Aaa gerçekten bende dahil senin dizilere bulaştık iyice 😕 @dreamy ı kurtardık biz battık @Forumdash @Harunnn60kaliteli dizilerime dadandiniz hep sen @MelankoliK @dreamy @Forumdash @kerem falan önceden negzel tek izliyordum @Çiğdem- @serhatt
Hhaha Aaa Serenayı sevmemeside güzel @destere sapık mapık ama baş ecünnüleri o bile sevmiyor @Forumdash @Harunnn60 @serhattOnu serenay Sarıkaya ya dedi nonoş destere asla algı yapmana izin vermem pis cadoloz o işin ustası benim @Forumdash @Harunnn60
Seni sevmesi ne kadar zevksiz olduğunun en büyük kanıtıHhaha Aaa Serenayı sevmemeside güzel @destere sapık mapık ama baş ecünnüleri o bile sevmiyor @Forumdash @Harunnn60 @serhatt
Ama Meryemide sevmiyor diye biliyorum
@xemrexxx in elinden aldım diye @destere i 5 yıldır bize oyüzden düşman takıntılı dizi karakterleri olurya @Harunnn60 @ForumdashSeni sevmesi ne kadar zevksiz olduğunun en büyük kanıtı
İkisi mi sevgiliydi önceden 😱😱@xemrexxx in elinden aldım diye @destere i 5 yıldır bize oyüzden düşman takıntılı dizi karakterleri olurya @Harunnn60 @Forumdash
Önceden dediğin kişilerdenimkaliteli dizilerime dadandiniz hep sen @MelankoliK @dreamy @Forumdash @kerem falan önceden negzel tek izliyordum @Çiğdem- @serhatt
@xemrexxx in elinden aldım diye @destere i 5 yıldır bize oyüzden düşman takıntılı dizi karakterleri olurya @Harunnn60 @Forumdash
kız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı beİkisi mi sevgiliydi önceden 😱😱
Dikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspakız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı be
o kezzap atılmış gibi çirkin suratıyla her yerden dikkat çekiyor bunlara gerek yokDikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspa
Aaa o da doğru ayolo kezzap atılmış gibi çirkin suratıyla her yerden dikkat çekiyor bunlara gerek yok
Dikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspa
Hahaha algı senin işin bee biz gerçekleri diyoruzkız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı be
İkinizde birbirinizden beter çamursunuzHahaha algı senin işin bee biz gerçekleri diyoruz
Hahaha algı senin işin bee biz gerçekleri diyoruz
GarEs çifti uludağda balayında siz de burada parlak hayaller kurun eziklerDikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspa
Kayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.GarEs çifti uludağda balayında siz de burada parlak hayaller kurun ezikler