- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Avatarımdaki Arnold Rothstein. Bu adam New York'taki işlere bakıyor. Hatırlarsan, Arnold'la Nucky ilk sezon bir içki anlaşması yapmıştı, sonra o iş sarpa sarınca bunlar düşman olmuşlardı. Daha sonra Arnold'un Nucky'ye işi düşmüştü sezon finali bölümünde. Nucky'le anlaşma yapıp barıştılar. Şimdi de Sahil Güvenlik Amiral'in elinde olduğu için bu sefer de Nucky'nin işi düştü Arnold'a. Yani şu anda Arnold, Nucky'ye dost görünüyor. Bir de Arnold'un yanında takılan Lucy Luciano var. Onun da bir zamanlar Jimmy'nin annesiyle ilişkisi olmuştu. Şu anda o pek önemli biri gibi durmuyor ama.
İttifak içinde benim tanıdığım, Jimmy ve Nucky'nin kardeşi var. Belediye başkanı ve şu adam:Nucky'i satmadılar.
Nucky'nin seçim zamanı birlikte takıldığı adamların çoğu Amiral'in tarafına geçti. Amiral'in tarafına geçen adamları tanımaman normal çünkü ben de tanımıyorum, senin kadar fazla dizi izlemediğim halde. Bu zaten bizle alakalı değil, dizi çok durmadı bu karakterler üzerinde.
Jimmy ve Eli dışındakileri tanımıyorsak pek sorun yok o zaman.
Çok fazla karakter var ya bazılarını isim olarak bazılarını sima olarak çıkarmakta zorlanıyorum. Önemli karakterleri isimleriyle öğrenmek lazım.
Bir de geçen bölümde Nucky'e gelip "Olmasını istediğiniz şeyin olmasını sağlarım" gibisinden artistik cümle kuran bir adam vardı. Margaret ile falan takılmıştı sezon başında. O adam kim?
Çok fazla karakter var ya bazılarını isim olarak bazılarını sima olarak çıkarmakta zorlanıyorum. Önemli karakterleri isimleriyle öğrenmek lazım.
Bir de geçen bölümde Nucky'e gelip "Olmasını istediğiniz şeyin olmasını sağlarım" gibisinden artistik cümle kuran bir adam vardı. Margaret ile falan takılmıştı sezon başında. O adam kim?