Aaa gerçekten bende dahil senin dizilere bulaştık iyice 😕 @dreamy ı kurtardık biz battıkkaliteli dizilerime dadandiniz hep sen @MelankoliK @dreamy @Forumdash @kerem falan önceden negzel tek izliyordum@Çiğdem- @serhatt
Hhaha Aaa Serenayı sevmemeside güzel @destere sapık mapık ama baş ecünnüleri o bile sevmiyorOnu serenay Sarıkaya ya dedi nonoş destere asla algı yapmana izin vermem pis cadoloz o işin ustası benim@Forumdash @Harunnn60
Seni sevmesi ne kadar zevksiz olduğunun en büyük kanıtıHhaha Aaa Serenayı sevmemeside güzel @destere sapık mapık ama baş ecünnüleri o bile sevmiyor@Forumdash @Harunnn60 @serhatt
Ama Meryemide sevmiyor diye biliyorum![]()
![]()
![]()
@xemrexxx in elinden aldım diye @destere i 5 yıldır bize oyüzden düşman takıntılı dizi karakterleri oluryaSeni sevmesi ne kadar zevksiz olduğunun en büyük kanıtı![]()
İkisi mi sevgiliydi önceden 😱😱@xemrexxx in elinden aldım diye @destere i 5 yıldır bize oyüzden düşman takıntılı dizi karakterleri olurya![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash
Önceden dediğin kişilerdenimkaliteli dizilerime dadandiniz hep sen @MelankoliK @dreamy @Forumdash @kerem falan önceden negzel tek izliyordum@Çiğdem- @serhatt
@xemrexxx in elinden aldım diye @destere i 5 yıldır bize oyüzden düşman takıntılı dizi karakterleri olurya![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash
kız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı beİkisi mi sevgiliydi önceden 😱😱
Dikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspakız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı be![]()
o kezzap atılmış gibi çirkin suratıyla her yerden dikkat çekiyor bunlara gerek yokDikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspa![]()
Aaa o da doğru ayolo kezzap atılmış gibi çirkin suratıyla her yerden dikkat çekiyor bunlara gerek yok![]()
Dikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspa![]()
Hahaha algı senin işin bee biz gerçekleri diyoruzkız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı be![]()
İkinizde birbirinizden beter çamursunuzHahaha algı senin işin bee biz gerçekleri diyoruz![]()
![]()
![]()
Hahaha algı senin işin bee biz gerçekleri diyoruz![]()
![]()
![]()
GarEs çifti uludağda balayında siz de burada parlak hayaller kurun eziklerDikkatleri kendi üzerine çekmeye çalışıyor haspa![]()
Kayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.GarEs çifti uludağda balayında siz de burada parlak hayaller kurun ezikler