. 🙂
Allah nasip ederse neden olmasın... Ben daha çok konuşacağım ki sen daha da uza. XDİnşallah.. Hedefim 2.10 🙂
Aynen bir söz vardı Tanrı istemezse yaprak gülmezmiş miydi neydi.. O nasıl olacak xD LoL zaaAllah nasip ederse neden olmasın... Ben daha çok konuşacağım ki sen daha da uza. XD
O laf cidden öyle miydi... Benim ki öyle Kaqdeşimm.Aynen bir söz vardı Tanrı istemezse yaprak gülmezmiş miydi neydi.. O nasıl olacak xD LoL zaa
Düşmezmiş de olabilir 🙂 Pequ karrrdeşim.. ))O laf cidden öyle miydi... Benim ki öyle Kaqdeşimm.