sen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallahKayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.![]()
sen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallahKayak yaparken kafalarını kırıp geberirler inş.![]()
Benim sallama yaptiğim nerde görülmüşkız anladık bana özendin algı yapmaya çalışıyon da biraz ufak salla 😱 @Forumdash bile daha iyi bir sallamasyon yapardı be![]()
İkiniz de vız gelirsiniz bana
Aminsen de birinin kucağında aşırı hazdan geberirsin inşallah![]()
@Harunnn60 ı dolduran kim kaç gündür bee asıl sen bu konuda bizi geçtin
biz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Hahah hepimiz sahtekarız işte @serhatt dediği gibi al birimizi vur ötekinebiz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Safiye yokken ortalıkta ben vardimbiz her zaman gerçekleri söyleriz o lafın aslı safiye sultan hazretlerinden bize geçti o laf taklit yapmayın pleaseeeeee.... @Çiğdem-
Aferin kabullenmen güzel
ay hoştttt hayallere bak 😱Safiye yokken ortalıkta ben vardimTabi sen benim lafımı beğendin, gittin bi akşam yemeğinde timurcuguna fısıldadın
![]()
bu sana denize özgüre 3 ünüze yeter bu çok yani sana
Sadece bana kalsın kimselere bırakmambu sana denize özgüre 3 ünüze yeter bu çok yani sana![]()
Hayaller aleminde yaşamıyorsun uyan artıkay hoştttt hayallere bak 😱
Ben Kenan sen Sinem misin anlamadım
valla ikisi de olabilirm nasılsa aralarında çarpışma olmuyorBen Kenan sen Sinem misin anlamadım![]()
En iyisini yapıyorvalla ikisi de olabilirm nasılsa aralarında çarpışma olmuyorkardeş kardeş rollerini oynuyorlar kameralara
![]()