her türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garantiEn iyisini yapıyor Sinem hayatının rolünü oynuyor o zaman
her türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garantiEn iyisini yapıyor Sinem hayatının rolünü oynuyor o zaman
Belki anlaşmalı evlendiler 10m alamayabilirher türlü hayatının rolü zaten boşanırsa en az 10 milyon garanti
ayol gerçekleri açıklamakla tehdit ederse donuna ka alır ben sinemde o sinsiliği gördümBelki anlaşmalı evlendiler 10m alamayabilir
Senden ders almalı sinsilikteayol gerçekleri açıklamakla tehdit ederse donuna ka alır ben sinemde o sinsiliği gördüm
Serenay'ı ben Zorlu Center'da gördüm hatta yan yanaydık başta arkadaşım gördü ben hani nerede nerede dedim Gayet güzeldi fiziği @destere ve @Çiğdem- çamur atıyor her zaman ki gibiOnu serenay Sarıkaya ya dedi nonoş destere asla algı yapmana izin vermem pis cadoloz o işin ustası benim @Forumdash @Harunnn60
Bu konuda hala altını dolduramadığım boşluklar var.@Harunnn60 ı dolduran kim kaç gündür bee asıl sen bu konuda bizi geçtin @xemrexxx
Hhaha Aaa işte @Forumdash ın hüneri Algıda @xemrexxx i geçti saçında tüy kalmamış utanmıyordaBu konuda hala altını dolduramadığım boşluklar var.
Gelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırzHhaha Aaa işte @Forumdash ın hüneri Algıda @xemrexxx i geçti saçında tüy kalmamış utanmıyorda
Bu saatde iç karartıcı diziler izliyor @ForumdashGelir @Forumdash da birazdan bakalım ortamı kurarırz
Topuklu ayakkabıları ile ezer geçer bence seniBende görsemde kafasına çürük yumurta fırlatsam @xemrexxx
Beni göremez onlarTopuklu ayakkabıları ile ezer geçer bence seni
Titansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna etBir bakarım mı sen zaten milleti örgütledin @Forumdash
Sen yine birşeyler çeviriyorsun ama hayırlısı.Titansan yarındandan sonra izlemeye başlayalım evet @Forumdash @turkuazz Aaa alamancı @kerem de sen ikna et
Aaa izleyecem diyorum ne karıştırıcaz ayollSen yine birşeyler çeviriyorsun ama hayırlısı.