Hatalara odaklanma, ana temaya odaklanGeçmişe takılan geleceği göremez değil mi o![]()
Hatalara odaklanma, ana temaya odaklanGeçmişe takılan geleceği göremez değil mi o![]()
"Tecavüzden kaçınılmazsa zevk almaya bak" sözü hayat felsefen olmuşsa demek
Ben de vermem göstermem de vermem deyok ama olacakBen istediğimi alana kadar durmam
![]()
Bi nevi öyle de denebilir"Tecavüzden kaçınılmazsa zevk almaya bak" sözü hayat felsefen olmuşsa demek![]()
Sende ne emmeye geliyon ne deBen de vermem göstermem de vermem de![]()
![]()
Hayat boş, eğlen ve coşBi nevi öyle de denebilir![]()
Uydurma şeylerin neyine odaklanayımHatalara odaklanma, ana temaya odaklan![]()
Hahaha çok doğru,sana da tavsiye ederimHayat boş, eğlen ve coşdiye değiştireyim
![]()
Sözün özünü al diyoruz beeUydurma şeylerin neyine odaklanayım![]()
No, thanks alm'imHahaha çok doğru,sana da tavsiye ederim![]()
Benim yeni hurdalığım burası alışsan iyi olurSözün özünü al diyoruz beeGece gece sinir oldu bak şmdi. Hurdaliğa dönsene sen
![]()
Şimdilik oyalan bari, mesken tutma daBenim yeni hurdalığım burası alışsan iyi olur![]()
Gurbeti mesken mi tuttun nazlı yârim di gel gayrıŞimdilik oyalan bari, mesken tutma da![]()
Serenat yapmaGurbeti mesken mi tuttun nazlı yârim di gel gayrı![]()
![]()
Oğlan geldi foruma sende onun geleceği zaman tüymüşsünyok ama olacakBen istediğimi alana kadar durmam
![]()
Hahaha zaten senin kokunu almış pılını pıltısını toplayıp kaçmıs demiştimBenim emanetim dizilerim onları koru@eskici kendini koruyamıyorsa bi Bodyguard tuttsun kendisine
(konuya bağlamak gerekti napim)
Güzeldi ama kabul etSerenat yapma![]()
Oğlan geldi foruma sende onun geleceği zaman tüymüşsün@serhatt da hemen şıkıştırmaya başlamıs ben de yoktum
Ama neyseki yetiştim emanetini korudum oklavamla
![]()
![]()
![]()
Faruk bey yaptığı bu espriden dolayı bir oklavayı haketti yapıştır ÇikoBenim emanetim dizilerim onları koru@eskici kendini koruyamıyorsa bi Bodyguard tuttsun kendisine
(konuya bağlamak gerekti napim)