izlerim penny dreadful uda izle araya korkuda katalım@destere ben izleyeceğim diziyi sen ne diyorsun?
İkisinide izleyelim battı balık yan gider.izlerim penny dreadful uda izle araya korkuda katalım
tamam sen şanslısın daha 4 sezonluk muhteşem G.O.T u izlersin arada sıkılınca biz ne yapacağız keşke izlemeseydik şimdi başlasaydıkİkisinide izleyelim battı balık yan gider.
1x2
Geçen bölüme göre biraz sönük kalsa da iyiydi yine. Özellikle sonu çok iyiydi. Şu Lucy Luciano'nun kardeşi çok gıcık bir tip yalnız.
Bu arada:
Nucky neden Jimmy'e bu kadar iyi davranıyor anlamadım. Jimmy Nucky'nin oğlu falan mı yoksa? 😱
Puanım: 8/10
Oğlu değil ama küçüklükten beri hep ilgilenmiş, kardeşi gibi görüyor çoğu zaman.
Not: İlerleyen sezonlarda oğlu falan çıkarsa bilmem. Çıkıyorsa da bilen kişi söylemesin öyle bir şeyi şak diye büyük şok olur.
Sen uzak dur konudan.Ben biliyorum nesi olduğunu ama söylemiyim
1-2 bölüm daha izlemilisin bence. İlk bölümden bir sonuç çıkarmak yanlış. Ayrıca dizinin geçtiği dönem ilgi çekici değil mi sence de?Ben baktım ilk bölüme ama umduğumu bulamadım.
Politika ve politikanın o dönemki sıkıccılığı beni baydı ilk bölümü zor bitirdim.
Devam edeceğimi düşünmüyorum.
1x5
Bu bölüm de çok iyiydi yine. Olaylar, olaylar...
Aslında bölüm geçen bölüme göre iyiydi ama 9 vermek de içimden gelmedi niyeyse. O yüzden;
Puanım: 8.5/10
1-2 bölüm daha izlemilisin bence. İlk bölümden bir sonuç çıkarmak yanlış. Ayrıca dizinin geçtiği dönem ilgi çekici değil mi sence de?
Kalite derken? Eğer dizinin kalitesinden bahsediyorsan, bence baya kaliteli bir dizi. O dönemi çok başarılı yansıtmışlar. Oyunculuklar da çok yerinde bence. Neyse, izlemek istemiyorsan zorlamayayım, sen bilirsin.Aslında aklıma ilk gelen dönemin çekiciliğiydi bendede çok sıkcı buldum.Politika dizilerinden zaten genelde sıkılırım.
Birde kalite çok düşüktü.
Kalite derken? Eğer dizinin kalitesinden bahsediyorsan, bence baya kaliteli bir dizi. O dönemi çok başarılı yansıtmışlar. Oyunculuklar da çok yerinde bence. Neyse, izlemek istemiyorsan zorlamayayım, sen bilirsin.
İnsan oraya yazardı görüntü kalitesi diye. İnternet'ten mi izliyorsun?Görüntü kalttesi.Çok düşüktü bulamadım yükseğini.
Diziyi sıkıcı buldum sadece.Eğer başım rahatlarsa 2. bölüme bakarım bu akdar zorlamaya.
İnsan oraya yazardı görüntü kalitesi diye. İnternet'ten mi izliyorsun?
Evet, seni baya zorladım. İzlemesen ayıp olur şimdi.
Link verebilirim istiyorsan? Ama benimki biraz fazla kaliteli.İndiripte izliyorum aslında ama bulamadım şimdi başka bir yol deniyorum olursa daha kaliteli oalcak.
Bakacağım 2. bölüme umarım beğenirim.
Link verebilirim istiyorsan? Ama benimki biraz fazla kaliteli.
Link torrent. Niye olmuyor, kullanmıyor musun?İlk izlediğim çok kötüydü eğer torent değilse ve benim yorulmamı istemiyorsan olabilir.
Link torrent. Niye olmuyor, kullanmıyor musun?