Başlıyoruz diziye çok iyiTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Başlıyoruz diziye çok iyiTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Hhaha Aaa işte @Forumdash ın hüneri Algıda @xemrexxx i geçti saçında tüy kalmamış utanmıyorda
Gelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırz
Bu gece 1.bölüm yorumumla gelecem Artık vakit buldukça bakmaya başlayın @Harunnn60 @ForumdashBaşlıyoruz diziye çok iyi
Bende yorumlarım ilk bölümüBu gece 1.bölüm yorumumla gelecem Artık vakit buldukça bakmaya başlayın @Harunnn60 @Forumdash
Çok teşekkür ederim iltifatin içinYine kendi ırkının tuhaf insanlarının reklamını yapmış @Harunnn60
Saç zaten bir tüydür, kıldırHhaha Aaa işte @Forumdash ın hüneri Algıda @xemrexxx i geçti saçında tüy kalmamış utanmıyorda
Geç geldim siz yoksunuzGelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırz
Bi saat sonra filan ilk 2 bölümü izlicem @MasacRE- yi de etiketliyimTitansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Saç zaten bir tüydür, kıldır
Geç geldim siz yoksunuz
Bi saat sonra filan ilk 2 bölümü izlicem @MasacRE- yi de etiketliyim
İzleyip geldim yorumlucam şimdi @Harunnn60Bende yorumlarım ilk bölümü
Çok teşekkür ederim iltifatin için
Yavas yavas alıştırma yapıyorsun sonra toplayıp dünyaya getiriceksin halkını Yenilmezler gibi @Harunnn60Yine kendi ırkının tuhaf insanlarının reklamını yapmış @Harunnn60
Bu aralar @xemrexxx de bir huzursuzluk var fark ettin mi Dizilerine dadanıyoruz diye homurdanıyorYavas yavas alıştırma yapıyorsun sonra toplayıp dünyaya getiriceksin halkını Yenilmezler gibi @Harunnn60
Yarın ilk bölüme bak zaten 6 bölüm. Her gün bir bölüm izlesen yeter.
Sana yetişeyim sonra birlikte ilerlerizYarın ilk bölüme bak zaten 6 bölüm. Her gün bir bölüm izlesen yeter.
Diziler tatil arasındayken çıkar aradanSana yetişeyim sonra birlikte ilerleriz
Dünya kadar şeye bakacam zaten vakit n asıl bulacaksak
Öyle sen pek vıcık vıcık dizileri sevmiyorsun bu tam senlik Hemde 6 bölüm1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu
Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim @xemrexxx @kerem @Forumdash
Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle
Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım
Bacım beğenmene sevindim. Son 3 bölüm için 1 haftadır seni bekliyorum.1.Bölümü az önce izledim geceyede 2-3 izler yarından sonra devam ederiz @Harunnn60 beni bekliyordu
Başroldeki adam çok iyiydi bombacı arap kadın sahnesi çok güzeldi kadın vurulucak diye korktum çünkü sarısın polisin başarısız olmasını istemedim @xemrexxx @kerem @Forumdash
Elitede olan müslüman kapalı kızında adı nadiaydı buradakı kadınında adı öyle
Dizi bekledimden iyi çıktı bakalım
Fantastik olmadan yabancı dizi kendim izlerken tercih etmiyordum ama sizle alıştım onadaÖyle sen pek vıcık vıcık dizileri sevmiyorsun bu tam senlik Hemde 6 bölüm
Sen aksiyon da seviyorsun diye biliyordum. Erkek dizileri izliyorsun çünkü.Fantastik olmadan yabancı dizi kendim izlerken tercih etmiyordum ama sizle alıştım onada