Başlıyoruz diziye çok iyiTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et![]()
![]()
![]()
Başlıyoruz diziye çok iyiTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et![]()
![]()
![]()
Bu gece 1.bölüm yorumumla gelecemBaşlıyoruz diziye çok iyi![]()
Bende yorumlarım ilk bölümü
Çok teşekkür ederim iltifatin için
Saç zaten bir tüydür, kıldır
Geç geldim siz yoksunuzGelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırz![]()
Bi saat sonra filan ilk 2 bölümü izlicemTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et![]()
![]()
![]()
Saç zaten bir tüydür, kıldır
Geç geldim siz yoksunuz
Bi saat sonra filan ilk 2 bölümü izlicem@MasacRE- yi de etiketliyim
![]()
İzleyip geldim yorumlucam şimdiBende yorumlarım ilk bölümü![]()
Çok teşekkür ederim iltifatin için![]()
Yavas yavas alıştırma yapıyorsun sonra toplayıp dünyaya getiriceksin halkını Yenilmezler gibi
Bu aralar @xemrexxx de bir huzursuzluk var fark ettin miYavas yavas alıştırma yapıyorsun sonra toplayıp dünyaya getiriceksin halkını Yenilmezler gibi![]()
![]()
@Harunnn60
![]()
Yarın ilk bölüme bak zaten 6 bölüm.
Sana yetişeyim sonra birlikte ilerlerizYarın ilk bölüme bak zaten 6 bölüm.Her gün bir bölüm izlesen yeter.
![]()
Diziler tatil arasındayken çıkar aradanSana yetişeyim sonra birlikte ilerleriz
Dünya kadar şeye bakacam zaten vakit n asıl bulacaksak![]()
![]()
![]()
Öyle sen pek vıcık vıcık dizileri sevmiyorsun bu tam senlik1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu
Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim@xemrexxx @kerem @Forumdash
Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle
Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım![]()
Bacım beğenmene sevindim.1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu
Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim@xemrexxx @kerem @Forumdash
Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle
Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım![]()
Fantastik olmadan yabancı dizi kendim izlerken tercih etmiyordum ama sizle alıştım onadaÖyle sen pek vıcık vıcık dizileri sevmiyorsun bu tam senlikHemde 6 bölüm
![]()
Sen aksiyon da seviyorsun diye biliyordum.Fantastik olmadan yabancı dizi kendim izlerken tercih etmiyordum ama sizle alıştım onada![]()
![]()
![]()