mğntazın adamıymış oyüzden yakıslasıyormus bana 🙂🙂Kocanla alakası ne? Birde çicek almalar falan
Harun içi çocuktur yapmaz öyle şeyler desemde dinletemedim.valla bende çok şaşırdım
Elbette zararsız ya ne zannettin çocuk evlat olsa sevilirmi? orasını bi düşünmem lazım ama genelde sevilirhahha şimdi @destere zararsızmı oluyor anlamadım
Bu işin aaa sı eee si yok senden korkuluraaaa 😱
@Harunnn60 nun içi fesat irem'i verdik @destere ye döndü Allah muhafaza adriana lima yı versek ne olur bilememHarun içi çocuktur yapmaz öyle şeyler desemde dinletemedim.
Müntaz'da Çiğdem'in kocasının düşmanı mı?Harun Müntaz'ın adamı
ahaha rolüm uzun olsun , hemen ölmek istemiyorumHarun Müntaz'ın adamı
evetMüntaz'da Çiğdem'in kocasının düşmanı mı?
olucak zaten 16.bölümde sezon finali gelecek sezonda devam edeceksinahaha rolüm uzun olsun , hemen ölmek istemiyorum
aynen , bunlar benim karakterimi filan değiştirmiş resmen , gerçekte böyle değilimHarun içi çocuktur yapmaz öyle şeyler desemde dinletemedim.
@Çiğdem- bunlar bizi birbirimize düşürecekeler demedi deme
hahah dizinin kötü adamısın harunnW ayyy @Harunnn60 bu bize yapılırmıydı daha doğrusu @Çiğdem- e
şimdi gördük gerçek yüzünüaynen , bunlar benim karakterimi filan değiştirmiş resmen , gerçekte böyle değilim
e tabiki de değilsin sende burda dizi yazıyoruzaynen , bunlar benim karakterimi filan değiştirmiş resmen , gerçekte böyle değilim
Dizinin Nuri Alçosu dikkat et gazozuna ilaç atmasınhahah dizinin kötü adamısın harunn