HBO Boardwalk Empire - Dizi Yorumları

1x2

Geçen bölüme göre biraz sönük kalsa da iyiydi yine. Özellikle sonu çok iyiydi. :D Şu Lucy Luciano'nun kardeşi çok gıcık bir tip yalnız. :D

Bu arada:

Nucky neden Jimmy'e bu kadar iyi davranıyor anlamadım. (b) Jimmy Nucky'nin oğlu falan mı yoksa? 😱 :D

Puanım: 8/10

1x2

Geçen bölüme göre biraz sönük kalsa da iyiydi yine. Özellikle sonu çok iyiydi. :D Şu Lucy Luciano'nun kardeşi çok gıcık bir tip yalnız. :D

Bu arada:

Nucky neden Jimmy'e bu kadar iyi davranıyor anlamadım. (b) Jimmy Nucky'nin oğlu falan mı yoksa? 😱 :D

Puanım: 8/10
Oğlu değil ama küçüklükten beri hep ilgilenmiş, kardeşi gibi görüyor çoğu zaman. :):)

Not: İlerleyen sezonlarda oğlu falan çıkarsa bilmem. Çıkıyorsa da bilen kişi söylemesin öyle bir şeyi şak diye büyük şok olur. :D

Oğlu değil ama küçüklükten beri hep ilgilenmiş, kardeşi gibi görüyor çoğu zaman. :):)

Not: İlerleyen sezonlarda oğlu falan çıkarsa bilmem. Çıkıyorsa da bilen kişi söylemesin öyle bir şeyi şak diye büyük şok olur. :D

Ben biliyorum nesi olduğunu ama söylemiyim :D

1x3

Güzel bölümdü. İkinci bölüme göre daha iyiydi. Baya ısınmaya başladım diziye. :D

Puanım: 8.5/10

1x4

Bu bölüm de geçen bölüm gibi güzeldi.

Melek gibi kızın yüzünü dağıttı ya. :(

Ben baktım ilk bölüme ama umduğumu bulamadım.
Politika ve politikanın o dönemki sıkıccılığı beni baydı ilk bölümü zor bitirdim.

Devam edeceğimi düşünmüyorum.:(

1x5

Bu bölüm de çok iyiydi yine. Olaylar, olaylar... :D

Melek kız ölmeseydi iyiydi. :T Potansiyel vardı o kızda. :bhr:

Nucky ile Margaret arasında yaşanan malum olayın bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum açıkçası. :D

Aslında bölüm geçen bölüme göre iyiydi ama 9 vermek de içimden gelmedi niyeyse. :D O yüzden;

Ben baktım ilk bölüme ama umduğumu bulamadım.
Politika ve politikanın o dönemki sıkıccılığı beni baydı ilk bölümü zor bitirdim.

Devam edeceğimi düşünmüyorum.:(
1-2 bölüm daha izlemilisin bence. İlk bölümden bir sonuç çıkarmak yanlış. Ayrıca dizinin geçtiği dönem ilgi çekici değil mi sence de? :D

Son düzenleme:
1x5

Bu bölüm de çok iyiydi yine. Olaylar, olaylar... :D

Aslında bölüm geçen bölüme göre iyiydi ama 9 vermek de içimden gelmedi niyeyse. :D O yüzden;

1-2 bölüm daha izlemilisin bence. İlk bölümden bir sonuç çıkarmak yanlış. Ayrıca dizinin geçtiği dönem ilgi çekici değil mi sence de? :D

Aslında aklıma ilk gelen dönemin çekiciliğiydi bendede çok sıkcı buldum.Politika dizilerinden zaten genelde sıkılırım.:(
Birde kalite çok düşüktü.:(

Aslında aklıma ilk gelen dönemin çekiciliğiydi bendede çok sıkcı buldum.Politika dizilerinden zaten genelde sıkılırım.:(
Birde kalite çok düşüktü.:(
Kalite derken? :D Eğer dizinin kalitesinden bahsediyorsan, bence baya kaliteli bir dizi. O dönemi çok başarılı yansıtmışlar. Oyunculuklar da çok yerinde bence. :) Neyse, izlemek istemiyorsan zorlamayayım, sen bilirsin. :D

Kalite derken? :D Eğer dizinin kalitesinden bahsediyorsan, bence baya kaliteli bir dizi. O dönemi çok başarılı yansıtmışlar. Oyunculuklar da çok yerinde bence. :) Neyse, izlemek istemiyorsan zorlamayayım, sen bilirsin. :D

Görüntü kalttesi.:FÇok düşüktü bulamadım yükseğini.

Diziyi sıkıcı buldum sadece.Eğer başım rahatlarsa 2. bölüme bakarım bu akdar zorlamaya.:A

Görüntü kalttesi.:FÇok düşüktü bulamadım yükseğini.

Diziyi sıkıcı buldum sadece.Eğer başım rahatlarsa 2. bölüme bakarım bu akdar zorlamaya.:A
İnsan oraya yazardı görüntü kalitesi diye. :T: İnternet'ten mi izliyorsun?

Evet, seni baya zorladım. İzlemesen ayıp olur şimdi. :D

İnsan oraya yazardı görüntü kalitesi diye. :T: İnternet'ten mi izliyorsun?

Evet, seni baya zorladım. İzlemesen ayıp olur şimdi. :D

İndiripte izliyorum aslında ama bulamadım şimdi başka bir yol deniyorum olursa daha kaliteli oalcak.:D

Bakacağım 2. bölüme umarım beğenirim.:D