Aaa ben yokken sende kaybolmuşsun endişe ettik @Harunnn60 ile
Aaa ben yokken sende kaybolmuşsun endişe ettik @Harunnn60 ile
Mezardan çıkardık @Forumdash ı daha zor alırsınsen naparsan yap alacam koynuma![]()
Çıktığı yere geri sokarım ben onu, endişelenme sen
Yazık ihtiyaraÇıktığı yere geri sokarım ben onu, endişelenme sen![]()
Çok üzülüyorsan sen de gir onunla o çukuraYazık ihtiyara![]()
![]()
![]()
Sen beğenmedin mi yoksa baya iyiydi bu dizi, bu yılın en iyilerinden.
Senin beğenmen şaşirtmaz beni... Çok dizi izledik sonucta böyle ama @Harunnn60 ve @Çiğdem-Sen beğenmedin mi yoksa baya iyiydi bu dizi, bu yılın en iyilerinden.![]()
Yasa cıkarmaya calişmiyorlar mı dizideHomelandı bilmiyorum, HOC sıkıcıydı çok diyaloglu erkeklerin çok olduğu diziydi.
Bodyguard tam kıvamında tutmuş işi hemde araya entrika aşk filanda sokmuş tam benim iistediğimgerçi yapımcı @Çiğdem- i dinlemiş sanırım erkenden kesti oraları neyse
Siyasi politik derken görende parti çekişmeleri zannedecekAyrıca başrolde ki çocukta kendini izlettiriyor daha ne olsun
![]()
Başrolde ki oğlanı beğenseydin göz ardı ederdinYasa cıkarmaya calişmiyorlar mı dizide6 bölüm olmasa parti çekişmesine dönecek dizi
![]()
Kurt kimBaşrolde ki oğlanı beğenseydin göz ardı ederdinBir Kurt - Çağatay kadar olamadı sanırım senin için
![]()
Dogs of berlinde ki adamı diyorumKurt kimÇağatay olamaz hiçbir zaman
Çağatay bunu geçer bugun yarın ingilizcesini de geliştiriyor
![]()
Evet dizi çok iyi değildi ama o adamı nasıl görmezden geldiniz şaşirdimDogs of berlinde ki adamı diyorum![]()
Yok bende gıcık oldum başta ama sonra iyiydiEvet dizi çok iyi değildi ama o adamı nasıl görmezden geldiniz şaşirdimEsefle kınıyorum. Kurt için ikinci sezonu da izlerim
![]()
Asıl çekişme şimdi başlıyor zatenYok bende gıcık oldum başta ama sonra iyiydiŞu yanında ki gereksiz kadınları sepetlese daha iyi olacak
![]()
@Harunnn60 ile Guzman ve Joeden sonra şimdide sarısın polise göz koydukSenin beğenmen şaşirtmaz beni... Çok dizi izledik sonucta böyle ama @Harunnn60 ve @Çiğdem-Bir dahaki ağir dizilerde ikisini rahatsız ed'icem
![]()
Benim sahibim falan yok tekim ben
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @ForumdashBenim sahibim falan yok tekim ben![]()
![]()
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @ForumdashBiraz kokuyordur ama eskiciler alısıktır tam uyumlu çift
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt
Hangi hurdalikta alem yapıyordunBenim sahibim falan yok tekim ben![]()
![]()
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @ForumdashBiraz kokuyordur ama eskiciler alısıktır tam uyumlu çift
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt