Bendeki linkin torrent olmayanından aradım ama bulamadım. Neyse oldu o zaman görüşürüz. Sana kolay gelsin.Uzun mesele biraz.Torrent dışı aramay devam.
Bendeki linkin torrent olmayanından aradım ama bulamadım. Neyse oldu o zaman görüşürüz. Sana kolay gelsin.Uzun mesele biraz.Torrent dışı aramay devam.
Bendeki linkin torrent olmayanından aradım ama bulamadım. Neyse oldu o zaman görüşürüz. Sana kolay gelsin.
Hiç sorma ya dizi bağımlılık yaptı resmen, izlemeden duramıyorum. Sezonu bitirdikten sonra frenlemeye çalışacağım.@gundix123 maşallah ne yaptın öyle yavaşla biraz beni sollayacaksın neredeyse.
Aynen adamın karakteri çok ilgi çekici. Oynayan kişiye de acayip yakışıyor bu rol. İlerde en sevdiğim karakterlerden birisi olacağı kesin gibi.Richard Harrow adamın dibidir @gundix123
Aynen adamın karakteri çok ilgi çekici. Oynayan kişiye de acayip yakışıyor bu rol. İlerde en sevdiğim karakterlerden birisi olacağı kesin gibi.
İyi oldu yazdığın ben de aynı hızla geçmenden korkuyordum.2x3
Çok akıcı ve güzel bir bölüm oldu, sıkılmadan izledim.
Nucky gün geçtikçe eriyor. Umarım bu gerileme dönemi uzun sürmez.
Puanım: 9/10
@OzaN sen hangi günler izliyorsun diziyi? Beraber izleyelim.
Tamam o zaman önümüzdeki iki gün öyle yapalım. Sonrası için haftada 2 ya da 3 bölüm uygun mu? 3 bölüm zorlar dersen 2 bölüm de olur.İyi oldu yazdığın ben de aynı hızla geçmenden korkuyordum.
Benim tam belli gün yok duruma göre değişebiliyor ama ortalama iki günde bir bölüm izliyorum herhalde. Yarın ve Perşembe izlerim büyük ihtimal birer bölüm. Sonrası belirsiz şimdilik.
3 de olur herhalde sıkıntı olmaz. Zaten iki gün izledikten sonra 5 bölüm bitmiş olacak. Geriye 7 bölüm kalacak. İki haftada bitirebiliriz sezonu. En fazla 2.5 hafta olur.Tamam o zaman önümüzdeki iki gün öyle yapalım. Sonrası için haftada 2 ya da 3 bölüm uygun mu? 3 bölüm zorlar dersen 2 bölüm de olur.
2x4
Yine akıcı ve gayet iyi bir bölümdü.
Jimmy'nin annesi adamı böyle bir duruma düşürmek için mi yaptı öyle bir şey, neyin peşindeydi anlamadım.
Nucky'nin başında bela eksikmiş gibi yeni bir belaya daha bulaştırdılar. Yalnız o sahnelerde +18'in dibine vurdular resmen. 😱
Mr. White da ne psikopat çıktı, yemek sahnesindeki tutumu ilginçti.
Jimmy'nin karısını bu sezon daha da çok seviyorum galiba. Richard Horrow ile olan diyalogları güzeldi.
@gundix123 Nucky'e karşı şu an kimler ittifak kurdu tam olarak anlatsana ya ben tam oturtamadım olayları. Bazı karakterleri iyi tanımadığımdan dolayı olsa gerek. Avatarındaki adam kimdi mesela onu bile tam olarak bilmiyorum şu an.
8/10