Hatalara odaklanma, ana temaya odaklanGeçmişe takılan geleceği göremez değil mi o
Hatalara odaklanma, ana temaya odaklanGeçmişe takılan geleceği göremez değil mi o
"Tecavüzden kaçınılmazsa zevk almaya bak" sözü hayat felsefen olmuşsa demek
Ben de vermem göstermem de vermem deyok ama olacak Ben istediğimi alana kadar durmam
Bi nevi öyle de denebilir"Tecavüzden kaçınılmazsa zevk almaya bak" sözü hayat felsefen olmuşsa demek
Sende ne emmeye geliyon ne deBen de vermem göstermem de vermem de
Hayat boş, eğlen ve coş diye değiştireyimBi nevi öyle de denebilir
Uydurma şeylerin neyine odaklanayımHatalara odaklanma, ana temaya odaklan
Hahaha çok doğru,sana da tavsiye ederimHayat boş, eğlen ve coş diye değiştireyim
Sözün özünü al diyoruz bee Gece gece sinir oldu bak şmdi. Hurdaliğa dönsene senUydurma şeylerin neyine odaklanayım
No, thanks alm'im Bu çakır keyifliliğini seviyorumHahaha çok doğru,sana da tavsiye ederim
Benim yeni hurdalığım burası alışsan iyi olurSözün özünü al diyoruz bee Gece gece sinir oldu bak şmdi. Hurdaliğa dönsene sen
Şimdilik oyalan bari, mesken tutma daBenim yeni hurdalığım burası alışsan iyi olur
Gurbeti mesken mi tuttun nazlı yârim di gel gayrıŞimdilik oyalan bari, mesken tutma da
Serenat yapmaGurbeti mesken mi tuttun nazlı yârim di gel gayrı
Aramızda bir şey yok ki aramıza girsin zaten bir yere de girmesin yani @serhatt
Fatmagulun hayatını yasayan @serhatt ne sucu arayabilirim ki
Oğlan geldi foruma sende onun geleceği zaman tüymüşsün @serhatt da hemen şıkıştırmaya başlamıs ben de yoktum Ama neyseki yetiştim emanetini korudum oklavamlayok ama olacak Ben istediğimi alana kadar durmam
Hahaha zaten senin kokunu almış pılını pıltısını toplayıp kaçmıs demiştim @eskiciBenim emanetim dizilerim onları koru @eskici kendini koruyamıyorsa bi Bodyguard tuttsun kendisine (konuya bağlamak gerekti napim)
Güzeldi ama kabul etSerenat yapma
Oğlan geldi foruma sende onun geleceği zaman tüymüşsün @serhatt da hemen şıkıştırmaya başlamıs ben de yoktum Ama neyseki yetiştim emanetini korudum oklavamla
Faruk bey yaptığı bu espriden dolayı bir oklavayı haketti yapıştır ÇikoBenim emanetim dizilerim onları koru @eskici kendini koruyamıyorsa bi Bodyguard tuttsun kendisine (konuya bağlamak gerekti napim)