Hafta sonu bakacaktım ama malum hiçbirşeye bakamadım başka şehirde hastanelerde geçtiBacım beğenmene sevindim.Son 3 bölüm için 1 haftadır seni bekliyorum.
Hafta sonu bakacaktım ama malum hiçbirşeye bakamadım başka şehirde hastanelerde geçtiBacım beğenmene sevindim.Son 3 bölüm için 1 haftadır seni bekliyorum.
Aksiyonu türk dizilerindeSen aksiyon da seviyorsun diye biliyordum.Erkek dizileri izliyorsun çünkü.
Yorumların güzel.2.Bölüm @Harunnn60 @xemrexxx @kerem @Forumdash
3.BölümOkulun içine bir suçlu araba sokuyordu öğrencileri ezecekti ama polis engelledi aksiyonlu bölümdü sarısın polisinin arabasına ateş edildi beklemiyordum kulaklık var bir çığlıkla yerimden sıçradım annem odama geldiSon sahnede sarısın polisle şey ettiler çalıştığı kadınla
Kadın şey etti adamla ama bölüm boyunca sarısın polise haksızlık edip yukardan yukardan konusuyor keşke bomba patladığında hemen kendini öne atmasaydı sarısın polis ve mal kadın geberip gitseydi
Yorumların güzel.
Ya her bölüm aksiyon oluyor resmen pompy'nin senaryoları gibi.
Aşk olayı güzel olmuş bence ben sevdimSen sevmemişsindir olayı kesin
Bakan kadın ölecek mi çok merak ediyorum. tam heyecanlı yerde seni bekledim.
Aaa gebersin ayoll hem adamla şey ediyor hemde ben senin patronunum havalarıyla adamı çok ezdi 3.bölümde hiç sevmedim tavırlarını
Aaa evet sizin dizilerin iyi yanı başroller iyiEgosunu da tatmin ediyor olabilir ama sonda kadın umut verdi, beraber olabiliriz tarzı bir şey dedi , bomba patlamadan önce
Benim tek takıldığım yer, çocukların o okulda okuduğunu biliyordu kadın, ama neden engel olmadı anlamadım.
Sarışın polis nasıl tam senlik dimi
AnlamadımAaa evet sizin dizilerin iyi yanı başroller iyi
Yarın 4.bölümü izleyelim
İzleyelim Titansada devam edelim bu ikisinden sonra parfumde sıkabilirizYarın 4.bölümü izleyelim
Parfüm 6 bölüm zaten hemen biterİzleyelim Titansada devam edelim bu ikisinden sonra parfumde sıkabiliriz
Aaa bu 6 bölümlükler iyiymiş ne bunlar ingiliz dizilermiydiParfüm 6 bölüm zaten hemen biter
Dizi zaten 6 bölüm1x4
Yok artık bakanı nasıl öldürdüler ya?Başrollük kadını 3 bölümde gönderdiler şok oldum Bir ara David intihar etti filan dedim sezon finali bölümünü izliyorum.
Bu bomba kimin işi gerçekten merak ediyorum umarım çözülür. David'in evine giren kim oda merak konusu.
@Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx
Kudurdu her zamanki gibi.ss
Bu dizi bana YOU'nun özentisi gibi geldi.1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu
Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim@xemrexxx @kerem @Forumdash
Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle
Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım
Yok çok farklı biraz polisiye biraz aşk biraz siyasi mevzular var.Bu dizi bana YOU'nun özentisi gibi geldi.@Harunnn60 @Forumdash
Güzel diziymiş diyorlar, intim gelince izlerim.
Dizi zaten 6 bölüm
Aşkı @kerem le yaşa ve sus benceEntrika istiyordum kadını öldürdüler erkenden.Aşklı meşkli güzel gidiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?