@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?Sen varsan ben her türlü varım yalnız @kvp-medya sakın @destere bana tuzak kurmasın hele ki @Harunnn60 ile ortak olup hiç plan yapmasınlar![]()
@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?Sen varsan ben her türlü varım yalnız @kvp-medya sakın @destere bana tuzak kurmasın hele ki @Harunnn60 ile ortak olup hiç plan yapmasınlar![]()
Hani sen Selim dinkambersiz düğün olurmu hiç sen varsan bende varım tabikiben olmasam sormazmı millet gelin burdada güvey nerde diye ?
![]()
hahaha @Harunnn60 bana salkıntılık yaparken kocamında düşmanı şuna bir dur demen lazım desterekambersiz düğün olurmu hiç sen varsan bende varım tabikiben olmasam sormazmı millet gelin burdada güvey nerde diye ?
![]()
reytingin artması için yeni yeni önlemler alıyoruz işte@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?![]()
Amann genede gözünü yiyim yapma bana o tür eşyler @destere bendne intikam felan almasın ohh olsun onahiç bir şey söylemiyorum siz yeni sezonu bekleyin neler neler olucak![]()
ben geldim olay bitmiştir sana kimse yan gözle bakamaz artıkhahaha @Harunnn60 bana salkıntılık yaparken kocamında düşmanı şuna bir dur demen lazım destere![]()
asıl ben yakaladım seni ne zaman gelsem kaçıyorsunbu güzel haber işte
burda seni yakaladım senarist kaçışın yok)
Tamam dolabın devamını @kvp-medya getirsin@kvp-medya işini bilir senmisin dolap macerasını yarıd kesen ?![]()
dolap macerası Çığlık'ta olanlar mı
İvet sorma gitisn yawwdolap macerası Çığlık'ta olanlar mı![]()
ayol zorla bizi dolaba sokuyorlar utanıyorumasıl ben yakaladım seni ne zaman gelsem kaçıyorsun![]()
zaten iremi haruna versende harun o zamana kadar katilin kurbanı olurİvet sorma gitisn yawwbaşıma bela oldu ahh @Harunnn60 sende @destere ile anlaşma yapıyormuşsun irem'i vermicem sana
![]()
dolap kapılarını kapatırsa sorun olmaz@gözlemci bak istemiyormus destere dolaba girmek![]()
Ohaa Lannn ben seni @destere zorlamı soktum@gözlemci bak istemiyormus destere dolaba girmek![]()
Hayır yaww elimden geldiğince yaşatmaya çalışıyorum ama senaryo gereği illa bir kurban bulmam lazımzaten iremi haruna versende harun o zamana kadar katilin kurbanı olursenin senaryolarını biliyoruz en fazla 15 dakika yaşıyor karakterler
dolap kapılarını kapatırsa sorun olmaz)
hahahahah @destere kendin kaşındın bak gözlemci dolap sahnelerini silicek