izlerim penny dreadful uda izle araya korkuda katalım@destere ben izleyeceğim diziyi sen ne diyorsun?![]()
İkisinide izleyelim battı balık yan gider.izlerim penny dreadful uda izle araya korkuda katalım![]()
tamamİkisinide izleyelim battı balık yan gider.![]()
1x2
Geçen bölüme göre biraz sönük kalsa da iyiydi yine. Özellikle sonu çok iyiydi.Şu Lucy Luciano'nun kardeşi çok gıcık bir tip yalnız.
Bu arada:
Nucky neden Jimmy'e bu kadar iyi davranıyor anlamadım.Jimmy Nucky'nin oğlu falan mı yoksa? 😱
Puanım: 8/10
Oğlu değil ama küçüklükten beri hep ilgilenmiş, kardeşi gibi görüyor çoğu zaman.
Not: İlerleyen sezonlarda oğlu falan çıkarsa bilmem. Çıkıyorsa da bilen kişi söylemesin öyle bir şeyi şak diye büyük şok olur.
Sen uzak dur konudan.Ben biliyorum nesi olduğunu ama söylemiyim![]()
1-2 bölüm daha izlemilisin bence. İlk bölümden bir sonuç çıkarmak yanlış. Ayrıca dizinin geçtiği dönem ilgi çekici değil mi sence de?Ben baktım ilk bölüme ama umduğumu bulamadım.
Politika ve politikanın o dönemki sıkıccılığı beni baydı ilk bölümü zor bitirdim.
Devam edeceğimi düşünmüyorum.![]()
1x5
Bu bölüm de çok iyiydi yine. Olaylar, olaylar...
Aslında bölüm geçen bölüme göre iyiydi ama 9 vermek de içimden gelmedi niyeyse.O yüzden;
Puanım: 8.5/10
1-2 bölüm daha izlemilisin bence. İlk bölümden bir sonuç çıkarmak yanlış. Ayrıca dizinin geçtiği dönem ilgi çekici değil mi sence de?![]()
Kalite derken?Aslında aklıma ilk gelen dönemin çekiciliğiydi bendede çok sıkcı buldum.Politika dizilerinden zaten genelde sıkılırım.
Birde kalite çok düşüktü.![]()
Kalite derken?Eğer dizinin kalitesinden bahsediyorsan, bence baya kaliteli bir dizi. O dönemi çok başarılı yansıtmışlar. Oyunculuklar da çok yerinde bence.
Neyse, izlemek istemiyorsan zorlamayayım, sen bilirsin.
![]()
İnsan oraya yazardı görüntü kalitesi diye.Görüntü kalttesi.Çok düşüktü bulamadım yükseğini.
Diziyi sıkıcı buldum sadece.Eğer başım rahatlarsa 2. bölüme bakarım bu akdar zorlamaya.![]()
İnsan oraya yazardı görüntü kalitesi diye.İnternet'ten mi izliyorsun?
Evet, seni baya zorladım. İzlemesen ayıp olur şimdi.![]()
Link verebilirim istiyorsan? Ama benimki biraz fazla kaliteli.İndiripte izliyorum aslında ama bulamadım şimdi başka bir yol deniyorum olursa daha kaliteli oalcak.
Bakacağım 2. bölüme umarım beğenirim.![]()
Link verebilirim istiyorsan? Ama benimki biraz fazla kaliteli.![]()
Link torrent. Niye olmuyor, kullanmıyor musun?İlk izlediğim çok kötüydü eğer torent değilse ve benim yorulmamı istemiyorsan olabilir.![]()
Link torrent. Niye olmuyor, kullanmıyor musun?