Bak gel bana tüm bu dedikodulara birlikte son verelimBen kimsenin exi değilim Çiğdem ortalığı karıştırma
Bak gel bana tüm bu dedikodulara birlikte son verelimBen kimsenin exi değilim Çiğdem ortalığı karıştırma
Tek başıma yaşamayı tercih ediyorumYa benim olacaksın ya kara toprağın kararını ver
Hahahah yalnızlık Allaha mahsustur ne naz yaptın be taş olsa çatlarTek başıma yaşamayı tercih ediyorum
Geçmişini unutan yarınına hazırlanamaz. Öldürmeyen bilmem ne şey seni güçlendirir. Teşekkür etmelisin bana seni bu hallere soktugum için Ayakların yere daha sağlam basacak @Çiğdem-Ben kimsenin exi değilim Çiğdem ortalığı karıştırma
Benden sana hayır gelmez sana @xemrexxx i ayarlayacam benHahahah yalnızlık Allaha mahsustur ne naz yaptın be taş olsa çatlar
Geçmişe takılan geleceği göremez değil mi oGeçmişini unutan yarınına hazırlanamaz. Öldürmeyen bilmem ne şey seni güçlendirir. Teşekkür etmelisin bana seni bu hallere soktugum için Ayakların yere daha sağlam basacak @Çiğdem-
geç bu lafları Kıvanca benzetilen o adamı istiyorum benBenden sana hayır gelmez sana @xemrexxx i ayarlayacam ben
Cehenneme kadar yolun var,ortalığı karıştırdın kaçarsın tabi
Hepsi senin yüzünden
Sana bunu söyleyerek yanlış yaptım sanırımgeç bu lafları Kıvanca benzetilen o adamı istiyorum ben
Hepsi senin yüzünden
Sana bunu söyleyerek yanlış yaptım sanırım
Kara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yok kuyruğunda bir sürü kişi dolanırkan birde @ForumdashCehenneme kadar yolun var,ortalığı karıştırdın kaçarsın tabi
Hayatının yanlışını yaptın hem deHepsi senin yüzünden
Sana bunu söyleyerek yanlış yaptım sanırım
Senin o iffetime uzattığın dilini koparırım cadıKara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yok kuyruğunda bir sürü kişi dolanırkan birde @Forumdash
Hangi iffetSenin o iffetime uzattığın dilini koparırım cadı
Aramızda bir şey yok ki aramıza girsin zaten bir yere de girmesin yani @serhattKara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yok kuyruğunda bir sürü kişi dolanırkan birde @Forumdash
Fatmagulun hayatını yasayan @serhatt ne sucu arayabilirim kiKara kedi gibi aranıza girmeye çalısan bu utanmazda hiçmi suç yok kuyruğunda bir sürü kişi dolanırkan birde @Forumdash
yok ama olacak Ben istediğimi alana kadar durmamAramızda bir şey yok ki aramıza girsin zaten bir yere de girmesin yani @serhatt