@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?Sen varsan ben her türlü varım yalnız @kvp-medya sakın @destere bana tuzak kurmasın hele ki @Harunnn60 ile ortak olup hiç plan yapmasınlar
@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?Sen varsan ben her türlü varım yalnız @kvp-medya sakın @destere bana tuzak kurmasın hele ki @Harunnn60 ile ortak olup hiç plan yapmasınlar
Hani sen Selim din ne çabuk kambere çevirdin bir kere kamberler gelin ve damat haricindeki kişiler ona görekambersiz düğün olurmu hiç sen varsan bende varım tabiki ben olmasam sormazmı millet gelin burdada güvey nerde diye ?
hahaha @Harunnn60 bana salkıntılık yaparken kocamında düşmanı şuna bir dur demen lazım desterekambersiz düğün olurmu hiç sen varsan bende varım tabiki ben olmasam sormazmı millet gelin burdada güvey nerde diye ?
reytingin artması için yeni yeni önlemler alıyoruz işte@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?
Amann genede gözünü yiyim yapma bana o tür eşyler @destere bendne intikam felan almasın ohh olsun onahiç bir şey söylemiyorum siz yeni sezonu bekleyin neler neler olucak
ben geldim olay bitmiştir sana kimse yan gözle bakamaz artıkhahaha @Harunnn60 bana salkıntılık yaparken kocamında düşmanı şuna bir dur demen lazım destere
asıl ben yakaladım seni ne zaman gelsem kaçıyorsunbu güzel haber işte
burda seni yakaladım senarist kaçışın yok )
Tamam dolabın devamını @kvp-medya getirsin bana zarar gelmesin aman@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?
dolap macerası Çığlık'ta olanlar mıTamam dolabın devamını @kvp-medya getirsin bana zarar gelmesin aman
İvet sorma gitisn yaww başıma bela oldu ahh @Harunnn60 sende @destere ile anlaşma yapıyormuşsun irem'i vermicem sanadolap macerası Çığlık'ta olanlar mı
ayol zorla bizi dolaba sokuyorlar utanıyorumasıl ben yakaladım seni ne zaman gelsem kaçıyorsun
zaten iremi haruna versende harun o zamana kadar katilin kurbanı olur senin senaryolarını biliyoruz en fazla 15 dakika yaşıyor karakterlerİvet sorma gitisn yaww başıma bela oldu ahh @Harunnn60 sende @destere ile anlaşma yapıyormuşsun irem'i vermicem sana
dolap kapılarını kapatırsa sorun olmaz )@gözlemci bak istemiyormus destere dolaba girmek
Ohaa Lannn ben seni @destere zorlamı soktum Bu laftan sonra bir daha dolaba girmek değil dolabın kapısına bile elini değemez @Çiğdem-@gözlemci bak istemiyormus destere dolaba girmek
Hayır yaww elimden geldiğince yaşatmaya çalışıyorum ama senaryo gereği illa bir kurban bulmam lazımzaten iremi haruna versende harun o zamana kadar katilin kurbanı olur senin senaryolarını biliyoruz en fazla 15 dakika yaşıyor karakterler
dolap kapılarını kapatırsa sorun olmaz )
hahahahah @destere kendin kaşındın bak gözlemci dolap sahnelerini silicek