Da halen ne diyorbarbunya plaki güzelmiş bak ben bunu düşünemedim )
barbunya plaki demeni istiyormuş )
Da halen ne diyorbarbunya plaki güzelmiş bak ben bunu düşünemedim )
barbunya plaki demeni istiyormuş )
@gözlemci , yeni ismin hayırlı olsun, senaristte onayladı artık )barbunya plakı,destere ve maskeli fedai gelecek sezon dizideler
Ohaa @kvp-medya bu ne demek şimdi kendim ettim kendim buldum poff@gözlemci , yeni ismin hayırlı olsun, senaristte onayladı artık )
şaka ya hiç öyle bir şey olur mu Enis olarak katılacaksın tabiki deOhaa @kvp-medya bu ne demek şimdi kendim ettim kendim buldum poff
ismi sen seçtin kimseye kabahat bulma plaki kardeş ))Ohaa @kvp-medya bu ne demek şimdi kendim ettim kendim buldum poff
ne şakası yaw isimler netleşmişti bozma işişaka ya hiç öyle bir şey olur mu Enis olarak katılacaksın tabiki de
izleyici kaybetmek istemiyorumne şakası yaw isimler netleşmişti bozma işi
ne izleyicisi ya biz oyuncuyuz senaryonda, bizi sıradan izleyicilerle karıştırma şimdi )izleyici kaybetmek istemiyorum
siz hem senaryoyu yazıp hem de başrol oynayanlardasınızne izleyicisi ya biz oyuncuyuz senaryonda, bizi sıradan izleyicilerle karıştırma şimdi )
la @gözlemci , ne diyor bu senarist arkadaş ?)
Ha şöyle yahu yüreğime iniyorduşaka ya hiç öyle bir şey olur mu Enis olarak katılacaksın tabiki de
Dondurmam gaymak değişti sonunda @kvp-medya bak bu isimde destere için uygunismi sen seçtin kimseye kabahat bulma plaki kardeş ))
@kvp-medya aa olmadı biz oyuncuyuz izleyici değiliz olsun ben hem izler hem oynarım ismim abuklaşıp sabuklaşmasın yeter kine izleyicisi ya biz oyuncuyuz senaryonda, bizi sıradan izleyicilerle karıştırma şimdi )
la @gözlemci , ne diyor bu senarist arkadaş ?)
ben isimimi kendim seçtim sende kendin seçtin sonraki değişiklikler dikkate alınmıyorHa şöyle yahu yüreğime iniyordu
Dondurmam gaymak değişti sonunda @kvp-medya bak bu isimde destere için uygun
@kvp-medya aa olmadı biz oyuncuyuz izleyici değiliz olsun ben hem izler hem oynarım ismim abuklaşıp sabuklaşmasın yeter ki
teşekkürler dert etme bu kadar sağlık her şeyden önemlidirVayyy pampa muthis olmus ilk 12 bolumu okumaya useniyorum ama 13. Bolumden itibaren takip ediyorum @kvp-medya bu arada uzgunum Kara Dogumgununu yayinlayamadim hastaydim
Teşekkürler aga10 numara bölüme 10 numara yakışır