her türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garantiEn iyisini yapıyorSinem hayatının rolünü oynuyor o zaman
![]()
her türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garantiEn iyisini yapıyorSinem hayatının rolünü oynuyor o zaman
![]()
Belki anlaşmalı evlendilerher türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garanti![]()
ayol gerçekleri açıklamakla tehdit ederse donuna ka alırBelki anlaşmalı evlendiler10m alamayabilir
![]()
Senden ders almalı sinsilikteayol gerçekleri açıklamakla tehdit ederse donuna ka alırben sinemde o sinsiliği gördüm
![]()
Serenay'ı ben Zorlu Center'da gördüm hatta yan yanaydık başta arkadaşım gördü ben hani nerede nerede dedimOnu serenay Sarıkaya ya dedi nonoş destere asla algı yapmana izin vermem pis cadoloz o işin ustası benim@Forumdash @Harunnn60
Bu konuda hala altını dolduramadığım boşluklar var.
Hhaha Aaa işte @Forumdash ın hüneriBu konuda hala altını dolduramadığım boşluklar var.![]()
Bu saatde iç karartıcı diziler izliyorGelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırz![]()
Topuklu ayakkabıları ile ezer geçer bence seni
Titansa başlıyoruz dimi
Beni göremez onlarTopuklu ayakkabıları ile ezer geçer bence seni![]()
Titansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna etBir bakarım mı sen zaten milleti örgütledin@Forumdash
Sen yine birşeyler çeviriyorsun ama hayırlısı.Titansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et![]()
![]()
![]()
Aaa izleyecem diyorum ne karıştırıcaz ayollSen yine birşeyler çeviriyorsun ama hayırlısı.![]()