İngiliz Bodyguard - Dizi Yorumları

2.Bölüm @Harunnn60 @xemrexxx @kerem @Forumdash
Okulun içine bir suçlu araba sokuyordu öğrencileri ezecekti ama polis engelledi aksiyonlu bölümdü sarısın polisinin arabasına ateş edildi beklemiyordum kulaklık var bir çığlıkla yerimden sıçradım annem odama geldi :F Son sahnede sarısın polisle şey ettiler çalıştığı kadınla :A
3.Bölüm
Kadın şey etti adamla ama bölüm boyunca sarısın polise haksızlık edip yukardan yukardan konusuyor keşke bomba patladığında hemen kendini öne atmasaydı sarısın polis ve mal kadın geberip gitseydi :A

2.Bölüm @Harunnn60 @xemrexxx @kerem @Forumdash
Okulun içine bir suçlu araba sokuyordu öğrencileri ezecekti ama polis engelledi aksiyonlu bölümdü sarısın polisinin arabasına ateş edildi beklemiyordum kulaklık var bir çığlıkla yerimden sıçradım annem odama geldi :F Son sahnede sarısın polisle şey ettiler çalıştığı kadınla :A
3.Bölüm
Kadın şey etti adamla ama bölüm boyunca sarısın polise haksızlık edip yukardan yukardan konusuyor keşke bomba patladığında hemen kendini öne atmasaydı sarısın polis ve mal kadın geberip gitseydi :A
Yorumların güzel. :D
Ya her bölüm aksiyon oluyor resmen pompy'nin senaryoları gibi. :F

Aşk olayı güzel olmuş bence ben sevdim :A Sen sevmemişsindir olayı kesin :A

Bakan kadın ölecek mi çok merak ediyorum. tam heyecanlı yerde seni bekledim. :fearscream:

Yorumların güzel. :D
Ya her bölüm aksiyon oluyor resmen pompy'nin senaryoları gibi. :F

Aşk olayı güzel olmuş bence ben sevdim :A Sen sevmemişsindir olayı kesin :A

Bakan kadın ölecek mi çok merak ediyorum. tam heyecanlı yerde seni bekledim. :fearscream:
Aaa gebersin ayoll hem adamla şey ediyor hemde ben senin patronunum havalarıyla adamı çok ezdi 3.bölümde hiç sevmedim tavırlarını :A :A :A

Aaa gebersin ayoll hem adamla şey ediyor hemde ben senin patronunum havalarıyla adamı çok ezdi 3.bölümde hiç sevmedim tavırlarını :A :A :A
Egosunu da tatmin ediyor olabilir ama sonda kadın umut verdi, beraber olabiliriz tarzı bir şey dedi , bomba patlamadan önce :X :A

Benim tek takıldığım yer, çocukların o okulda okuduğunu biliyordu kadın, ama neden engel olmadı anlamadım.

Sarışın polis nasıl tam senlik dimi :A

Egosunu da tatmin ediyor olabilir ama sonda kadın umut verdi, beraber olabiliriz tarzı bir şey dedi , bomba patlamadan önce :X :A

Benim tek takıldığım yer, çocukların o okulda okuduğunu biliyordu kadın, ama neden engel olmadı anlamadım.

Sarışın polis nasıl tam senlik dimi :A
Aaa evet sizin dizilerin iyi yanı başroller iyi :A :A :A

1x4

:hushed:

Yok artık bakanı nasıl öldürdüler ya?:openmouth: Başrollük kadını 3 bölümde gönderdiler şok oldum Bir ara David intihar etti filan dedim sezon finali bölümünü izliyorum.:F

Bu bomba kimin işi gerçekten merak ediyorum umarım çözülür. David'in evine giren kim oda merak konusu.:expressionless:

@Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx

1x4

:hushed:

Yok artık bakanı nasıl öldürdüler ya?:openmouth: Başrollük kadını 3 bölümde gönderdiler şok oldum Bir ara David intihar etti filan dedim sezon finali bölümünü izliyorum.:F

Bu bomba kimin işi gerçekten merak ediyorum umarım çözülür. David'in evine giren kim oda merak konusu.:expressionless:

@Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx
Dizi zaten 6 bölüm :A

1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu :A

Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim :A @xemrexxx @kerem @Forumdash

Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle :A

Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım :A
Bu dizi bana YOU'nun özentisi gibi geldi. :A @Harunnn60 @Forumdash

Güzel diziymiş diyorlar, intim gelince izlerim. :A