Aaa evet bende bir su içtim zaten bitirince @xemrexxx1x5 'i izledim biraz sıkıcıydı.
1x6 (Sezon Finali)
Harikaydı. 2.Sezon hemen gelsin.
Tüm bölüm boyunca bomba patlayacak dedim oh patlamadı. David'in başına kalacaktı her şey az kalsın. Polislerin tepkileri aşırı fazlaydı. David'e çok kötü davrandılar. David'in karısı sahip çıktı adama hayret. Son bölüm iyiliği tuttu.
Yalnız tek şaşırdığım David'in bomba ile şehirde dolaşması, polislerden kurtulması.
Nadia konusunda katılıyorum son bölümde şaşırtalım istemişler bence senarist.
Bakan kadın çıkacak dedim çıkmadı. Şaşırttılar.
Diziyi bitiren @Çiğdem- ve Harun.
Çok tatlı resimde
İyi ki bir şey olmadı tek sezon diye öyle bitiricekler sandımÇok tatlı resimde
İyi ki bir şey olmadı tek sezon diye öyle bitiricekler sandım
O dizinin en güzel yanıydıKadın gitti ya
hahahO dizinin en güzel yanıydı
Ama bir ara joe gibi kafasındanmı kuruyor kendimi giydi yeleği diye düşünmedimde değil
@xemrexxx mi yine keşfetmişti bunu bu yıl tuhaf başladı gerçektenhahah
Belliydi başkasının giydiği ama intihar etmesine şok olmuştum benn kuru sıkı koymuşlar ki bombayı onun üzerine koyalım tüm suç onun olsun demişler.
Nadia konusunda da hak veriyorum bence senarist şaşırtalım demiş ama oldu bitti gibi lanse etmiş bunu
Uzun zaman sonra ilk tefa bir diziden keyif aldım valla. Bir ara çer çöp diziler izliyordum.
Ben bunu ailemle izlerim yaza doğru bir daha.
@xemrexxx İzlemiş evet Aklıma Scandal olayı geldi@xemrexxx mi yine keşfetmişti bunu bu yıl tuhaf başladı gerçekten
Yani adam kafasındanmı se naryo kuruyor izlenimide bence veriliyordu seyirciye
Nadia tren sahnesinde rolmu yapıyordu bana öyle gelmedi o konuyu bence batırmışlar
Ben kaliteyi zınk diye bulurum @Çiğdem-
Shonda teyzemin dizisi mi onu ben de izlemedim .ss @Harunnn60Hahah scandalıda izlemeyiz herhalde okadar olmasın @xemrexxx
Aaa ne bilim orda da diğer favori kadın türün zenci kadın vardı @Harunnn60Shonda teyzemin dizisi mi onu ben de izlemedim .ss @Harunnn60
Bu dizi bana YOU'nun özentisi gibi geldi. @Harunnn60 @Forumdash
Güzel diziymiş diyorlar, intim gelince izlerim.
6.Bölüm tam anlamıyla nefes kesen bir sezon finaliydi 2.Sezon olur inş soluksuz izledim her dakıkasını büyük bir heyecanla @xemrexxx @Harunnn60
Sarısın Polisin ölmesini istediler olay ona kalacak Bölüm boyunca ölmesin diye dua ederek izledim Şu arap polis iyi birisi aslında yardımcı olmaya çalıstı ve Nadia eğer böyle birisiyle trende neden bombayı patlatmadı senaryomu değişmiş
En güzeli şu patron kadın gerçekten gebermiş vlla hortlayacak diye korkmuştum ucuz kurtulduk yine
Gerçekten beğeniyormusunuz böyle diziler yahu Yoksa birbirinize gaz mı veriyorsunuz Böyle siyasi/politik diziler izliyordunuz neden biz Homeland , HOC için adam arıyorduk @bazinga ve @sürgünüm1x5 'i izledim biraz sıkıcıydı.
1x6 (Sezon Finali)
Harikaydı. 2.Sezon hemen gelsin.
Tüm bölüm boyunca bomba patlayacak dedim oh patlamadı. David'in başına kalacaktı her şey az kalsın. Polislerin tepkileri aşırı fazlaydı. David'e çok kötü davrandılar. David'in karısı sahip çıktı adama hayret. Son bölüm iyiliği tuttu.
Yalnız tek şaşırdığım David'in bomba ile şehirde dolaşması, polislerden kurtulması.
Nadia konusunda katılıyorum son bölümde şaşırtalım istemişler bence senarist.
Bakan kadın çıkacak dedim çıkmadı. Şaşırttılar.
Diziyi bitiren @Çiğdem- ve Harun.
Homelandı bilmiyorum, HOC sıkıcıydı çok diyaloglu erkeklerin çok olduğu diziydi.
Homelandı bilmiyorum, HOC sıkıcıydı çok diyaloglu erkeklerin çok olduğu diziydi.
Bodyguard tam kıvamında tutmuş işi hemde araya entrika aşk filanda sokmuş tam benim iistediğim gerçi yapımcı @Çiğdem- i dinlemiş sanırım erkenden kesti oraları neyse
Siyasi politik derken görende parti çekişmeleri zannedecek Ayrıca başrolde ki çocukta kendini izlettiriyor daha ne olsun
@eskici Heryerde nafaka için seni arıyordu inş yakana yapışmıştır hemen