İngiliz Bodyguard - Dizi Yorumları

2.Bölüm @Harunnn60 @xemrexxx @kerem @Forumdash
Okulun içine bir suçlu araba sokuyordu öğrencileri ezecekti ama polis engelledi aksiyonlu bölümdü sarısın polisinin arabasına ateş edildi beklemiyordum kulaklık var bir çığlıkla yerimden sıçradım annem odama geldi
Son sahnede sarısın polisle şey ettiler çalıştığı kadınla
3.Bölüm
Kadın şey etti adamla ama bölüm boyunca sarısın polise haksızlık edip yukardan yukardan konusuyor keşke bomba patladığında hemen kendini öne atmasaydı sarısın polis ve mal kadın geberip gitseydi

Yorumların güzel.

Ya her bölüm aksiyon oluyor resmen pompy'nin senaryoları gibi.

Aşk olayı güzel olmuş bence ben sevdim
Sen sevmemişsindir olayı kesin

Bakan kadın ölecek mi çok merak ediyorum. tam heyecanlı yerde seni bekledim.

Aaa gebersin ayoll hem adamla şey ediyor hemde ben senin patronunum havalarıyla adamı çok ezdi 3.bölümde hiç sevmedim tavırlarını

Aaa gebersin ayoll hem adamla şey ediyor hemde ben senin patronunum havalarıyla adamı çok ezdi 3.bölümde hiç sevmedim tavırlarını
Egosunu da tatmin ediyor olabilir ama sonda kadın umut verdi, beraber olabiliriz tarzı bir şey dedi , bomba patlamadan önce

Benim tek takıldığım yer, çocukların o okulda okuduğunu biliyordu kadın, ama neden engel olmadı anlamadım.

Sarışın polis nasıl tam senlik dimi

Aaa evet sizin dizilerin iyi yanı başroller iyi

1x4

Yok artık bakanı nasıl öldürdüler ya?
Başrollük kadını 3 bölümde gönderdiler şok oldum Bir ara David intihar etti filan dedim sezon finali bölümünü izliyorum.

Bu bomba kimin işi gerçekten merak ediyorum umarım çözülür. David'in evine giren kim oda merak konusu.

@Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx

Dizi zaten 6 bölüm

Bu dizi bana YOU'nun özentisi gibi geldi.
@Harunnn60 @Forumdash

Güzel diziymiş diyorlar, intim gelince izlerim.