- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Silicem valla kendi kaşındı dolap değil bundan sonra yaşarsa iyidir hele bi kurtulsun katildenhahahahah @destere kendin kaşındın bak gözlemci dolap sahnelerini silicek
valla çiğdem bana aşık filan olursa puanım 10 olur şuan 7
kesinlikle zorlama olmadı kendi isteğimizle dolaba girdik ) korkuyoruz ya tehlikenin geçmesi için dolapta sarışılıp katilin gitmesini bekliyoruz
ayoll tabi siler artık yatağa geçtik dolap sahnesi yerine yatak sahnesi geliyormuş duymadınmı )hahahahah @destere kendin kaşındın bak gözlemci dolap sahnelerini silicek
kocasının düşmanına aşık olan biri olarak ilk defa tarihe geçer heraldevalla çiğdem bana aşık filan olursa puanım 10 olur şuan 7
valla çiğdem bana aşık filan olursa puanım 10 olur şuan 7
Ohaa be senden zamparada olmaz olsa olsa zımpara olurhahahah şantaş yapıyor sana @kvp-medya
Ne kadar güzel intikam alıyon hayran kaldım diyebilir @Çiğdem- harunda intikama devam ederkocasının düşmanına aşık olan biri olarak ilk defa tarihe geçer heralde
aaa 😱Ohaa be senden zamparada olmaz olsa olsa zımpara olur
hahah yok hayırr dolabı tercih ederim benayoll tabi siler artık yatağa geçtik dolap sahnesi yerine yatak sahnesi geliyormuş duymadınmı )
Baksen neler olacakmış da senarist yeni yeni dökülüyorHarun Çiğdem'den Cenk'in Müntaz'a yaptıklarından dolayı intikam alacak
tamam aga 6 haziran'da sezon finaliAga kusura bakma hepsini 1 hazirandan sonra okuyacam İnsallah
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Baslatirim yardimina ihtiyacim olursa yardim eder misintamam aga 6 haziran'da sezon finali
senin dizi başlayacak mı yazın ?