Tamam Müntaz'la Çiğdem'in kocası birbirini yesin.evet
olucak zaten 16.bölümde sezon finali gelecek sezonda devam edeceksin
Harun ve Çidem'de birbirini onlarda dokunmayın.
Tamam Müntaz'la Çiğdem'in kocası birbirini yesin.evet
olucak zaten 16.bölümde sezon finali gelecek sezonda devam edeceksin
ohaaaa @Harunnn60 gerçek kimliğini öğreniyoruz senaryo sayesinde hahahDizinin Nuri Alçosu dikkat et gazozuna ilaç atmasın
gerçekten de senaryomdaki gibi miymiş 😱ohaaaa @Harunnn60 gerçek kimliğini öğreniyoruz senaryo sayesinde hahah
Amann diyim elinden bırak gazozu su bile içme ona göreohaaaa @Harunnn60 gerçek kimliğini öğreniyoruz senaryo sayesinde hahah
gerçekten de senaryomdaki gibi miymiş 😱
hahah @Harunnn60 vlla @destere yi geçti yanı destere terbiyelii kalıyor yanındaAmann diyim elinden bırak gazozu su bile içme ona göre
Harun'da saman altından su yürütüyormuş meğerhahah @Harunnn60 vlla @destere yi geçti yanı destere terbiyelii kalıyor yanında
@destere bunun yanında mum ışığı bu bildiğin florasan hemde böyle pat patlı yananlardanhahah @Harunnn60 vlla @destere yi geçti yanı destere terbiyelii kalıyor yanında
Saman altından ne suyu bildiğin gazoz götürüyorHarun'da saman altından su yürütüyormuş meğer
seni ünlü yaptık şimdi sıra gözlemci ve desteredeaaaaa @destere mi sadece bu senaryoda karşıma çıkmıyor diye rahattım ayy burdadamı geliyor bu haha
Aaa bu süper işte ben varımmm!!
bu güzel haber işte
burda seni yakaladım senarist kaçışın yok )Aaa bu süper işte ben varımmm!!
kambersiz düğün olurmu hiç sen varsan bende varım tabiki ben olmasam sormazmı millet gelin burdada güvey nerde diye ?aaaaa @destere mi sadece bu senaryoda karşıma çıkmıyor diye rahattım ayy burdadamı geliyor bu haha
Sen varsan ben her türlü varım yalnız @kvp-medya sakın @destere bana tuzak kurmasın hele ki @Harunnn60 ile ortak olup hiç plan yapmasınlarbu güzel haber işte
burda seni yakaladım senarist kaçışın yok )
nasıl yanibu güzel haber işte
burda seni yakaladım senarist kaçışın yok )
hiç bir şey söylemiyorum siz yeni sezonu bekleyin neler neler olucakSen varsan ben her türlü varım yalnız @kvp-medya sakın @destere bana tuzak kurmasın hele ki @Harunnn60 ile ortak olup hiç plan yapmasınlar