sen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallahKayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.
sen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallahKayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.
Benim sallama yaptiğim nerde görülmüş Ben her zaman gerçekleri söylerim Evet @destere ile sen olayı aşiri abartı olmuş. @Çiğdem- keki kabartayım derken senin olayını kabartmişkız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı be
İkiniz de vız gelirsiniz bana
Aminsen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallah
@Harunnn60 ı dolduran kim kaç gündür bee asıl sen bu konuda bizi geçtin @xemrexxx
biz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Hahah hepimiz sahtekarız işte @serhatt dediği gibi al birimizi vur ötekine @Forumdashbiz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Safiye yokken ortalıkta ben vardim Tabi sen benim lafımı beğendin, gittin bi akşam yemeğinde timurcuguna fısıldadınbiz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Aferin kabullenmen güzelHahah hepimiz sahtekarız işte @serhatt dediği gibi al birimizi vur ötekine @Forumdash
ay hoştttt hayallere bak 😱Safiye yokken ortalıkta ben vardim Tabi sen benim lafımı beğendin, gittin bi akşam yemeğinde timurcuguna fısıldadın
bu sana denize özgüre 3 ünüze yeter bu çok yani sana
Sadece bana kalsın kimselere bırakmambu sana denize özgüre 3 ünüze yeter bu çok yani sana
Hayaller aleminde yaşamıyorsun uyan artıkay hoştttt hayallere bak 😱
Ben Kenan sen Sinem misin anlamadım
valla ikisi de olabilirm nasılsa aralarında çarpışma olmuyor kardeş kardeş rollerini oynuyorlar kameralaraBen Kenan sen Sinem misin anlamadım
En iyisini yapıyor Sinem hayatının rolünü oynuyor o zamanvalla ikisi de olabilirm nasılsa aralarında çarpışma olmuyor kardeş kardeş rollerini oynuyorlar kameralara