Bak gel bana tüm bu dedikodulara birlikte son verelimBen kimsenin exi değilim Çiğdem ortalığı karıştırma![]()
![]()
Bak gel bana tüm bu dedikodulara birlikte son verelimBen kimsenin exi değilim Çiğdem ortalığı karıştırma![]()
![]()
Ya benim olacaksın ya kara toprağın kararını ver
Tek başıma yaşamayı tercih ediyorumYa benim olacaksın ya kara toprağın kararını ver![]()
Hahahah yalnızlık Allaha mahsustur ne naz yaptın be taş olsa çatlarTek başıma yaşamayı tercih ediyorum![]()
Geçmişini unutan yarınına hazırlanamaz. Öldürmeyen bilmem ne şey seni güçlendirir. Teşekkür etmelisin bana seni bu hallere soktugum içinBen kimsenin exi değilim Çiğdem ortalığı karıştırma![]()
![]()
Benden sana hayır gelmez sana @xemrexxx i ayarlayacam benHahahah yalnızlık Allaha mahsustur ne naz yaptın be taş olsa çatlar![]()
Geçmişe takılan geleceği göremez değil mi oGeçmişini unutan yarınına hazırlanamaz. Öldürmeyen bilmem ne şey seni güçlendirir. Teşekkür etmelisin bana seni bu hallere soktugum içinAyakların yere daha sağlam basacak
@Çiğdem-
geç bu lafları Kıvanca benzetilen o adamı istiyorum ben
Cehenneme kadar yolun var,ortalığı karıştırdın kaçarsın tabi
Hepsi senin yüzünden
Sana bunu söyleyerek yanlış yaptım sanırımgeç bu lafları Kıvanca benzetilen o adamı istiyorum ben![]()
Hepsi senin yüzünden![]()
Sana bunu söyleyerek yanlış yaptım sanırım![]()
Kara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yokCehenneme kadar yolun var,ortalığı karıştırdın kaçarsın tabi![]()
Hayatının yanlışını yaptın hem deHepsi senin yüzünden![]()
Sana bunu söyleyerek yanlış yaptım sanırım![]()
Senin o iffetime uzattığın dilini koparırım cadıKara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yokkuyruğunda bir sürü kişi dolanırkan birde
![]()
![]()
@Forumdash
Hangi iffetSenin o iffetime uzattığın dilini koparırım cadı![]()
Aramızda bir şey yok ki aramıza girsin zaten bir yere de girmesin yaniKara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yokkuyruğunda bir sürü kişi dolanırkan birde
![]()
![]()
@Forumdash
Fatmagulun hayatını yasayan @serhattKara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yokkuyruğunda bir sürü kişi dolanırkan birde
![]()
![]()
@Forumdash
yok ama olacak