Evet psikopata benzer bir tipi var zaten. Ben de severim belki ilerde ya belli olmaz.İlk geldiği bölümde bende pek sevmemiştim ama sonra sevdim bayaa Dizide reyizlerimden biri oldu, psikopatın önde gideni
Evet psikopata benzer bir tipi var zaten. Ben de severim belki ilerde ya belli olmaz.İlk geldiği bölümde bende pek sevmemiştim ama sonra sevdim bayaa Dizide reyizlerimden biri oldu, psikopatın önde gideni
Evet psikopata benzer bir tipi var zaten. Ben de severim belki ilerde ya belli olmaz.
Aynen.@gundix123
Nucky ile ilgili:
Nucky reyis sanki zaman atlaması sırasında çok ciddi değişim göstermiş. Bence Jimmy olayının etkisi büyük. Margaret ile ilişkilerinin de iyi gitmemesi sebep olmuş olabilir tabii. Adam çökmüş resmen, daha acımasız ama bir o kadar yorgun gözüküyor.
Bu arada karakterleri iyi karıştırıyorum. İlk bölüm yorumunda Richard Harrow yerine Richard Parker yazmışım Life of Pi'daki kaplan.
İkinci bölümde ise Jimmy yerine Mickey demişim. Üçüncü bölümde hangi karakteri yanlış yazacağımı şimdiden merak ediyorum.
Dizilerden çok anlamam ama 3-4 tane aktif olarak olmasa da HBO dizisi izliyorum ve bu kanalın kalitesiz bir dizisini görmedim daha. Bu dizi de bana göre gerçekten çok iyi.arkadaslar nasıl bir dizi bu güzel mi konusu ne ben şu anda the walking dead ve game of thrones i izliyorum bu nasıl bir sey @gundix123
Tesekkürler bakacağımmDizilerden çok anlamam ama 3-4 tane aktif olarak olmasa da HBO dizisi izliyorum ve bu kanalın kalitesiz bir dizisini görmedim daha. Bu dizi de bana göre gerçekten çok iyi.
Mafya olaylarını falan seviyorsan seversin. Ekstra olarak 1920'li yıllardaki Amerika'ya bir merakın varsa, içki yasağı dönemine falan. Sevmeme ihtimalin yok bence.